Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Sty 2020 13:08 

niebieski
Jeżeli ktoś szuka sprawdzonego kierowcę to mogę polecić tego faceta - ksywa Lucky. Ma 28 lat, mówi po angielsku i niektórzy mówią, że przystojny ;-) Bardzo się stara, bo pracuje "na swoim" dopiero pół roku i chce mieć jak najlepszy ranking na TA. Wcześniej jeździł przez 6 lat dla innych.

Można pisać maila lub whatsapp - szybko odpisuje

+85570577549
mrluckytuktuk22@gmail.com

https://www.tripadvisor.com/Attraction_ ... vince.html

Wynająłem go na 3 dni. Stawka 20/25 USD za dzień - zależnie ile jest jazdy motorem. W cenie taże wschód/zachód - jakby kogoś interesowało - my nie skorzystaliśmy. Może także odebrać z lotniska. Wszystko do dogadania.
Na koniec dałem mu bonus 10 USD i był przeszczęśliwy.
 Profil Relacje PM off  

Wakacyjny city break w sercu Budapesztu za 867 PLN 🏯🌉 Loty + hotel Ibis w centrum ✈🏨 Wakacyjny city break w sercu Budapesztu za 867 PLN 🏯🌉 Loty + hotel Ibis w centrum ✈🏨
Tylko dla dorosłych 🔞 Wakacje na greckiej wyspie 🇬🇷 Tydzień na Korfu za 2799 PLN 🏝️ Tylko dla dorosłych 🔞 Wakacje na greckiej wyspie 🇬🇷 Tydzień na Korfu za 2799 PLN 🏝️
#2 PostWysłany: 20 Lut 2020 17:34 
Awatar użytkownika

złoty
Podpinam sie do tematu.

Bardzo ucciwy, rzetelny i skromny chlopak (34lata). Czekal juz 10 minut przed czasem pod hotelem, mial zaladowana cala skrzynie butelkamil wody ktory byly w bryle lodu wiec caly dzien chlodna woda. Za caly dzien jezdzenia po kompleksie Angor, dojazdem do kas biletowych, odbiorem z hotelu chcial 20$, za maly ''cirkel'' 15$. Doradzil nam jeszcze zebysmy wystartowali w odwrotna strone niz wiekszosc wycieczek bo wtedy ominiemy najwieksze tlumy i mial racje. Mieszka 2km od Angkor Wat w malej wiosce, ale wszedzie w obrebie Siem Reap jezdzi. Na drugi dzien chcielismy zeby zawiozl nas o 6:00 rano na lotnisko, 5:50 czekal pod hotelem (w centrum) i po dojechaniu chcial 5$. Dostal 10$ i nie wiedzial jak ma dziekowac. Nazywa sie Na, mowi po angielsku i bez problemu mozecie do niego pisac na WhatsApp : +855 97 371 4990. Szczerze polecam, naprawde poczciwy chlopak.
2 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 16 Kwi 2023 19:50 

Loty: 194
Kilometry: 393 077
Załącznik:
Pha Sey.jpg
Pha Sey.jpg [ 212.22 KiB | Obejrzany 1284 razy ]

Polecam rzetelnego kierowcę Tuk Tuka. Na zdjęciu nr telefonu. Można go też wyszukać na fb i massenger "Pha Sey""
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Lis 2023 16:21 

srebrny
Flyguy napisał(a):
Podpinam sie do tematu.

Bardzo ucciwy, rzetelny i skromny chlopak (34lata). Czekal juz 10 minut przed czasem pod hotelem, mial zaladowana cala skrzynie butelkamil wody ktory byly w bryle lodu wiec caly dzien chlodna woda. Za caly dzien jezdzenia po kompleksie Angor, dojazdem do kas biletowych, odbiorem z hotelu chcial 20$, za maly ''cirkel'' 15$. Doradzil nam jeszcze zebysmy wystartowali w odwrotna strone niz wiekszosc wycieczek bo wtedy ominiemy najwieksze tlumy i mial racje. Mieszka 2km od Angkor Wat w malej wiosce, ale wszedzie w obrebie Siem Reap jezdzi. Na drugi dzien chcielismy zeby zawiozl nas o 6:00 rano na lotnisko, 5:50 czekal pod hotelem (w centrum) i po dojechaniu chcial 5$. Dostal 10$ i nie wiedzial jak ma dziekowac. Nazywa sie Na, mowi po angielsku i bez problemu mozecie do niego pisac na WhatsApp : +855 97 371 4990. Szczerze polecam, naprawde poczciwy chlopak.

Dziękuję za polecenie i 100% potwierdzam. Niesamowicie uczciwy, skromny facet oddany swojej robocie. Rozszerzyliśmy Małą Pętlę o kilka miejsc i zapłaciliśmy 20 USD ze wschodem słońca. Później jeszcze zawiózł nas na Mechrey za 15 USD, a dzień później na busa w dalszą drogę. Zimna woda w cenie, odbior z hotelu to standard, ale najbardziej urzekła mnie jego normalność; pośród kambodżanskich cwaniaków mega miła odmiana. Piszcie na Whatsappie i korzystajcie z jego usług, dostałem odpowiedź po kilku minutach.

Nga: +855 97 371 4990
joasiajot lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 25 Sie 2024 04:07 

niebieski
Ja również polecam Nga, jeżdzilismy z nim 3 dni. Super gość, skromny i pomocny. Jeśli będziecie w Siem Reap i chcecie zwiedzać Angkor Wat, czy Tonle Sap, to będzie najlepszy wybór. WhatsApp : +855 97 371 4990. Odpowiada bardzo szybko.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 12 Gru 2024 15:53 

-- 12 Gru 2024 15:49 --

Potwierdzam, Nga to bardzo miły kierowca.
Był po nas zawsze przed czasem i z zapasem zimnej wody. Zwiedzaliśmy z nim również Angkor Wat - przed każdą świątynią miał dla nas garść informacji. Gdy widział, że jesteśmy zmęczeni zaproponował nam przerwę w zwiedzaniu i postój w cieniu. Bardzo szybko odpowiada na wiadomości. Serdecznie go polecam 🙂

Kontakt: +855 97 371 4990

-- 12 Gru 2024 15:53 --

Jeszcze dodam, że jest niesamowicie sympatyczny i ma dobre ceny. Objazd Angkor Wat z nim jest tańszy niż lokalna wycieczka we współdzielonym aucie a daje komfort skrócenia jej pod siebie 🙂
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 02 Lut 2025 16:25 

złoty
Również go polecam i bardzo mi się podobało, że jak ogarnęliśmy się wcześniej z zaplanowaną trasą to dołożył nam nowych punktów a nie uciekł z nami do hotelu.
 Profil Relacje PM off
joasiajot uważa post za pomocny.

#8 PostWysłany: 03 Lut 2025 15:34 

Loty: 934
Kilometry: 1 461 944
niebieski
Skorzystałem z polecanego tutaj kierowcy o imieniu Na. Pozytywne wrażenia.
Natomiast obiektywnie patrząc to cena 20USD za dzień jest stałą ceną i każdy nawet przypadkowy kierowca pojedzie za tą kwotę. Praktyczna różnica jest w znajomości angielskiego przez poszczególnych kierowców.

Załączniki:
NA.jpg
NA.jpg [ 184.64 KiB | Obejrzany 589 razy ]
 Profil Relacje PM off
Flyguy lubi ten post.

#9 PostWysłany: 13 Lut 2025 14:16 

Loty: 27
Kilometry: 49 997
niebieski
Bardzo mocno polecam poniższego kierowcę. Serdeczny i uczciwy człowiek, z którym fajnie spędziłem dzień w Angor Wat (small tour 15USD. Zapewniona zimna woda). Błyskawicznie odpowiada na wiadomości na WhatsApp

Załącznik:
402809f2-f1f5-4027-90f1-78a3b38d1ff6.jpg
402809f2-f1f5-4027-90f1-78a3b38d1ff6.jpg [ 263.76 KiB | Obejrzany 490 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 20 Lut 2025 17:06 

tomeki napisał(a):
Ja również polecam Nga, jeżdzilismy z nim 3 dni. Super gość, skromny i pomocny. Jeśli będziecie w Siem Reap i chcecie zwiedzać Angkor Wat, czy Tonle Sap, to będzie najlepszy wybór. WhatsApp : +855 97 371 4990. Odpowiada bardzo szybko.

Dziękuję wszystkim za polecenie pana Nga i również bardzo go polecam. Odebrał nas wieczorem z lotniska, jeździliśmy z nim pełne 2 dni, w tym jeden wschód słońca i dwa zachody, duża pętla, mała pętla, Banteray Srei (bardzo warto!), potem rano transfer na lotnisko, do tego bardzo w upał przyjemne buteleczki zimnej wody. Przemiły, wszędzie spędzaliśmy tyle czasu, ile chcieliśmy, dobre ceny, świetny (błyskawiczny!) kontakt przez WhatsApp, dobry angielski, wszystko było dokładnie tak, jak ustaliliśmy.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#11 PostWysłany: 06 Mar 2025 23:51 

Mam kolejnego drivera, który jest 100% godny rekomendacji. Serio, super koleś.

Jakieś dwa miesiące temu pisałem do Nga, ale był już zajęty. Polecił mi swojego brata. Z łatwością dograłem wszystko na WhatsApp, odpowiadał od rana do nocy.

Dogadałem się na $45 za małe i duże kółko. Nie zbijałem ceny, choć czuję, że by się dało.

Nazywa się Tom, naprawdę dobrze gada po angielsku. Jest to spektakularne, bo to nie umiejętność wyniesiona ze szkoły. Gość pochodzi z wioski pod Angkor Wat, gdzie od małego dorabiał sprzedając magnesy i inne drobnostki turystom. Powoli powoli potrafił zrozumieć coraz więcej zaczynał z nimi gadać. Teraz włada angielskim lepiej niż duża część moich rówieśników po co najmniej 10 latach nauki w szkole.

Tom oprowadza jakby po własnym podwórku. Wielokrotnie witał się z ludźmi przejeżdżającymi swoimi skuterami czy kręcącymi się po okolicy. Ewidentnie jest tam bardzo lubiany, co nie dziwi bo stanowi chodzącą pozytywność.

Jest też smutna historia - jakiś czas temu kumpel go oszukał i przejął profil na Trip Advisor. Antagonista w tej historii prowadził dla naszego tuk tukowca profil. Pewnego dnia zdecydował się przejąć ów profil na Tripadvisor i niestety Tom stracił źródło klientów. Sprawdzałem fotki, rzeczywiście jest na nich Tom, z którym jeździłem. Smutna historia, ale dlatego tym bardziej chciałem tutaj polecić tego kierowcę.

Jego maszyna jest wygodna, mieści niekończące się zasoby zimnej wody, którymi obsypywał nas driver, a nawet chłodne nawilżane chusteczki, które przynoszą wielką ulgę w gorące popołudnie. Gość często nas pytał czy chcemy odpocząć, czy robimy kolejne świątynie. Przed wieloma z nich opowiadał parę zdań, ale to nie były jakieś wielkie ciekawostki. Raczej podstawowe info. Być może mógł mówić więcej, ale ja wcześniej sam zrobiłem research i wolałem spędzać czas na obcowaniu z zabytkami.

Potrafi utrzymać niesamowite tempo. W jeden dzień od rana do wieczora zrealizowaliśmy mały i duży krąg. Na sam koniec jeszcze nam proponował rzeczy ekstra, ale już nas opuściła kondycja. Jeździliśmy od 4:30 do 17:30.
Drugiego dnia wracaliśmy do ulubionych miejsc, żeby zobaczyć je bez tłumów. Robiliśmy w tym celu spore odległości, ale zupełnie mu to nie przeszkadzało.

Na obiad zabrał nas do porządnego miejsca. Zaprosiłem go na nasz koszt i musiałem baaaardzo długo namawiać, żeby się zgodził. Nie było w tym żadnej kokieterii, a zwykła skromność. Jak wreszcie się zgodził, cieszył się jak dziecko i próbował nas częstować własnym obiadem.

Po obiedzie zaplanował zbawienne pół godziny na hamkach przy restauracji. Wspaniała rzecz.

Reasumując, wielka polecajka. Walcie do kolesia w ciemno. Na pewno będziecie zadowoleni, a dodatkowo zrobicie dobry uczynek 😬

Załączniki:
Angkor2.png
Angkor2.png [ 861.82 KiB | Obejrzany 290 razy ]
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#12 PostWysłany: 07 Mar 2025 09:49 

Zapomniałem o kontakcie do kierowcy: +855 97 292 0901.
Jest oczywiste dostępny na Whatsapp.

Tutaj Tripadvisor profil, nad którym stracił kontrolę: https://www.tripadvisor.com/Attraction_ ... vince.html

Nie używajcie go jednak do kontaktu. Piszcie na Whatsapp.

BiodroZygmunta napisał(a):
Mam kolejnego drivera, który jest 100% godny rekomendacji. Serio, super koleś.

Jakieś dwa miesiące temu pisałem do Nga, ale był już zajęty. Polecił mi swojego brata. Z łatwością dograłem wszystko na WhatsApp, odpowiadał od rana do nocy.

Dogadałem się na $45 za małe i duże kółko. Nie zbijałem ceny, choć czuję, że by się dało.

Nazywa się Tom, naprawdę dobrze gada po angielsku. Jest to spektakularne, bo to nie umiejętność wyniesiona ze szkoły. Gość pochodzi z wioski pod Angkor Wat, gdzie od małego dorabiał sprzedając magnesy i inne drobnostki turystom. Powoli powoli potrafił zrozumieć coraz więcej zaczynał z nimi gadać. Teraz włada angielskim lepiej niż duża część moich rówieśników po co najmniej 10 latach nauki w szkole.

Tom oprowadza jakby po własnym podwórku. Wielokrotnie witał się z ludźmi przejeżdżającymi swoimi skuterami czy kręcącymi się po okolicy. Ewidentnie jest tam bardzo lubiany, co nie dziwi bo stanowi chodzącą pozytywność.

Jest też smutna historia - jakiś czas temu kumpel go oszukał i przejął profil na Trip Advisor. Antagonista w tej historii prowadził dla naszego tuk tukowca profil. Pewnego dnia zdecydował się przejąć ów profil na Tripadvisor i niestety Tom stracił źródło klientów. Sprawdzałem fotki, rzeczywiście jest na nich Tom, z którym jeździłem. Smutna historia, ale dlatego tym bardziej chciałem tutaj polecić tego kierowcę.

Jego maszyna jest wygodna, mieści niekończące się zasoby zimnej wody, którymi obsypywał nas driver, a nawet chłodne nawilżane chusteczki, które przynoszą wielką ulgę w gorące popołudnie. Gość często nas pytał czy chcemy odpocząć, czy robimy kolejne świątynie. Przed wieloma z nich opowiadał parę zdań, ale to nie były jakieś wielkie ciekawostki. Raczej podstawowe info. Być może mógł mówić więcej, ale ja wcześniej sam zrobiłem research i wolałem spędzać czas na obcowaniu z zabytkami.

Potrafi utrzymać niesamowite tempo. W jeden dzień od rana do wieczora zrealizowaliśmy mały i duży krąg. Na sam koniec jeszcze nam proponował rzeczy ekstra, ale już nas opuściła kondycja. Jeździliśmy od 4:30 do 17:30.
Drugiego dnia wracaliśmy do ulubionych miejsc, żeby zobaczyć je bez tłumów. Robiliśmy w tym celu spore odległości, ale zupełnie mu to nie przeszkadzało.

Na obiad zabrał nas do porządnego miejsca. Zaprosiłem go na nasz koszt i musiałem baaaardzo długo namawiać, żeby się zgodził. Nie było w tym żadnej kokieterii, a zwykła skromność. Jak wreszcie się zgodził, cieszył się jak dziecko i próbował nas częstować własnym obiadem.

Po obiedzie zaplanował zbawienne pół godziny na hamkach przy restauracji. Wspaniała rzecz.

Reasumując, wielka polecajka. Walcie do kolesia w ciemno. Na pewno będziecie zadowoleni, a dodatkowo zrobicie dobry uczynek 😬
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości