Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wszystko o Serie A
#941 PostWysłany: 23 Paź 2023 09:16 

niebieski
Vuck21 napisał(a):
Ok, ale jak kupiłeś bilet? Na mieście czy online?
Ja kilka sezonów temu kupiłem na mieście,na ligowy mecz. Na ligę Europy kupowałem w necie

All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN
Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN
#942 PostWysłany: 04 Gru 2023 17:20 

Hej pytanko wybieram się wypożyczonym autem z Malpensa na wtorkowy meczyk ligi mistrzów Inter Real S na San siro - czy spokojnie zaparkuje pod stadionem ( czy jest płatny?) czy raczej szukać parkingu gdzie dalej?
 Profil Relacje PM off  

#943 PostWysłany: 04 Gru 2023 18:45 
Awatar użytkownika

Loty: 317
Kilometry: 619 201
niebieski
@Vuck21

Bilet na takiego przeciwnika powinny być na spokojnie do ogarneicia dzień przed meczem w dniu meczu.

Co do kosztów to nie wiem po ile są aktualnie bilety, ale karta co do zasady nie daje obniżek tylko pierwszeństwo zakupu.

Zapomnij o natansYch biletach bo to zazwyczaj dedykowane na sektory zagorzałych kibiców i te bilety po pierwsze rozchodzą się jak najszybciej po drugie trzeba raczej ogarniać temat tzn. Przyśpiewki itp żebyś nie czuł się jak intruz.

Neapol teraz so tego gra slabo w lidze także nie będzie kompletu, spójrz na stronie vivaticket gdzie są Lokalizowane sklepy miejsca gdzie można kupić bilet w Neapolu stacjonarnie i tam po prostu podejdź jak już będziesz w mieście

#944 PostWysłany: 22 Mar 2024 00:04 

Cześć! Wybieramy się z koleżanką w maju do Mediolanu i mamy ochotę wybrać się na San Siro, na Inter -Lazio 8-) proszę, niech ktoś podpowie jakie miejsca możemy kupić, żeby wejść i wyjść cało (dwie blondyny ;) ) i tym samym poczuć klimat meczu w pełni😉 znalezione przez nas bilety są w sektorach:
1. Section: 1 Anello Verde
2. Section: 2 Anello Verde
3. Section: 252
4. Section: 2 Anello Blu
5. Section: 139
Ktoś może podpowie, który będzie najlepszym wyborem? I czy nieznajomość włoskich tekstów będzie w którymś z sektorów wybaczona polskim kibickom Interu?🥹 z góry dziękuję za odpowiedź!
ie najlepszym wyborem? I czy nieznajomość włoskich tekstów będzie w którymś z sektorów wybaczona polskim kibickom Interu?🥹 z góry dziękuję za odpowiedź!
 Profil Relacje PM off  

#945 PostWysłany: 22 Mar 2024 01:08 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 485 683
srebrny
Wszystko oprócz drugiego kręgu zielonego (secondo anello verde) to mniejszy lub większy piknik - trybuny, które podłączają się do śpiewania raz lub pięć razy w trakcie meczu, a wstają tylko po golach. Mecz jest bez napięcia między kibicami, więc oprócz secondo verde, wszystkie inne trybuny to kwestia preferencji widoku i ceny.
Gadekk lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

#946 PostWysłany: 06 Paź 2024 03:36 

niebieski
Chciałbym wybrać się na mecz Inter vs Juventus 27.10.
Widzę, że na inne mecze, mniej oblegane, które odbywają się już po Juve, sprzedaż już trwa. Jak w ogóle wygląda szansa na zakup biletu na taki mecz bez karty kibica?
 Profil Relacje PM off  

#947 PostWysłany: 08 Paź 2024 19:40 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
@chris0o przypilnuj datę otwartej sprzedaży. Nie będzie problemu, jeżeli wbijesz w dniu otwarcia sprzedaży.
chris0o lubi ten post.

#948 PostWysłany: 13 Paź 2024 10:41 

niebieski
RaDiDaM napisał(a):
@chris0o przypilnuj datę otwartej sprzedaży. Nie będzie problemu, jeżeli wbijesz w dniu otwarcia sprzedaży.

Jutro o 12:00 bodajże startuje ta sprzedaż, ale trochę mi zrzedła mina jak zobaczyłem, że najtańsze bilety to tak 79-99 Euro, a pewnie jedyne jakie będą dostępne w otwartej sprzedaży to będzie 150 Euro w górę :D
 Profil Relacje PM off  

#949 PostWysłany: 18 Paź 2024 12:24 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
a jak z derbami Mediolanu w lutym na AC Milan?
chcemy jechać we 20 osób,
kiedyś by się dało bez problemu jak teraz?
marcinkonra lubi ten post.

#950 PostWysłany: 07 Gru 2024 18:53 

niebieski
Podbijam zapytanie o lutowe derby Mediolanu. Proszę o wskazówki osób siedzących na bieżąco w temacie. Jest szansa to kupić w otwartej sprzedaży ? Jeśli tak na ile przed meczem rusza otwarta sprzedaż?
 Profil Relacje PM off  

#951 PostWysłany: 17 Sty 2025 19:48 

Loty: 22
Kilometry: 51 964
Justin Credible napisał(a):
Podbijam zapytanie o lutowe derby Mediolanu. Proszę o wskazówki osób siedzących na bieżąco w temacie. Jest szansa to kupić w otwartej sprzedaży ? Jeśli tak na ile przed meczem rusza otwarta sprzedaż?

Dziś ruszyła otwarta sprzedaż, zostały już tylko najdroższe wejściówki. Mi udało się kupić na sektor 350 zielony jeszcze za stówę
 Profil Relacje PM off  

#952 PostWysłany: 20 Sty 2025 15:39 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
w otwartej sprzedaży najtańsze za 104 Euro byly godzine dwie po starcie,
natomiast na stronie Milanu do kupienie jest karta CRN (czy jakoś tak), z wysylka uprawnia 33 euro,
uprawniała do zakupu biletow dwa dni wcześniej z 10 euro zniżki

#953 PostWysłany: 21 Sty 2025 21:00 

Loty: 22
Kilometry: 51 964
pojawiają się jeszcze pojedyncze wejściówki, widzę właśnie na stronie za 120e

Ostatnio edytowany przez Gadekk, 21 Sty 2025 23:15, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#954 PostWysłany: 16 Mar 2025 22:05 

Witam wszystkich,
Chciałem podpytać forumowiczów czy się ktoś orientuje jaka jest szansa zdobyć trzy bilety na Derby Rzymu dla zwykłego laika który być może pierwszy raz będzie na meczu ligi włoskiej? Będę akurat turystycznie spędzał weekend w Rzymie w terminie gdzie kilka dni temu Serie A potwierdziła terminarz 32. kolejki gdzie Lazio jako gospodarz gościć będzie AS Romę w niedzielę 13 kwietnia o godz. 20:45. Z tego co sobie sam się zorientowałem to wiadomo że trzeba będzie liczyć tylko na otwartą sprzedaż niewielkiej ilości jaka zostanie (jeśli w ogóle zostanie). Na oficjalnej stronie Lazio jeszcze nie prowadzą takiej sprzedaży na mecz derbowy. Bilety na mecze Lazio sprzedaje po przez stronę Vivaticket po założeniu konta i tłumaczeniu przez Google mało rozumiem niektórych kwestii. I czy do kupna biletu na mecz ligi włoskiej potrzebna jest klubowa karta kibica? I z tego co widziałem są bilety dostępne na innych stronach ale nie oficjalnych przez które Lazio sprzedaje bilety i są oferowane w okolicy około 200€
Mógłby ktoś więcej coś podpowiedzieć w tym temacie czy w ogóle jest szansa zdobyć bilety na tak prestiżowy mecz a jeśli tak to jak to zrobić?
Był bym naprawdę bardzo wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

#955 PostWysłany: 09 Cze 2025 17:05 

niebieski
chris0o napisał(a):
Chciałbym wybrać się na mecz Inter vs Juventus 27.10.
Widzę, że na inne mecze, mniej oblegane, które odbywają się już po Juve, sprzedaż już trwa. Jak w ogóle wygląda szansa na zakup biletu na taki mecz bez karty kibica?

Sprzedaż dla zwykłych ludzi bez żadnych kart i członkostw ruszyła 2 tygodnie przed meczem. Za wiele ich nie było z tych poniżej 150-160 euro, mi się udało kupić za 130 euro w sektorze 335 (na trzecim, najwyższym poziomie). Myślałem sobie, no dobra, może i wysoko, nie było żadnej informacji że ograniczony widok to będzie chyba ok. No nic bardziej mylnego. Miałem miejsce w 3. rzędzie od dołu i widok prezentował się jak na zdjęciu. Tak więc jeśli planujecie wyjazd na ten stadion i będziecie chcieli usiąść na tym górnym poziomie to polecam chyba szukać nie od najniższych rzędów, a od najwyższych, bo inaczej będzie pleksi i inne barierki przed oczami. Byłem mega rozczarowany tymi miejscami, zwłaszcza że naprawdę zaszalałem jak na siebie dając ponad 500zł. Przynajmniej mecz jakkolwiek to zrekompensował, bo spodziewałem się przedziału bramek 0-3, a było 4:4 i 2 bramki Zielińskiego (chyba jego jedyne w Interze :D )

Załączniki:
99e2d6a5-1824-4316-89e4-e34f00a8b296.jpg
99e2d6a5-1824-4316-89e4-e34f00a8b296.jpg [ 158.34 KiB | Obejrzany 927 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#956 PostWysłany: 10 Cze 2025 19:13 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Kurde współczuje, te miejsca za ten hajs to jakiś nonsens
 Profil Relacje PM off
chris0o lubi ten post.

#957 PostWysłany: 10 Cze 2025 19:16 
Awatar użytkownika

Loty: 317
Kilometry: 619 201
niebieski
@chris0o
ale to zależy co chcesz zobaczyć, jesli SanSiro to spoko, a jesli MIlan to ja mam zupelnie inny klucz na oglądanie spotkań. Ja jako kibic Juve, staram sie jezdzic po Wloszech i niestety wiekszosc stadionow to syf. Juve ma super nowoczesny stadion, ale zazwycaj na hity totalnie zapełniony plus bilety drogie,
ale jesli jestes kibicem druzyny staraj sie szukac po prostu wyjazdów tam gdzie jest spory stadion np. Werona, Rzym, Genua, Lecce, Bilety są dużo tańsze i latwiej wyhaczyc fajny bilet za nieszczególnie wysoką cenę.
Aczkolwiek te 100 euro trzeba liczyć.
chris0o lubi ten post.

#958 PostWysłany: 10 Cze 2025 22:52 

niebieski
Bardziej przypadkowo się tam znalazłem, bo akurat w tym terminie byłem w Mediolanie i strasznie mnie ten mecz kusił. We Włoszech byłem na Bologna-BVB w sektorze gości, dobry widok, tylko sektor daleko od boiska, no i w Mediolanie byłem też w sektorze gości na Inter-BVB, wtedy też byłem na 3.poziomie, ale na tyle wysoko, że żadna pleksi mi nie przeszkadzała, więc jakoś nie wryła mi się ta przeszkoda w pamięć, tak pewnie kupując bilet na Inter-Juve zwróciłbym uwagę, żeby tam nie kupować albo kupić gdzieś wyżej.
 Profil Relacje PM off  

#959 PostWysłany: 10 Lip 2025 13:14 

Na San Siro jest niestety wiele miejsc z "zakłóconym" widokiem przez szyby czy inne barierki na niższych rzędach na trzecim poziomie. Z drugiej strony jak już trafi się fajne miejsce to na San Siro bardzo fajnie ogląda się mecz, trybuny są blisko i są dość strome, więc nawet siedząc wysoko całkiem nieźle widać co dzieje się na murawie.

A Juve fakt, mają świetny, nowoczesny stadion, też fajnie się na nim mecz ogląda, choć sam stadion jest stosunkowo mały.

W ogóle mam wrażenie, że we Włoszech, poza tym, że większość stadionów jest po prostu starych, stosunkowo dużo obiektów ma bieżnie lekkoatletyczną, a wtedy odległość trybun do murawy robi się całkiem spora, co znacząco pogarsza komfort oglądania.

#960 PostWysłany: 15 Lip 2025 07:59 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 587 022
niebieski
Pytanie. Ma ktoś doświadczenie z meczami Genui? Łatwo o bilety czy raczej trudny temat?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość