Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Paź 2025 10:28 

Dokąd
  • Boston

Data wylotu
  • 06.10.2025

Data powrotu
  • 03.11.2025

Długość pobytu
  • miesiąc

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 2700 PLN

Dodatkowe informacje
  • Dzień dobry.
    Szukam biletu do Bostonu, wylot najlepiej z Warszawy, ewentualnie Kraków. Chciałbym wylecieć już 6-7 października i wrócić na początku miesiąca (przed 5 listopada). Muszę mieć ze sobą bagaż rejestrowany w dwie strony. Najtaniej znalazłem Turkisza za ok. 2700 złotych. W wakacje jak szukałem rodzicom biletów to wyłapałem za 2400 z Condora od osoby z bagażem rejestrowanym. Condor niestety nie lata w listopadzie z Bostonu i musiałbym się udać do NYC co dla mnie jest kłopotliwe. Czym jest podyktowana teraz tak wysoka cena biletów do USA? Zawsze miesiące po wakacjach jak wrzesień i październik to były najtańsze oferty. Dodatkowo dolar bardzo tani. Może ktoś widział jakieś promocje do USA, albo jakieś kody do TK. Wdzięczny będę za informację, pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

🔥 Prawdziwa egzotyka 🔥 Komory + ZEA za 2873 PLN 🇰🇲🇦🇪😍 Wylot z Polski 😎 🔥 Prawdziwa egzotyka 🔥 Komory + ZEA za 2873 PLN 🇰🇲🇦🇪😍 Wylot z Polski 😎
Tydzień na Maderze za 1726 PLN 🌺 Loty TAP Air Portugal z Warszawy i noclegi 💚🌊 Tydzień na Maderze za 1726 PLN 🌺 Loty TAP Air Portugal z Warszawy i noclegi 💚🌊
#2 PostWysłany: 01 Paź 2025 10:41 
Awatar użytkownika

Loty: 386
Kilometry: 681 222
HON fly4free
Możesz zyskać trochę ponad 200PLN wylatując z Krakowa a wracając do Warszawy. A dlaczego jest drogo? Bo chcesz kupić bilet na za kilka dni. Trochę naciągane daty, ale cena niższa o pawie 450 PLN.

Załączniki:
bos.png
bos.png [ 71.3 KiB | Obejrzany 570 razy ]
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
skarżyski uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 02 Paź 2025 20:52 

dzięki @igore , skorzystałem i wylot z KRK, a powrót do Wawy. Do zamknięcia temat, dziękuje za pomoc raz jeszcze.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości