Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 425 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Autor Wiadomość
#421 PostWysłany: 06 Lip 2025 02:21 
Awatar użytkownika

HON fly4free
https://polregio.pl/pl/dla-podroznych/i ... e-pociagi/

Cytuj:
Od 1 lipca w ofercie pojawi się imienny „Bilet tygodniowy wakacyjny”, który uprawnia do nielimitowanych przejazdów przez siedem dni od daty zakupu. Nieograniczone podróże dostępne będą w dwóch wariantach: oferta za 149 zł obowiązuje w pociągach POLREGIO (w tym interREGIO), a jej rozszerzona wersja za 179 zł uwzględnia dodatkowo przejazdy pociągami innych przewoźników. Na wakacyjną wyprawę z biletem tygodniowym można wybrać się między 1 lipca a 31 sierpnia.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#422 PostWysłany: 06 Lip 2025 04:21 

niebieski
Bardzo wątpliwa "oferta" skoro za 160/186 czyli 11/6 zł więcej mamy zawsze dostępne (2x) Regio Karnety do wykorzystania w 6 dowolnych dni, niekoniecznie ze sobą sąsiadujących.
Kombo biletów: turystyczny na tzw. "3 dni" [cytuję] i regiokarnet na trzy następne dni to już oszczędność bo wychodzi 128 zł.

Ktoś musi ubóstwiać Polregio aby dobrowolnie chcieć z nimi jeździć cały tydzień :?

LEO Express: Praga, CZ, i SK oraz Kraków - Warszawa / Śląsk. Oferuję karty podarunkowe nabite na 125% (zyskujesz 25%).
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#423 PostWysłany: 06 Lip 2025 23:06 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Mimo że “wątpliwa” bardzo dobrze że została wrzucina, bo jak widać po wrzuceniu tej “wątpliwej” na którą się natknąłem przypadkowo, na szybko wrzuciłem i jej nie analizowałem bo mnie mało interesuje, umarły temat ożył i pojawiły się te lepsze .
 Profil Relacje PM off  

#424 PostWysłany: 07 Lip 2025 01:24 

niebieski
:mrgreen: Mam krótką pamięć chyba...

Które to oferty z ostatnich kilku lat są atrakcyjne?

Bilet turystyczny miał sens póki dało się jakieś sensowne trasy skleić. Teraz przejechać z polregio dalej niż między dwoma sąsiednimi województwami to nie lada wyczyn. A bilet turystyczny kosztuje nawet więcej niż kiedy faktycznie pokrywał cały kraj.

Każdy ma prawo korzystać wg. własnego uznania, także nic mi do tego ale żadnej nowej oferty która by była skutecznie konkurencyjna tu nie ma.

przy okazji, ożywiłeś temat nieistniejącego już przewoźnika.
Jak już to twój post miałby być zatytułowany [Polregio] Oficjalna... taryfa?

bo promocji w tym brak.

LEO Express: Praga, CZ, i SK oraz Kraków - Warszawa / Śląsk. Oferuję karty podarunkowe nabite na 125% (zyskujesz 25%).
 Profil Relacje PM off
obibok lubi ten post.

#425 PostWysłany: 07 Lip 2025 20:15 

srebrny
Ja próbowałem kiedyś edytować tytuł posta, gdy były błędy i nie dało się. A co do tego typu ofert, których czas faktycznie w większości przeminął, to mnie boli, że nie występują w wersji ulgowej. Robiłem kiedyś Wolsztyn na Wspólnym bilecie samorządowym i dla rocznego dziecka systemy podpowiadały pełnopłatny. No to dokupywałem "zerówki" na każdy przejazd. W automacie Kolei Wielkopolskich się nie dało, w Koleo chyba też nie, w końcu poszło chyba w Bilkomie. A w porąbanym Intercity wcale się nie da, chyba że w kasie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 425 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości