Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 06 Maj 2025 23:04 

-- 06 Maj 2025 22:10 --

u mnie drugi pobyt na Escie

-- 06 Maj 2025 23:04 --

Pomimo że nie udało się nic znaleźć dziękuję wszystkim za rady wskazówki i ogólnie za całą konwersację i gdyby ktoś znalazł jakąś ciekawą ofertę pasującą do moich wytycznych to proszę pisać jutro pojutrze czy nawet za tydzień
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#22 PostWysłany: 06 Maj 2025 23:13 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 86 397
srebrny
Zeus napisał(a):
Lub słynny case Niemek na Hawajach

Strach się bać jeśli planuję jechać z rodziną i brać relokację campera z Imoova :lol: wtedy żadnych noclegów praktycznie nie mam :mrgreen:
Wallander78 lubi ten post.

#23 PostWysłany: 11 Maj 2025 12:54 

@Kri$, opowiesz coś więcej o tej Imoova? Właśnie sam się nad tym zastanwiam. Planuję wyjazd na 3 tygodnie we wrześniu, ale tam są terminy max miesiąc w przód.
Chcielibyśy zrobić jakieś kółko startując z LA, dojechać do Las Vegas, tam przesiąść się ew. w inny van i wrócić.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 11 Maj 2025 16:30 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 86 397
srebrny
A co tu opisywać? Znalazlen, że istnieje takie coś, jest to tańsze dla tych firm niż zatrudnianie kogoś kto musi jechać po kampera. Czasami są to świeżo wyprodukowane kampery z okolicy Chicago. Niestety nie wiadomo co się uda trafić, dlatego trzeba śledzić pilnie stronę i jednocześnie być na bieżąco z ofertą linii lotniczej

#25 PostWysłany: 16 Maj 2025 18:35 

Odświeżam trochę temat gdyż pojawiła się okazja na lot w niewiele wyższej cenie niż poszukiwałem. Zważywszy że do lotniska w Pyrzowicach mam niecałe 30 km to prawdopodobnie wyjdzie to podobnie a może nawet taniej niż miałbym lecieć na przykład z Warszawy. Mam tylko prośbę do bardziej zorientowanych forumowiczów o małą pomoc. Otóż lot który znalazłem na Skyscanner jest do kupienia przez pośrednika w cenie 1706 zł i chodzi mi o to czy jest to lot na jednym bilecie ponieważ jest obsługiwany przez różne linie lotnicze. Próbowałem się dodzwonić do pośrednika i zapytać natomiast bardzo ciężko się rozmawiało i do końca nie jestem pewny jak to wygląda. Dlatego gdyby ktoś bardziej zorientowany mógł się temu przyjrzeć będę bardzo wdzięczny. Poza tym miałbym jeszcze jedno pytanie gdyż zarówno w Montrealu i w Toronto jest dość długie oczekiwanie kilkanaście godzin. Czy w tym przypadku należy się nocleg od linii lotniczych?
Link do znalezionego przeze mnie lotu wklejam poniżej - nie umiem tego niestety Inaczej podlinkować tak jak niektórzy wklejają znalezione promocje lotnicze.

https://www.skyscanner.pl/transport/lot ... =ins_month
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 16 Maj 2025 18:46 
Awatar użytkownika

złoty
Jeden bilet - tak,
Nocleg - nie.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Wallander78 uważa post za pomocny.

#27 PostWysłany: 16 Maj 2025 18:49 

abelincoln@ Dziękuję za odpowiedź. Myślałem że przy tak długim oczekiwaniu linia lotnicza powinna nocleg zapewnić.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 16 Maj 2025 18:52 
Awatar użytkownika

złoty
Większość linii lotniczych nie zapewnia takich "luksusów" - hotel przy przesiadce nie jest żadnym wymógiem prawnym, tylko sposobem na przyciągnięcie klientów.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#29 PostWysłany: 16 Maj 2025 22:55 
Awatar użytkownika

Loty: 103
Kilometry: 216 498
Wallander78 napisał(a):
(...)
Link do znalezionego przeze mnie lotu wklejam poniżej - nie umiem tego niestety Inaczej podlinkować tak jak niektórzy wklejają znalezione promocje lotnicze.

https://www.skyscanner.pl/transport/lot ... =ins_month

Nie zapomnij wyrobić ETA lecąc prze Kanadę.
 Profil Relacje PM off

#30 PostWysłany: 16 Maj 2025 23:14 

Loty: 160
Kilometry: 356 957
niebieski
Kothson napisał(a):
@boots nie nakręcaj go bo byłem w NY z 8 razy i nigdy nie wyciągałem rezerwacji, a tym bardziej portfela przy wjeździe. Lata temu pytali co najwyżej w jakiej dzielnicy się zatrzymam i jakie mam plany, w tym i zeszłym nie pytali o nic. Więcej pytań mieli do mnie podczas kontroli na powrocie w Warszawie (o ilość gotówki, zakupy itp.)

Mnie w listopadzie zeszłego roku dokładnie wypytywał gdzie sie zatrzymuje i gdzie mam nocleg. Ladując na JFK .... musiałem mu pokazać rezerwacje na telefonie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 0 gości