Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 587 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Autor Wiadomość
#581 PostWysłany: 18 Cze 2025 19:56 

niebieski
iznogud napisał(a):
Optymalnie jakby wjechały krajówki na wakacje! LOT liczę na Was! :)
Jakby nie patrzeć to przy konwersji Pejbek --> mile, wchodzi dodatkowe min. 715 mil za każdą rezerwację!

Trochę nie czuję po co konwertować na mile. W milach jestem początkujący ale kojarzę że z grubsza "przelicznik" to 5 groszy za milę.
Ale punkty payback to 1 grosz za punkt, czyli sensowniej jest wykorzystać punkty payback bezpośrednio. Chyba że komuś akurat brakuje dokładnie 700 mil.
Coś pomieszałem?
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#582 PostWysłany: 24 Cze 2025 10:00 
Awatar użytkownika

Loty: 639
Kilometry: 536 104
Co do zasady masz rację. Natomiast po ostatnich zmianach w milach można naprawdę nimi fajnie "rzeźbić". Plus lepsze i bardziej korzystne możliwości są w klasach wyższych niż economy. Takie konwersje pomiędzy wszystkimi programami lojalnościowymi są z natury bardzo niekorzystne, wystrzegam się ich i tylko w sytuacji konieczności dokonuje. (oprócz właśnie Pejbek---Miles&More :)
 Profil Relacje PM off  

#583 PostWysłany: 15 Lip 2025 09:39 
Awatar użytkownika

Loty: 178
Kilometry: 311 128
srebrny
Wczoraj na moim koncie Payback pojawiło się 200 punktów za lot krajowy kupowany 18.06, czekamy jeszcze na wspomniane 5000 punktów. Jeśli do 18.07.2025 punkty się nie pojawia trzeba reklamować ;)
 Profil Relacje PM off  

#584 PostWysłany: 18 Lip 2025 11:42 

srebrny
@travellista skoro nie polubiłeś informacji o kuponie / nie uznałeś za pomocny, to 5k pkt. Ci nie przyznali ;)
Żartuję oczywiście, wczoraj było naliczenie, nic nie trzeba reklamować. Niestety jak się można było spodziewać jedynie jednorazowe 5k pkt., niezależnie od ilości zakupionych biletów... Mimo wszystko cel osiągnięty.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#585 PostWysłany: 18 Lip 2025 12:10 
Awatar użytkownika

Loty: 178
Kilometry: 311 128
srebrny
Kajam się i nadrabiam zaległości ;) U mnie także wczoraj nastąpiło naliczenie punktów PayBack a dzisiaj rano mile po konwersji już są widoczne na koncie Miles & More.
 Profil Relacje PM off
Tulio lubi ten post.

#586 PostWysłany: 30 Lip 2025 12:51 

Loty: 250
Kilometry: 631 217
Czy bywają jakieś promocje na konwersje Payback na M&M? Żeby mieć lepszy przelicznik, albo bonus?
 Profil Relacje PM off  

#587 PostWysłany: 30 Lip 2025 12:58 
Awatar użytkownika

Loty: 175
Kilometry: 562 413
niebieski
@automataenie nie spotkałam się z takimi promocjami a punkty zbieram tylko pod wymianę na mile
i nie polecam trzymać pejbeków bo ja trzymałam ponad 100tys i czekałam z wymianą jak było jeszcze x5 i zmienili na x7 :evil:
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 587 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości