Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 87 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Indonezja - wiza
#81 PostWysłany: 11 Sty 2025 12:32 

HON fly4free
Bez opuszczania strefy tranzytowej lotniska wiza jest niepotrzebna.
 Profil Relacje PM off  

Poszukaj słońca w Egipcie ☀️🌴 4* hotel z all inclusive i prywatną plażą za 1833 PLN 🌊🏝️ Poszukaj słońca w Egipcie ☀️🌴 4* hotel z all inclusive i prywatną plażą za 1833 PLN 🌊🏝️
Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅 Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅
#82 PostWysłany: 12 Sty 2025 08:11 
Awatar użytkownika

platynowy
Air Asia o wiele lepiej daje BP automatycznie niz wiekssosc LCC/hybryd w Azji PD Wsch. Ale... nikt nie zagwarantuje, że akurat na lot łączony do AU dostaniesz BP na drugą część i lot z DPS. To jest wypadkowa, polityki linii, ogólnie Timatica/zaleznoscici/wymagan imiigracyjnych, możliwości i konfiguracji systemow IT. Itd...
Jak dostaniesz od razu BP docelowy, to pewnie się uda bez wizy i wychodzenia na landside. Ktos opisuje, ze jest jakiś transfer desk.
https://economytraveller.com/arrival-tr ... i-airport/
Jeśli nie, to jednak 150k IDR i zabawa w długie kolejki. Chyba, że zrobicie eVoA, to wtedy szybko na bramkach automatycznych.
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 12 Sty 2025 18:07 

Okej, dzięki. Pewnie wyrobimy na zapas, bo zniknie to przy kosztach całości, a wolimy mieć spokojną głowę. A tak z ciekawości, skoro wiza jest ważna 30dni od wjazdu, a byśmy jej nie użyli to czy możemy wykorzystać ją później no jesienią albo za rok?
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 12 Sty 2025 19:44 

Natalia.podroze napisał(a):
Okej, dzięki. Pewnie wyrobimy na zapas, bo zniknie to przy kosztach całości, a wolimy mieć spokojną głowę. A tak z ciekawości, skoro wiza jest ważna 30dni od wjazdu, a byśmy jej nie użyli to czy możemy wykorzystać ją później no jesienią albo za rok?

Widzę już, że wiza jest ważna przez 90 dni. Innym problemem jest jednak, że nie możemy do końca wypełnić formularza o wizę bez wpisywania miejsca pobytu w Indonezji. Chyba musimy liczyć, że uda nam się wszystko szybko załatwić na miejscu
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 12 Sty 2025 20:13 

złoty
Po 1 kupienie wizy online zajmuje 3 minuty więc nie ma sensu jej kupować jeśli nie wiesz czy będzie potrzebna. Po 2 adres możesz podać randomowy, nie ma to znaczenia, ja podałem lotnisko i nikogo to nie obchodziło.
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 12 Sty 2025 21:54 
Awatar użytkownika

Loty: 19
Kilometry: 7 293
Adres na miejscu jest potrzebny do deklaracji zdrowotnej (można wpisać cokolwiek). Nie wiem jak z wizą online ale jak płaciłem VOA nikt nie pytał o adres na miejscu, ani o potwierdzenie zarezerwowania noclegu.
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 21 Wrz 2025 21:37 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
niebieski
Ursyn Smacki napisał(a):
Czy starał się ktoś ostatnio o ewizę do Indonezji przez ich oficjalną stronę? Składam wniosek, ale nie mam linku do płatności, cały czas jest status "DRAFT". JEST również informacja, że wniosek czeka na płatność, ale nie ma żadnego linku do płatności... Może ktoś ostatnio napotkał takie problemy i zna rozwiązanie?!

Czy ktoś rozwiązał problem? Mam to samo, w trzech różnych przeglądarkach nie działa.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 87 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości