Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 167 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
#161 PostWysłany: 31 Mar 2025 09:45 

Loty: 164
Kilometry: 353 053
HON fly4free
Płaciłem w jedną stronę za Graba ~86, w drugą ~75MYR. 1,5tygodnia temu. 1h max jazdy poza szczytem ruchu.
Przy 2 osobach taniej niż KLIA EX.
 Profil Relacje PM off  

Egipski raj all inclusive w 5* hotelu 🌴🏊‍♂️ Tydzień w Hurghadzie z 7 miast za 2183 PLN Egipski raj all inclusive w 5* hotelu 🌴🏊‍♂️ Tydzień w Hurghadzie z 7 miast za 2183 PLN
Wakacje w Andaluzji 🇪🇸 Loty Lufthansą do Sewilli z 6 miast od 582 PLN ✈️ Wakacje w Andaluzji 🇪🇸 Loty Lufthansą do Sewilli z 6 miast od 582 PLN ✈️
#162 PostWysłany: 02 Kwi 2025 10:42 
Awatar użytkownika

niebieski
tam wychodzi więcej niż pokazuje pierwotnie GRAB, bo jeszcze są wliczane opłaty za autostrade/wjazd/wyjazd na lotnisko.
Rockriderr lubi ten post.
Rockriderr uważa post za pomocny.

#163 PostWysłany: 02 Kwi 2025 12:44 

Loty: 33
Kilometry: 122 452
Kupione w ubiegłym tygodniu przez apkę Agody: bilet lotnisko-KL-lotnisko KLIA express 70 PLN, bilet ważny 30 dni.
 Profil Relacje PM off
kubaziem88 lubi ten post.
ncn uważa post za pomocny.

#164 PostWysłany: 06 Lis 2025 16:39 

Czy koło 2 w nocy dojadę jakimś autobusem/metrem do centrum czy zostaje tylko grab/taxi?
 Profil Relacje PM off  

#165 PostWysłany: 06 Lis 2025 17:03 
Awatar użytkownika

srebrny
Grab/bolt z KUL pod PETRONAS towers to obecnie niecale 70pln na nasze. Ok 1h jazdy, w nocy może być szybciej i taniej.
 Profil Relacje PM off
bigosm lubi ten post.
bigosm uważa post za pomocny.

#166 PostWysłany: 06 Lis 2025 17:13 

Dobrze widzę, że KLIA express pierwszy dopiero po 5 00 z lotniska?
 Profil Relacje PM off  

#167 PostWysłany: 06 Lis 2025 17:35 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 311 137
bigosm napisał(a):
Czy koło 2 w nocy dojadę jakimś autobusem/metrem do centrum czy zostaje tylko grab/taxi?

Użyj lupki (wyszukiwania) :idea: . Pisałem o tym nie jeden raz - w KL byłem 8 razy na mieście (na przestrzeni 12 lat) i zawsze jeździłem autobusem (minus jeden raz gdy w jedną stronę chciałem przetestować KLIA express). Cena o wiele większa a różnica czasowa (dojazdu) bez szału nie mówiąc o jakis szeroko pojetych taxi. Autobusy z KLIA 1 czy KLIA 2 do miasta, czy na lotnisko jeżdżą także w nocy (co prawda nieco rzadziej niż w dzień ale jeżdżą). Zapewne w KL będę jeszczę nie raz i jak dla mnie tylko autobus.
bigosm lubi ten post.
bigosm uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 167 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości