Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 25 Lip 2024 09:36 

platynowy
Też jestem w top 50 i sorry, ale nie wierzę że wygrasz Thermomixa. Pal licho, że musisz wygrać wszystkie pojedynki i odpowiedzieć na wszystkie pytania, ale w przypadku identycznej liczby punktów zadecydują czasy udzielonych odpowiedzi. Szansa na top3 jest iluzoryczna, decyduje los a nie chęci i zaangażowanie.

Jeżeli chodzi o miejsce 3-180 to potwierdzam, że zegarek można zdobyć w sumie bez większego zaangażowania.
 Profil Relacje PM off
Mr.Highlife lubi ten post.

W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem
Zrealksuj się na Costa Brava 🌤️🌊 Urlop w Hiszpanii z wyżywieniem za 1590 PLN Zrealksuj się na Costa Brava 🌤️🌊 Urlop w Hiszpanii z wyżywieniem za 1590 PLN
#22 PostWysłany: 25 Lip 2024 11:14 
Awatar użytkownika

Loty: 46
Kilometry: 73 479
FastMan napisał(a):
Jak widać powyżej to jednak nie jest to takie oczywiste dla każdego, dlatego w kolejnych edycjach służę pomocą od samego początku - teraz już jest praktycznie końcówka letniej gry, więc "po ptokach".

Ale proszę Cię zdradź chociaż ułamek tajemnicy :D bo serio ja mam praktycznie tyle samo punktów co Ty mimo, że nie mam jeszcze zaliczonej wizyty w różnych klubach (mam 4 a nie 6) więc dodatkowo mi to dojdzie + nie mam jeszcze artykułu, quizu i rywalizacji z innym graczem w tej rundzie + 1 wizyta mi dojdzie dziś :) i nie wspomnę o tym, że w poprzedniej rundzie przypadkowo wyłączyłem przeglądarkę podczas quizu wiec z automatu przegrałem z rywalem i dostałem 18pkt a nie 58 :) więc serio nie czaruj tutaj o jakiś trickach :D
 Profil Relacje PM off
Kothson lubi ten post.

#23 PostWysłany: 25 Lip 2024 11:26 
Awatar użytkownika

Loty: 84
Kilometry: 203 949
Ja nie mam żadnych magicznych trików, tylko poradnik dla osób, które pierwszy raz biorą udział, nie chce im się wdrażać w regulamin, zapoznawać się z zasadami itd.
Wiem, że z reguły mijają 1-2 etapy zanim ktoś załapie o co w tym w ogóle chodzi, a jak się chce brać udział w walce o nagrody rzeczowe to od samego startu trzeba wszystko wypełniać ;)
Nie twierdzę, że na 100% wygram thermomixa, tylko, że o niego gram, w najgorszym przypadku zgarnę garmina.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 25 Lip 2024 11:36 

platynowy
Reguły są proste jak budowa cepa i nie trzeba mieć znajomości, żeby wygrać nagrody. Nie ma sensu nakręcać innych cudownymi "wskazówkami" tylko po to, żeby podczas kolejnej edycji zarejestrowali się do gry z twojego kodu.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 25 Lip 2024 11:43 
Awatar użytkownika

No jak widać kilka postów wyżej nie do końca.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 27 Sie 2024 23:31 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 259
Kilometry: 313 227
@FastMan lub inni, wygrał ktoś coś z Was z top 180 albo top 1000?

Ja skończyłem koło 3000cznego miejsca co rzutem na taśmę znowu dało i voucher na 50 zł jak rok temu. Robiłem te wszystkie quizy i inne wyzwania a miejsce i tak słabe. Jednego weekendu przez wyjazd odpuściłem dwa wejścia na siłkę ale jak szacowałem to nawet jak bym je zaliczył, to i tak byłbym w maks okolicach 2000cznego miejsca. Także zastanawiam się czy komuś się udało coś więcej ugrać.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 28 Sie 2024 07:02 
Awatar użytkownika

Zająłem 4 miejsce, wygrałem smartwatch Garmina, żona też w top15.
1s zadecydowała o tym, że nie wygrałem thermomixa
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 28 Sie 2024 11:09 

niebieski
Czyli nie taki fast :)
Kothson lubi ten post.

#29 PostWysłany: 03 Wrz 2024 20:36 

platynowy
Ja na ostatniej prostej przegrałem w walce o zegarek, chociaż mało brakło. Na pocieszenie słuchawki i ręcznik. Oczywiście wcześniej dwa bony.

Nie korzystałem z odpowiedzi w internecie, nie kombinowałem. Ostatecznie i tak wygrałem, bo akcja mobilizowała do systematycznego odwiedzania obiektów sportowych. Image
 Profil Relacje PM off
Szyn3k lubi ten post.

#30 PostWysłany: 02 Paź 2024 11:07 

Kothson napisał(a):
Ja na ostatniej prostej przegrałem w walce o zegarek, chociaż mało brakło. Na pocieszenie słuchawki i ręcznik. Oczywiście wcześniej dwa bony.

Nie korzystałem z odpowiedzi w internecie, nie kombinowałem. Ostatecznie i tak wygrałem, bo akcja mobilizowała do systematycznego odwiedzania obiektów sportowych. Image
Jeśli szukasz czegoś fajnego, na co możesz wydać swoje nagrody w grze MultiSport, zdecydowanie polecam sprawdzenie akcesoriów do gier lub fajnego sprzętu. Niedawno natknąłem się na kilka niesamowitych, niestandardowych etui dla graczy, takich jak te, które znajdziesz tutaj: https://bloodycase.com/pl/case/chroma2 To fajny sposób na spersonalizowanie swojego zestawu, szczególnie jeśli lubisz gry na PC. Ponadto często mają wzory, które wyróżniają się na tle zwykłych rzeczy, które znajdziesz na innych platformach. Jeśli lubisz gry, może to być świetna opcja na wykorzystanie tych voucherów!

Nie najgorsze zwycięstwo.
 Profil Relacje PM off
Kothson lubi ten post.

#31 PostWysłany: 04 Cze 2025 11:35 
Awatar użytkownika

Już dzisiaj o 12:00 rozpoczyna się nowa edycja letniej gry.
W zeszłym roku zająłem 4 miejsce i zgarnąłem smartwatch Garmin, o mały włos zgarnąłbym Thermomixa - miałem max punktów, ale zdecydowały sekundy w ostatnim etapie.

Za rejestrację z moim kodem polecającym podzielę się całą moją wiedzą (w Letniej Grze biorę udział już bodajże 6 raz), co roku zgarniam dwa bony po 25zł + zawsze jakieś nagrody rzeczowe. Gwarantuję, że z moim poradnikiem zgarniecie minimum 2 bony po 25zł minimalnym nakładem czasu (5-10min tygodniowo).
Warunkiem uczestniczenia w Letniej Grze Multisport jest posiadanie aktywnej karty Multisport - dowolnej.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 04 Cze 2025 12:03 

platynowy
Gra ruszyła, będę wdzięczny za rejestrację z użyciem jednego z moich kodów:

Proszę o PW to wyślę

Ostatnio edytowany przez Gadekk, 04 Cze 2025 13:24, edytowano w sumie 1 raz
Takie rzeczy na priw
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 30 Cze 2025 13:17 
Awatar użytkownika

niebieski
FastMan napisał(a):
Już dzisiaj o 12:00 rozpoczyna się nowa edycja letniej gry.
W zeszłym roku zająłem 4 miejsce i zgarnąłem smartwatch Garmin, o mały włos zgarnąłbym Thermomixa - miałem max punktów, ale zdecydowały sekundy w ostatnim etapie.

Za rejestrację z moim kodem polecającym podzielę się całą moją wiedzą (w Letniej Grze biorę udział już bodajże 6 raz), co roku zgarniam dwa bony po 25zł + zawsze jakieś nagrody rzeczowe. Gwarantuję, że z moim poradnikiem zgarniecie minimum 2 bony po 25zł minimalnym nakładem czasu (5-10min tygodniowo).
Warunkiem uczestniczenia w Letniej Grze Multisport jest posiadanie aktywnej karty Multisport - dowolnej.

z tego co widzę to te najlepsze nagrody zostały już rozdane :D ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości