Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Mar 2025 10:15 

Loty: 352
Kilometry: 854 931
niebieski

Dokąd
  • BUD

Data wylotu
  • 11.04.2025

Bagaż
  • Mały bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Mam lot za 750 zł ale szukam czegoś z jeszcze lepszymi przesiadkami

Dodatkowe informacje
  • Cześć, jestem w podróży po Azji i czas kupić bilet powrotny. Stanęło na powrocie z Hongkongu do Budapesztu. Loy są w dobrej cenie, lot z BUD do Waw też jest tani. Lot ten jest z przesiadkami i próbuje z niego wycisnąć jakieś dobre min 1 dniowe, może 2 dniowe stopy, w atrakcyjnych lokalizacjach. Raczej nie interesuje mnie Shanghaj, bo byłem już wiele razy. Sam wyszukałem lot w tej cenie z w dowolnej długości przesiadką w Ningbo. Ale wciąż się zastanawiam czy warto się tam zatrzymywać na kilka dni. Oraz z atrakcyjnym dla mnie stopem w Xian, ale niestety tylko miałbym tam wieczór, a tu wolałbym przynajmniej dzień, ale tak na telefonie nic więcej z tego nie mogę wycisnąć. Może ktoś ostatnio ogarniał ten kierunek i ma jakieś podpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#2 PostWysłany: 23 Mar 2025 14:26 

Loty: 1077
Kilometry: 1 066 372
platynowy
@lukasz666 Może w samym Ningbo nie ma sensu być zbyt długo. Ale godzinę jazdy pociągiem stamtąd masz Hangzhou, a tam już warto trochę czasu poświęcić.
Zibid lubi ten post.

#3 PostWysłany: 23 Mar 2025 16:10 
Awatar użytkownika

Loty: 86
Kilometry: 147 286
srebrny
Za @Sudoku ……Hangzhou jest dobrym wyborem, właśnie wróciłem. Same okolice Jeziora Zachodniego to miejsce na kilka godzin atrakcji. Atrakcje jeziora są wpisane na listę UNESCO. Najlepiej być tam wieczorem, gdzie wszystko jest podświetlone - ale w dzień też będzie Ci się podobało

Polecam
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
lukas.mataczynsk uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości