Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49
Autor Wiadomość
#961 PostWysłany: 02 Wrz 2025 23:21 

złoty
Zapytam, bo może ktoś próbował.
Potrzebuje kupić za mile M&B lot w USA typu EWR-IAH tutaj nocka, ale stop krótszy niż 24h i dalej IAH-SFO.
Na zdrowy rozum powinno się to złożyć za 12500 mil plus dopłata. System nie wyszukuje tych lotów, choć taryfy awardowe na obu lotach są dostępne.
Bookowanie przez multiciity odpada bo wtedy wylicza 25K mil.
Jest szansa, że konsultant mi to klepnie za 12500?

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#962 PostWysłany: 03 Wrz 2025 09:47 

platynowy
W maju tego roku miałem analogiczną sytuację i udało się przez telefon ale dopiero przy drugiej próbie. No i były większe cyrki żeby ich przekonać żeby w takiej sytuacji wystawili bez dodatkowej opłaty za rezerwacje telefoniczną (było wysyłanie screenshotów, konsultowanie a managerem itd)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#963 PostWysłany: 09 Wrz 2025 07:23 

niebieski
Dzisiaj pierwszy raz użyłem kuponu Valet Parking na AIA.
Te na standardowe parkowanie, z których tylko dotychczas korzystałem nie działają ponieważ system nie akceptuje rezerwacji online, chyba z powodu remontu i zamknięcia parkingu short term.
Procedura łatwa i szybka: kupon trzeba wydrukować, samochodem wjeżdżamy na pas najbliższy wejścia, jest szlaban więc młodzieniec pyta “pou thelete na pate”, jedziemy na koniec pod Entrance 4, z daleka macha gość aby podjechać, spisuje tablice, odbiera wydruk z kuponem, karty M&B w celu potwierdzenia czy to mój nie sprawdza, pyta kiedy powrót i tyle. Dwie minuty i Toyota Aygo znalazła się wśród bryk grubych ryb.
Usługa w cenniku kosztuje 60 EUR.
Miła odmiana po nocnych wstrząsach, w radio mówili niby lekkie ale ciągle nie lubię gdy łóżko mi się telepie.
 Profil Relacje PM off
1955845624 lubi ten post.
1955845624 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość