Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Gru 2024 16:17 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Miałbym nietypową prośbę do osoby z forum, która w najbliższym czasie leciałaby do Stanów Zjednoczonych.
W ostatnich dniach premierę miał finałowy sezon 5B serialu Yellowstone.
W jednym z ostatnich odcinków była scena w której 2 głównych bohaterów trafiła do baru 4 szóstki. Okazuje się, że reżyser serialu Taylor Sheridan w rzeczywistości jest właścicielem rancza 6666.
Para bohaterów - Beth i Rip w barze zamówiła wódkę sygnowaną nazwą rancza.
Okazuje się, że taką wódkę można faktycznie kupić w USA. Chciałbym kupić ją przyjaciółce, która w połowie marca ma urodziny.
To ona namówiła mnie do obejrzenia serialu, który jest jednym z najlepszych seriali, jakie oglądałem w życiu.

Wódkę można zamówić on-line, ale nie ma możliwości wysyłki alkoholu zagranicę.

Załącznik:
6666.jpg
6666.jpg [ 49.82 KiB | Obejrzany 1023 razy ]

Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi sprowadzić jedną butelkę do Polski? Odebrał w USA i przyleciał z nią do kraju?

Oczywiście wynagrodzę chętnego forumowicza w zamian za okazaną pomoc :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 30 Gru 2024 16:40 

złoty
Z tym najlepszym serialem to trochę przesadziłeś ale pomysl na monetyzację faktycznie typowo amerykański.
Znajomy prosił niedawno o wódkę tesla....

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#3 PostWysłany: 30 Gru 2024 18:29 

srebrny
@brzemia nie wiesz jakie seriale oglądał w życiu, może ten był najlepszy? Pisze o sobie.
Wsm, nie wiedziałam, że scenarzysta to taki narcyz, dość rozbudwał swoją rolę to jeszcze lokuje swoje produkty.
pyra2 lubi ten post.
pyra2 uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 30 Gru 2024 19:37 

złoty
Ciekawie to wygląda.Image

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 30 Gru 2024 19:59 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Dla mnie to był jeden z najlepszych.
Każdy ma swój gust filmowy.
Co do alkoholu marki Tesla to tutaj stoję po drugiej stronie barykady, bo na co dzień jeżdżę Dodge'm Challengerem :)
Ale doceniam pomysłowość i to, że jest taki produkt na rynku :)
 Profil Relacje PM off
brzemia lubi ten post.

#6 PostWysłany: 23 Sty 2025 22:07 

platynowy
piotrek_ napisał(a):

Wódkę można zamówić on-line, ale nie ma możliwości wysyłki alkoholu zagranicę.

Do NY zamówić nie można, pewnie zabrania tego prawo. Stacjonarnie nie do kupienia, przy okazji zwiedzania sprawdziłem w 15+ dużych monopolowych. Musiałby Ci ktoś kupić lokalnie i nadać do paczkomatu/kurierem, ale to już kombinacja alpejska się robi.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości