Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1115 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 56  Następna
Autor Wiadomość
#881 PostWysłany: 18 Paź 2024 00:37 

srebrny
niestety zakup kart podarunkowych wylaczony z promocji, wczesniej wchodzily
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#882 PostWysłany: 18 Paź 2024 06:32 

niebieski
A skąd ten wniosek?
 Profil Relacje PM off
cekace lubi ten post.
cekace uważa post za pomocny.

#883 PostWysłany: 18 Paź 2024 09:03 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 86 397
srebrny
@Tulio wyłączone MCC do m.in. SkyCash, który jest jednocześnie Partnerem :lol: :lol:
No nic kupię karmę dla pieska :mrgreen:

#884 PostWysłany: 18 Paź 2024 11:41 

srebrny
kate1974 napisał(a):
A skąd ten wniosek?

Załączniki:
Untitled.png
Untitled.png [ 39.86 KiB | Obejrzany 2603 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#885 PostWysłany: 18 Paź 2024 17:13 

niebieski
I wcześniej nie było tego w regulaminie?
 Profil Relacje PM off  

#886 PostWysłany: 18 Paź 2024 19:43 

niebieski
Wczesniej też były takie zapisy, ale oni nie potrafią tego weryfikować, więc to martwy zapis, w każdym razie w 2 ostatnich promocjach były te wykluczenia a zakup kart dawał punkty z promocji
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#887 PostWysłany: 22 Paź 2024 13:24 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
kate1974 napisał(a):
Nowa promocja, za dołączenie do programu też dla starych klientów dołączających nowe karty.No i oczywiście pewnie się połączy z tą promocją na piątki i promocją z Citi

*Promocja trwa od 16.09.2024 do 31.10.2024 lub do wyczerpania puli nagród. W ramach Promocji można otrzymać nagrodę w postaci 8000 punktów w programie Mastercard® Bezcenne® Chwile, którą można wymienić na nagrody przypisane dla wartości zdobytych punktów w katalog u nagród (w tym na e-vouchery). Aby zdobyć Nagrodę, zarejestruj kartę Mastercard® w Programie i dokonaj nią płatności (w liczbie mnogiej) na kwotę łączną 100 zł. Udział w Promocji jest dobrowolny. Organizatorem Promocji jest Mastercard Europe SA, działająca w Polsce poprzez Mastercard Europe SA Oddział w Polsce. Pozostałe warunki Promocji dostępne w Regulaminie "Dołącz i bierz, co Twoje!"

Pojawiła się informacja na ich stronie, że szacowana data zakończenia promocji to 23.10.2024
 Profil Relacje PM off
onufry_z lubi ten post.

#888 PostWysłany: 24 Paź 2024 13:09 

niebieski
Dzisiaj rytualna zmiana ofert specjalnych (aka Przyspieszacze)

Z ciekawych rzeczy widze 2000 pkt do Reserved (x2) za wydanie 140 zł oraz Wolt 800 pkt za wydanie 60 zł.

A także (to już chyba norma u nich :roll: ) tajemniczy kafelek gdzie każą wydać 380 zł i dostanie się 500 pkt tylko nie wiadomo gdzie :lol:
 Profil Relacje PM off
radeom lubi ten post.
Digzy uważa post za pomocny.

#889 PostWysłany: 27 Paź 2024 15:36 

srebrny
Tulio napisał(a):
Można zrobić niezłe kombo płacąc w piątek kartą Velo w Carrefourze (min. 150 zł), te wszystkie ekstra punkty w BC + dodatkowo jakieś z paybacka.
https://www.velobank.pl/carrefour
https://www.velobank.pl/dokumenty/regul ... -carrefour
"8. Łączna pula nagród wynosi 7 650 nagród."

U mnie 4k pkt.za Carrefoura naliczyło dodatkowo też na zwykłej debetówce (wcześniej miałem pełną pulę z wirtualnej). Karty zarejestrowane na różne adresy mailowe, może dlatego.
 Profil Relacje PM off  

#890 PostWysłany: 28 Paź 2024 11:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Tulio napisał(a):
Dla kart Citi: Promocja Bezcenna Jesień, od 15.10, nie dłużej niż do 31.10, ale ponieważ nagród jest jedynie 3500 sztuk, to według mnie szybko się wyczerpie (tym bardziej, że od wczoraj info o promocji krąży). Ale według mnie jeszcze warto spróbować, bo:
"Mastercard poinformuje Uczestników Programu o wyczerpaniu puli Nagród poprzez umieszczenie informacji na swojej stronie internetowej dostępnej pod adresem: https://bezcennechwile.mastercard.pl/ba ... i-handlowy na 1 dzień przed szacowanym przez Mastercard terminem wyczerpania puli Nagród. Partner poinformuje Uczestników Programu o wyczerpaniu puli Nagród po uzyskaniu informacji o wyczerpaniu puli Nagród od Mastercard na swojej stronie internetowej dostępnej pod adresem: https://www.citibank.pl/citispecials/pr ... cials.html.
co jeszcze nie nastąpiło.
Plusy promocji są takie, że zakup można zrealizować u dowolnego partnera Bezcennych Chwil (dla drugiej nagrody nie mogą być transakcje u tego samego partnera w jednym dniu) oraz nie musi być portfel cyfrowy, a minusem kwota, bo jednorazowo musi być co najmniej 150 zł.
Nagroda to 4.000 pkt, każdy uczestnik może ją zdobyć max 2 razy (wg mnie nie przejdzie robienie transakcji inną karta Citi, żeby zdobyć 3 czy 4 nagrody, ale jak to w BC, pewności nie ma).
https://minio.upaid.pl/rpm/RPM_ADMIN_AP ... 4%20r..pdf

Ktoś już dostał punkty? Nie wiem czy prawidłowo jest, że otrzymałem punkty za zakup, ale nie są to punkty premiowe? Chyba, że jest to całkowicie normalne i po prostu trzeba czekać do 14 dni roboczych.
Allegro 153.11 zł 18.10.2024 +64.3 pkt
Allegro 153.46 zł 19.10.2024 +64.45 pkt

#891 PostWysłany: 28 Paź 2024 11:43 
Awatar użytkownika

złoty
Czy ktoś z Was korzystał z fast tracka na FCO i wie czy koniecznie należy być w wybranych widełkach czasowych czy przepuszczą jak będę trochę wcześniej/później?

W ogóle fast track z konieczną deklaracją godziny przejścia, to dla mnie zupełne zaprzeczenie idei tej usługi.
 Profil Relacje PM off  

#892 PostWysłany: 28 Paź 2024 12:03 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
Kri$ napisał(a):
Tulio napisał(a):
Dla kart Citi: Promocja Bezcenna Jesień, od 15.10, nie dłużej niż do 31.10, ale ponieważ nagród jest jedynie 3500 sztuk, to według mnie szybko się wyczerpie (tym bardziej, że od wczoraj info o promocji krąży). Ale według mnie jeszcze warto spróbować, bo:
"Mastercard poinformuje Uczestników Programu o wyczerpaniu puli Nagród poprzez umieszczenie informacji na swojej stronie internetowej dostępnej pod adresem: https://bezcennechwile.mastercard.pl/ba ... i-handlowy na 1 dzień przed szacowanym przez Mastercard terminem wyczerpania puli Nagród. Partner poinformuje Uczestników Programu o wyczerpaniu puli Nagród po uzyskaniu informacji o wyczerpaniu puli Nagród od Mastercard na swojej stronie internetowej dostępnej pod adresem: https://www.citibank.pl/citispecials/pr ... cials.html.
Plusy promocji są takie, że zakup można zrealizować u dowolnego partnera Bezcennych Chwil (dla drugiej nagrody nie mogą być transakcje u tego samego partnera w jednym dniu) oraz nie musi być portfel cyfrowy, a minusem kwota, bo jednorazowo musi być co najmniej 150 zł.
Nagroda to 4.000 pkt, każdy uczestnik może ją zdobyć max 2 razy (wg mnie nie przejdzie robienie transakcji inną karta Citi, żeby zdobyć 3 czy 4 nagrody, ale jak to w BC, pewności nie ma).

Ktoś już dostał punkty? Nie wiem czy prawidłowo jest, że otrzymałem punkty za zakup, ale nie są to punkty premiowe? Chyba, że jest to całkowicie normalne i po prostu trzeba czekać do 14 dni roboczych.

Trzeba czekać. Z tej promocji bonusowych punktów (4000) jeszcze nie było.
 Profil Relacje PM off  

#893 PostWysłany: 28 Paź 2024 12:04 
Awatar użytkownika

niebieski
ncn napisał(a):
Czy ktoś z Was korzystał z fast tracka na FCO i wie czy koniecznie należy być w wybranych widełkach czasowych czy przepuszczą jak będę trochę wcześniej/później?

W ogóle fast track z konieczną deklaracją godziny przejścia, to dla mnie zupełne zaprzeczenie idei tej usługi.

Powinno podawać się tylko dzień, w którym chce się skorzystać tak jak to się robi przy generowaniu kodów dla FastTrack na Okęciu od VISA.
ncn lubi ten post.

#894 PostWysłany: 28 Paź 2024 19:35 

srebrny
Informacja o szacowanym terminie wyczerpania puli nagród w promocji „Bezcenna Jesień z Kartą Citibank Mastercard” organizowanej w ramach programu Mastercard Bezcenne Chwile
Mastercard Europe SA szacuje, że w dniu 29 października 2024 dojdzie do wyczerpania puli nagród w promocji „Bezcenna Jesień z Kartą Citibank Mastercard” („Promocja”) i tym samym do jej zakończenia.
Promocja umożliwia jej uczestnikom uzyskanie nagrody w postaci 4.000 Punktów (maksymalnie 2 razy) w programie Mastercard Bezcenne Chwile.
Podstawa: § 3 ust. 7 regulaminu Promocji „Bezcenna Jesień z Kartą Citibank Mastercard”.
Warszawa, 28 października 2024 r.
 Profil Relacje PM off  

#895 PostWysłany: 28 Paź 2024 20:41 
Awatar użytkownika

srebrny
@ncn sam o to pytałem w poście #875 na poprzedniej stronie viewtopic.php?p=1729668#p1729668
Mam taki sam problem z Luton, nie odpisują mi na maila, więc skoro tam polecę, to zapytam od razu na miejscu, na jaką godzinę mam zaklepać FT :)

#896 PostWysłany: 29 Paź 2024 01:00 
Awatar użytkownika

niebieski
Kri$ napisał(a):
Tulio napisał(a):

Mam identyczną sytuację.
 Profil Relacje PM off  

#897 PostWysłany: 30 Paź 2024 18:33 

Loty: 1083
Kilometry: 1 070 970
platynowy
U mnie za zakup na Allegro 17 października też ciągle brak dodatkowych punktów niestety.

#898 PostWysłany: 30 Paź 2024 19:08 

Ten program schodzi na psy, dwa miesiące się z nimi bujam w temacie braku naliczonych punktów promocyjnych w promocji "Rozwijaj swoje pasje w szkole".
Bezcenne w tym programie są tylko chwile...
 Profil Relacje PM off
marek1984 lubi ten post.

#899 PostWysłany: 30 Paź 2024 20:16 

niebieski
@zorro36 a widzisz, u mnie wcześniej źle rozliczali punkty za transakcję u partnerów, na Platinum z PKO BP. Po kilku reklamacjach, teraz punkty zaczęły się rozliczać podwójnie - dostaje punkty za zakupy u partnerów rozliczone tak jak trzeba, i punkty za te same transakcję, rozliczone jak za zwykłe zakupy. Po prostu XD.
 Profil Relacje PM off
zorro36 lubi ten post.

#900 PostWysłany: 31 Paź 2024 07:16 

niebieski
Maciek737 napisał(a):
Kri$ napisał(a):
Tulio napisał(a):

Mam identyczną sytuację.

Chyba nikt nie dostał jeszcze żadnych 4000 pkt za te transakcje, a oni już ogłaszają koniec promocji bo pula się wyczerpała...Czuję, że będą reklamacje.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1115 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 56  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości