Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 228 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 09 Lut 2024 17:36 

pabloz napisał(a):
Czyli OK Rent a Car. Mają chyba biuro poza terminalem, więc trzeba doliczyć trochę czasu na odbiór i zwrot (dość istotne, jeśli np. późny przylot).
Porównywalne z Record Go.

Obie firmy mają biura w Terminalu 1, po drugiej stronie od większych marek.

Chciałem się podzielić nieprzyjemną historią z wspomnianym Recordem go i moją kartą kredytową mBanku. Record nie uznaje Revoluta, ale to, że moją kartę kredytową z wszystkimi limitami ustawionymi wysoko (obsługa mBanku sprawdziła) terminal odrzucał to nie rozumiem. Nawet bez podania PINu.
Dodatkowo smutno, że pośrednik - doYouSpain, też zwalił wszystko na kartę. I tak oto pierwszy raz w życiu opłaciwszy wypożyczenie oraz posiadając kartę kredytową wyjechałem z lotniska komunikacją publiczną.
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#222 PostWysłany: 27 Lut 2024 17:40 

Cześć,
Planujemy wyjazd do Barcelony z rodziną w maju. Poszukuję auta na 10.dni. Będzie to moje dopiero drugie wypożyczenie auta ( pierwsze kilka lat temu we Włoszech z Hertz, wtedy nie miałem uwag ale z tego co pamiętam tanie nie było). Zacząłem przeglądać opinie wypożyczalni, ale patrząc na to to znaczną większość ma bardzo kiepskie opinie. Jakiego pośrednika i jaka wypożyczalnie możecie polecić?
Dziękuję
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 27 Lut 2024 23:32 
Awatar użytkownika

srebrny
Ok Rent a car, Centauro, RecordGo, no i wszystkie globalne sieciowki.

#224 PostWysłany: 27 Lut 2024 23:36 

srebrny
Każda z pełnym ubezpieczeniem.
 Profil Relacje PM off  

#225 PostWysłany: 28 Lut 2024 00:00 

niebieski
Niekoniecznie, nie każde pełne jest naprawdę pełne.
A wiele z nich jest pełnych inaczej.
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 28 Lut 2024 00:10 

srebrny
I dlatego napisałem: z pełnym.
 Profil Relacje PM off  

#227 PostWysłany: 20 Cze 2024 17:34 

niebieski
Polecam OKmobility.
Biuro wg Internetu czynne 7-23. Z powodu sporego opóźnienia lotu byłem tam ok. 20 min. przed zamknięciem. Na miejscu niestety długa kolejka, czekałem ponad godzinę. Obsługiwali do ostatniego klienta. Chciałem zwrócić samochód o 7 rano, ale okazało się, że w rzeczywistości otwierają 7.30. Na szczęście można zostawić tam samochód i wrzucić klucz do skrzynki. Nie miałem ich ubezpieczenia, więc porobiłem zdjęcia na parkingu przy zwrocie. Nie były potrzebne, mimo że przybyło kilka drobnych rysek po drzwiach sąsiednich samochodów otwieranych na ciasnych parkingach.
 Profil Relacje PM off  

#228 PostWysłany: 16 Wrz 2025 17:12 

niebieski
Niedawno skorzystałem z Thrifty Rent a Car (firma z grupy Hertz). Wszystko sprawnie i szybko. Brałem tylko podstawowe ubezpieczenie - przy zwrocie zwykła kontrola samochodu, bez naciągania na szkody. Polecam.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 228 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość