Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Transport po Cebu
#1 PostWysłany: 21 Paź 2016 19:43 

Zamierzam zrobić taką trase:

Oslo - Badian/Moalboal - Cebu City

jakim srodkiem transportu zrobie to w miare najszybciej i bezproblemowo ? Sa jakies Vany, Busy czy Jeepneye jezdza na tych odcinkach ? gdzie dokładnie szukać miejsca odjazdu ?
 Profil Relacje PM off  

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
 Temat postu: Re: Transport po Cebu
#2 PostWysłany: 09 Lis 2016 13:12 

Nikt nie wie ? INformacja potrzebna, bo za tydzien juz tam bede i nie wiem czy sie nastawac na szukanie transportu publicznego czy lapac stopa
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sie 2018 16:47 

Troche odkopuje temat, ale moze komus sie przyda:

Zarowno do Oslob ja i Malboal jezdza autobusy z/do Cebu. Generalnie trasa autobusow robi ladne koleczko wokolo calej wyspy i zatrzymuje sie wiekszych miastach, ale rowniez na zawolanie.
Ja korzystalam z przewoznika "Ceres" - Z Cebu odjezdza z dworca "Ceres South Bus Terminal" mniej wiecej co godzine. Podroz do Moalboal trwa okolo 3,5 godzin, w zaleznosci od korkow w Cebu. Bilet mozna kupic u kierowcy, niestety nie pamietam ile placilam na odcinku Oslob - Moalboal / Moalboal - Cebu.
Dodam jeszcze, ze niestety nie wszystkie ich autobusy maja AC...

Jezeli ktos by szukal wyprobowanego taksowkarza w Cebu to polecam Danny'ego (+63) 9061534659 - klimatyzowany samochod, zawsze na czas i co najwazniejsze mozna sie dogadac co do ceny ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Paź 2024 21:22 

Taksówka na trzy dni - Cebu.
Z kierowcą.
Czy to realne i ile to może kosztować?

I może jakieś namiary, co by gościu miał np whatsappa?
Bo Danny nie ma.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Paź 2024 22:15 
Awatar użytkownika

złoty
A są taksówki bez kierowcy ?, jest ich tam pełno więc brałbym pojedyncze przejazdy, a jak potrzeba cały czas to można wypożyczyć auto, po Cebu jeździłem taxi, ale na Bohol auta z kierowcą i zwiedzaniem były drogie, skutera żona nie chciała bo ręka złamana więc wypożyczyłem auto i było niedrogo a wygodnie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości