Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 145 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 28 Kwi 2025 01:47 

platynowy
A dlaczego miałbyś nie mieć możliwości najmu kolejnego dnia? Jeżeli o tej godzinie wypożyczalnie są już zamknięte lub nie chcesz załatwiać spraw tak późno to zabukuj auto na kolejny dzień i pojedź je odebrać na lotnisko.

Co to w ogóle za pytanie..
 Profil Relacje PM off  

Wypoczynek w Egipcie 🏝️ 🌊 All inclusive nad Morzem Czerwonym za 1861 PLN Wypoczynek w Egipcie 🏝️ 🌊 All inclusive nad Morzem Czerwonym za 1861 PLN
Phuket w porze suchej❗😲 12 dni na wyspie za 4127 PLN ✈️ + 5⭐ 🛏️ Phuket w porze suchej❗😲 12 dni na wyspie za 4127 PLN ✈️ + 5⭐ 🛏️
#142 PostWysłany: 28 Kwi 2025 07:46 

Loty: 203
Kilometry: 691 388
niebieski
@Janusz1981
1. W jakich godzinach czynne są wypożyczalnie na lotnisku w Zadarze w dniu Twego przylotu, w szczególności ta, którą ewentualnie rozważasz? Nie wiem i ta informacje nie jest mi do niczego potrzebna ale gdybyś to sprawdził, to może Tobie ułatwi wypracowanie taktyki wypożyczenia samochodu?
2. Jaki masz plan na pobyt? Zakładam, że to wiesz ale nikt inny tutaj nie wie. Czy nazajutrz rano wyruszasz w objazd i masz napięty plan dnia, czy wręcz przeciwnie?
3. A może są wypożyczalnie w mieście, które warto rozważyć z uwagi na ich ofertę, w tym cenę? Albo są droższe ale dogodniej skorzystać niż wracać na lotnisko a zatem warto?
4. Pytanie do użytkowników forum, czy brać Bolta jest bliskie reklamy określonej spółki z estońskim rodowodem, tym bardziej że forma pytania nie wskazuje na prośbę o radę czy Bolt, czy inna korporacja. Jeśli potrzebna taksówka, to bierz taką, którą chcesz. Notabene na forum (nie tylko tym) częste jest takie reklamowanie ale raczej w relacjach w podróży. Mamy wówczas np. "...Ląduję w X, potem oczywiście biorę B.. U.. czy G... i jadę do hotelu". Nie zamieszczam relacji ale napisałbym, że biorę taksówkę, ewentualnie czy tradycyjną z lotniska, czy z aplikacji. Chyba że płaciliby mi za reklamę, wtedy rozważyłbym promowanie (od promocja a nie od prom) konkretnej spółki o ile nie byłoby to sprzeczne z regulaminem forum. Podobnie z bookingiem - czy tylko te dwie opcje na "B" istnieją? W Zadarze nie byłem ale w innych miastach chorwackich zdecydowanie jest więcej opcji

Po przylocie o północy raczej preferowałbym jechać do hotelu i iść spać a samochód brać rano/przed południem ale potrafię zrozumieć, że ktoś inny woli inaczej.
 Profil Relacje PM off
Kri$ lubi ten post.

#143 PostWysłany: 30 Kwi 2025 00:20 

No ok to zapytam jaką taksówkę jeśli możecie coś polecić tutaj innego, czasami korzystam z Bolta w Polsce, a tam widzę jest też obsługiwany.

Odpowiedź już dostałem, nie będę na pewno brał z lotniska od razu tego samochodu.... po prostu booking.com mi proponuje jakieś auta i wydaje się w ten sposób bezpiecznie zamówić, tylko nie wiem czy po przylocie następnego dnia te opcje mi nie znikną.

Nie mam planów... mam tam być 5 dni z rodzinką, lecimy dość na spontanie, a pasuje coś zobaczyć, a nie tylko siedzieć w apartamenciku :)

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 05 Cze 2025 08:55 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
witam
Jak aktualnie wygląda możliwość wynajęcia auta w Durowniku i przekroczenia granicy do Czarnogóry?
Ktoś poleca jakąś wypożyczalnie gdzie nie będzie jakiś złodziejskich dopłat albo masakrycznej zwyżki na ubezpieczeniu bądź depozycie?
Jest z takim przekroczeniem granicy generalnie problem?

#145 PostWysłany: 20 Cze 2025 16:28 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
podobno nie ma problemy, dokupuje się zielona kartę,

czy ktoś może polecić wypożyczalnie w Dubrowniku gdzie nie potrzeba karty kredytowej?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 145 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości