Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Lip 2024 15:37 

Dokąd
  • Cypr

Data wylotu
  • 19.08.2024

Data powrotu
  • 01.09.2024

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 1) 2319 zł wydaje się drogo; 2) 1815 zł wylot z Katowic, powrót do Krakowa 3) 822 zł nie wiem, jak bagaże

Dodatkowe informacje
  • Dzień dobry!
    Poproszę o rekomendacje do lotów na Cypr - najlepiej do z Krakowa do Larnaki. Termin sierpniowy na 19., powrót z pierwszym dniem września. Planuję zabrać 1 bagaż podręczny i 1 rejestrowany Tyle powinno wystarczyć na sprzęt na łażenie po wyspie.

Z różnych wyszukiwarek, w budżecie do 2000 zł na loty tam i z powrotem, nie ma niczego :O. Na kayaku najmniej ponad 2300
    Są wyszukiwarki gdzie nie uwzględnia się bagażu wyszło mi np. WizzAirem za 904 zł - po uwzględnieniu 1 szt. bagażu już skacze do 1815 zł. Tylko że podróż tam jest z Katowic, a powrót już do Krakowa, co mi w tej chwili nie pasuje (ale może zmienię zdanie). Są jeszcze inne opcje, ale wymagają przesiadek (np. Norwegian z KRK, zamiast 3,5 h lot na Cypr zajmowałby ponad 13 h). 822 zł ale nie pokazuje, ile dowalą za bagaże.
    Wg Skyscannera połączeń bezpośrednich w tym terminie w ogóle nie ma. Ale są sugestie, że "ceny mogą spaść".

Macie jakieś sprawdzone linie, przewoźników? Chętnie się dowiem, ile inni płacili za podobne loty we wcześniejszych latach.
 Profil Relacje PM off  

Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛 Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛
Majówka na Majorce za 1609 PLN ⛱️🌞 Loty + ⭐⭐⭐ hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍴☕ Majówka na Majorce za 1609 PLN ⛱️🌞 Loty + ⭐⭐⭐ hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍴☕
#2 PostWysłany: 15 Lip 2024 15:43 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Nie mam pojęcia jak wy znajdujecie takie loty za 2400 pln

Załączniki:
lca3.JPG
lca3.JPG [ 38.09 KiB | Obejrzany 1136 razy ]
lca2.JPG
lca2.JPG [ 34.93 KiB | Obejrzany 1136 razy ]
LCA1.JPG
LCA1.JPG [ 34.08 KiB | Obejrzany 1136 razy ]
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 15 Lip 2024 18:40 

niebieski
Mi sie najbardziej podoba ze bagaż nadawny gdzies tam mu wyniósł 900zł return 😂
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Lip 2024 15:55 

O Zeusie, ale to z Radomia, a nie Krakowa :roll:
Zachowam w pamięci.

Jac - następnym razem zrobię screeny do wszystkiego.
Sprawdziłem jeszcze raz na Kayaku i WizzAirze, lotu 19.08 bezpośredniego już nie ma. Jest z Katowic.
WA + 351-454 zł za bagaż rejestrowany, odpowiednio 20 i 32 kg. A Kayaka po zmianie na 1 szt. bagażu rejestrowanego z 793 zł robi się 1297, czyli tym razem 504 zł różnicy.
Mam nadzieję, że obrazki się załączą i będzie widać.

Może im bliżej terminu, tym mniejsze opłaty :?:

Załączniki:
Komentarz do pliku: Zrzuty ekranu z porównaniem cen bez i z bagażem rejestrowanym.
Kayak 2.jpg
Kayak 2.jpg [ 103.14 KiB | Obejrzany 915 razy ]
Komentarz do pliku: Zrzuty ekranu z porównaniem cen bez i z bagażem rejestrowanym.
Kayak 1.jpg
Kayak 1.jpg [ 108.73 KiB | Obejrzany 915 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Lip 2024 15:56 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Radom leży w Polsce (jak mi wiadomo)

Załącznik:
cypis.png
cypis.png [ 2.13 KiB | Obejrzany 913 razy ]

Szukałeś tanio, dostałeś tanio
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Lip 2024 16:11 

niebieski
@Cypis85 przy tak absurdalnych cenach rejestrowanego to już warto zerknąć na te pakiety „Wizz go”, w przypadku wizza z Krakowa (18.08-1.09) wychodzi +-1100 i masz 20kg w obie strony.
 Profil Relacje PM off
Cypis85 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości