Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lis 2025 13:11 

• dowolna Warszawa, ale może być też Kraków lub Katowice

Dokąd
  • Tajlandia: Bangkoh, Phuket, Ko Samui

Data wylotu
  • 16.01.2026

Data powrotu
  • 31.01.2026

Długość pobytu
  • 10-13

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • poand 3000 za osobę przy czasie podróży do doby.

Dodatkowe informacje
  • Zakładam wątek, bo pomimo przejrzenia narzędzi proponowanych w temacie (Azair tu nie pomógł), nie umiem znaleźć sensownego połączenia poniżej 3000 i czasem lotu około doby (są za 2400 z czasem podróży po 40h, ale to mnie nie interesuje). Widziałem na jednym z portali proponujących tanie wycieczki o 1000 zł taniej przy tym samym parametrze czasowym. Więc wychodzi, że się da, ale mi nie wyszło. Chciałbym wylecieć w okolicach połowy stycznia +/- 3 dni różnicy i wrócić na koniec stycznia +/- 3 dni. Najchętniej z Warszawy, ale mogę też dojechać w razie potrzeby na inne lotnisko, wiec jakoś tam elastyczność mam, ale to nie pomaga.

Będę wdzięczny za pomoc.
 Profil Relacje PM off
Tomaszewska12 lubi ten post.

🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
Zatańcz salsę w jej ojczyźnie 💃🍹 Tanie loty na Kubę od 2069 PLN ✈☀️ Zatańcz salsę w jej ojczyźnie 💃🍹 Tanie loty na Kubę od 2069 PLN ✈☀️
#2 PostWysłany: 19 Lis 2025 17:23 

Tak — to realne: są loty z Warszawy do Bangkoku już od 2548 PLN.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Lis 2025 18:09 

Wygląda na to, że przy Twoich datach najlepsza opcja to szukać Multi-City z Warszawy (lub Kraków/Katowice) przez Bangkok do Phuket/Ko Samui, ustawić powiadomienia cenowe w Google Flights lub Skyscanner i być gotowym do szybkiej rezerwacji, bo styczniowy sezon jest popularny; elastyczność ±3 dni wylotu/powrotu oraz kombinowanie lotów wewnętrznych w Tajlandii pozwoli trafić coś poniżej 3.000 PLN przy rozsądnym czasie podróży.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości