Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 290 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Autor Wiadomość
#281 PostWysłany: 16 Maj 2024 10:43 

Daniel’s Car Rentals San Gwann

https://goo.gl/maps/obDkivKMPq2C5tPJ8

712 opinii na google -ocena 5,0chyba nie trzeba rekomendować więcej , bezproblemowy kontakt przez whatsapp , życzliwi , bezproblemowi właściciele (załatwili uchwyt i ładowarkę )
Do jazdy po lewej stronie dostosowałem się po 15 min - powtarzaj jedynie (keep left ;)
 Profil Relacje PM off  

Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu
#282 PostWysłany: 21 Maj 2024 11:57 
Awatar użytkownika

Tak jak wcześnie pisałem - również polecam.
Bardzo dobry kontakt przez Whatsapp, bezproblemowo ze wszystkim.
 Profil Relacje PM off  

#283 PostWysłany: 28 Paź 2024 15:45 

OK Mobility, bookowane przez ich aplikację, najtańszy automat, 3 dni, 33 EUR, ubezpieczenie z KK

Najmniejszego auta nie mieli (w ofercie był chyba seat leon), dostałem SUVowatego peugeota. Przy odbiorze pracownik namawia do wykupienia ich ubezpieczenia, bo "olaboga zablokujemy ci 1350 eur na cały miesiąc, napewno tego chcesz?". Muszę czekać około 20 minut na auto, ale w umowie oczywiście dostaje pierwotny deadline (czyli: z 24h robi się 23h40m). Tankowanie same-same zamiast full-full. Auto konkretnie poobijane, na umowie 0 zaznaczonych uszkodzeń.

Przy oddaniu punkt niby otwarty od 9, ale obecna pracowniczka innej firmy daje mi znać, że chłopaki przyjdą dopiero o 11:30. Robię dokładne nagranie stanu auta i wrzucam kluczyk do skrzynki. Jednak wolałbym zrobić to z pracownikiem. Wbrew straszeniu depozyt zwolniony po około tygodniu.

Podsumowując: pozytywnie, ale raczej "you-get-what-you-pay-for".
 Profil Relacje PM off
Kri$ lubi ten post.

#284 PostWysłany: 20 Sty 2025 12:03 

niebieski
Korzystałem z KWL Group na lotnisku. To taki hub low costowy pod kilkoma markami. BeeRentals, CityGO, Movis. Biuro zlokalizowane po drugiej stronie korytarza od znanych marek (Sixt, Avis).

Więcej minusów niż plusów:

- brak możliwości wykupienia pełnego ubezp. z 0€ wkładu własnego. Dopłata 95€ obniża wkład własny (=depozyt) z 3600€ do 600€. (Van 9os)

- ręcznie spisują numer karty kredytowej. Na formularzu jest nawet rubryka na kod CCV. Ja zaprotestowałem , to nie spisali.

- protokół uszkodzeń też ręcznie wypisywany. U mnie były zaznaczona 3 rysy, na parkingu okazało się, że jest raczej 30 uszkodzeń karoserii. Obsługa poleciła wysłać zdjęcia wszystkich na WhatsApp.

++ tanio/najtaniej.
++ bezproblemowe zdanie

Depozytu nie wiem jak długo by trzymali, bo w mbanku sam usunąłem.

Nie skorzystam następnym razem.
 Profil Relacje PM off  

#285 PostWysłany: 09 Lut 2025 14:14 

Loty: 163
Kilometry: 270 462
Czy korzystał ktoś z godnej polecenia wypożyczalni samochodów na Gozo?

#286 PostWysłany: 09 Lut 2025 14:22 

niebieski
Ja akurat po Gozo jeździłem autem wypożyczanym na Malcie, ale jak się nie uda znaleźć nic dobrego, to polecam autobus hop-on-hop-off https://city-sightseeing.com/en/64/gozo/66/hop-on-hop-off-gozo
 Profil Relacje PM off  

#287 PostWysłany: 10 Lut 2025 16:40 

niebieski
tylko słabe jest to z tymi hop-on hop-off że jeżdżą tylko do 15:45.. a ciemno się tu teraz robi po 18ej..
zaczynają też dość późno, 9:45..
 Profil Relacje PM off
Aramise lubi ten post.

#288 PostWysłany: 01 Mar 2025 14:37 

Loty: 163
Kilometry: 270 462
freddy_gonzalez napisał(a):
Czy korzystał ktoś z godnej polecenia wypożyczalni samochodów na Gozo?

Odpowiem sobie sam na to pytanie- skorzystałem z wypożyczalni https://www.mayjocarhire.com więc jeżeli ktoś szuka czegoś sprawdzonego na wyspie to polecam. Najtaniej na pewno nie jest, ale całkowicie bezproblemowo. Za nówkę Opla Corsę w automacie na dwa dni z pełnym ubezpieczeniem, dodatkowym kierowcą oraz odbiorem i zostawieniem samochodu w porcie Mgarr (siedziba wypożyczalni jest w Victorii) zapłaciłem 165 euro, depozyt na karcie kredytowej 150 euro zwrócony na drugi dzień po oddaniu samochodu.

#289 PostWysłany: 01 Maj 2025 00:28 

Loty: 4
Kilometry: 3 825
niebieski
Ja polecam wypożyczalnie: https://www.jscarhire.com/. Brałem z Sliemy, oddawałem na lotnisku. Fura nowiutka, wynajem bezproblemowy. Zeskanowaną podpisaną umowę dostaje się od razu na mejla tuż po odbiorze auta. To co mi się podobało, to fakt że nie trzeba tankować fury. Zużyte paliwo wyliczają po normalnej cenie ze stacji, nie doliczają żadnej dodatkowej opłaty. Kluczyki na lotnisku wrzuca się do skrytki.

Kaucja 150 EUR przy dodatkowym ubezpieczeniu Super CDW (które kosztuje 5 EUR/dzień - ale nie tym najwyższym) obniża excess do 100 EUR. Kaucja zdjęta po ok. 4 dniach roboczych. Jak wrócę na Maltę, to ponownie skorzystam z ich usług. Za 4 dni wynajmu z ubezpieczeniem zapłaciłem 124 EUR. Płatność zwykłą kartą debetową.
 Profil Relacje PM off
Tome uważa post za pomocny.

#290 PostWysłany: 02 Wrz 2025 15:21 

niebieski
Skorzystałem z Thriffty/Hertz. Hyunday i10 na 5 dni za 90euro. Poniżej zdjęcie z rozpiską ceny w zależności od ubezpieczenia. (za tą przejrzystość - duży plus: to rzadkość w wypożyczalniach). Poza tym bardzo uprzejma obsługa przy wydawaniu i zdawaniu. Image

I powtórzę się z poprzedniego postu / najmu na Malcie; markowe wypożyczalnie o wiele lepsze (Sixt, Hertz, Alamo itp. - w osobnym skrzydle parkingu). Pozostałe - niskobudżetowe (w osobnym korytarzu) nie polecam; jedna z nich spisała ręcznie kod CCV z mojej karty, a po 5 miesiąch ściągnęli dodatkowe 40euro. Image
Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 290 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości