Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Lis 2023 12:04 

Loty: 180
Kilometry: 405 277
niebieski
Warto przy kasie powiedzieć, że jest się seniorem (+60) i wtedy dostaje się zniżkę. Za dwie osoby zapłaciliśmy 105 AED.
 Profil Relacje PM off  

Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍 Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍
Odpocznij blisko Malagi od piątku do wtorku za 799 PLN 🌤️🌊👣 Loty z Warszawy i dobry hotel Odpocznij blisko Malagi od piątku do wtorku za 799 PLN 🌤️🌊👣 Loty z Warszawy i dobry hotel
#2 PostWysłany: 03 Gru 2023 09:47 

Loty: 251
Kilometry: 414 782
niebieski
Wizytę w Pałacu prezydenckim w Abu Dhabi warto zaplanować na ok. 1,5 godz. przed zamknięciem aby potem, już po zamknięciu, obejrzeć odbywający się tam pokaz świateł.

3 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 02 Sty 2024 19:06 

platynowy
Wejście do pałacu kosztuje teraz 75 AED, dlatego lepiej kupić bilety online za 41 AED. My kupiliśmy wejściówki będąc pod pałacem. Są dwie osobne kolejki, dla kupujących na miejscu i osobna dla tych którzy już je posiadają. Tłumów brak, więc dostanie się do środka to kwestia kilku minut.

Miałem na sobie krótkie spodenki przed kolana, dlatego dostałem chustę w celu ich zakrycia. Żeby otrzymać chustę należy mieć przy sobie paszport, dowód lub kartę z hotelu. Nie miałem żadnego z nich, obsługa zgodziła się przyjąć w ramach depozytu kartę komunikacji miejskiej.

Turystów do pałacu dowożą darmowe autobusy, jest dostępne wifi (działa również doskonale na zewnątrz).

Nie przepadam za tego typu obiektami, ale mogę napisać, że bardzo mi się podobało. Pałac otacza piękny ogród, miło było spacerować.ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 24 Mar 2024 13:05 

Loty: 251
Kilometry: 414 782
niebieski
Abu Zabi - Qasr Al Watan (Pałac Prezydencki)
udostępniałem już wyżej ten filmik ale nie jest dostępny pod poprzednim linkiem więc jeszcze raz pozwalam go sobie wstawić:

#5 PostWysłany: 31 Mar 2024 08:38 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
Kothson, Na jakiej stronie kupowałeś bilety bo ma stronie https://www.qasralwatan.ae/en/booking po 65 AED

Ostatnio edytowany przez Gadekk 09 Sty 2025 22:29, edytowano w sumie 2 razy
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 31 Mar 2024 08:42 

platynowy
@lendziro to poniżej, ale już jest wyższa cena.

https://www.headout.com/presidential-pa ... ts-c-1685/
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Maj 2024 16:37 

złoty
Na stronie https://citylaila.com z kodem cae10 płaciłem kilka dni temu po 38AED.
 Profil Relacje PM off
tomaszl75 lubi ten post.
tomaszl75 uważa post za pomocny.

#8 PostWysłany: 25 Cze 2024 21:54 
Awatar użytkownika

Loty: 604
Kilometry: 723 771
niebieski
Kothson,

As a courtesy to other guests in the Palace and in accordance with local laws and customs, we ask all guests to please wear respectful clothing when in the palace. We kindly recommend that knees and shoulders be covered.
Starting from March 1, 2024, the Visitor Center will stop providing scarves to guests who are not dressed according to the dress code standards. However, guests wearing outfits not fully covering their arms will still be allowed to drape scarves over their shoulders.

#9 PostWysłany: 26 Lut 2025 23:28 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 569
Kilometry: 1 186 630
jasiub napisał(a):
Na stronie https://citylaila.com z kodem cae10 płaciłem kilka dni temu po 38AED.

Kod dalej działa i oferuje jakieś 13% rabatu. Dzięki @jasiub Bilety przychodzą do 10 minut

#10 PostWysłany: 21 Mar 2025 10:24 

Warto tam być, bo atrakcja oszałamia, można też przejść się ogrodami pilnowanymi przez strażników, abyśmy ino za daleko nie poszli. Dojeżdża się tam autobusem miejskim (bardzo tanio), zaraz za bramą biletową odbiera nas autobus wahadłowy. Wszystko idzie sprawnie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości