Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Paź 2012 15:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Dla miłośników Azji Centralnej:

Mnóstwo dostępnych terminów, w tym lato 2013, przeloty z Budapesztu do Biszkeku - stolicy Kirgistanu.
Przeloty Budapeszt - Biszkek - Budapeszt za 963zł, czyli przy odrobinie szczęścia i dobrych lotach z Modlina do Bishkeku można RT ustrzelić za 970zł.

Załącznik:
BUD - Bishkek.jpg
BUD - Bishkek.jpg [ 80.61 KiB | Obejrzany 1557 razy ]

Źródło: exbir.de

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 26 Paź 2012 16:10 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Świetna cena! Kirgistan, jak wcześniej było wspominane na forum, zniósł wizy dla obywateli UE - informacja potwierdzona w poradniku "Polak za granicą" na stronach MSZ-u.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Paź 2012 16:28 
Awatar użytkownika

niebieski
To faktycznie dobra wiadomość, bo w zeszłym roku przy zakupie biletów do Uzbekistanu za 680zł dopłacaliśmy 60$ i więcej (w zależności od długości pobytu) za wizę, czyli cena była bardzo podobna.

#4 PostWysłany: 26 Paź 2012 18:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Z ciekawostek - jest porozumienie pomiędzy Rządem Republiki Kirgiskiej a Rządem Republiki Kazachstanu według którego, obywatele państw trzecich posiadający wizę turystyczną jednego z tych krajów mogą bez kolejnej wizy odwiedzić przygraniczne terytorium drugiej strony. W przypadku Kazachstanu byłaby to m.in. Astana. Ciekawe jak podchodzą do faktu, gdy turyści nie potrzebują kirgiskiej wizy.

Porozumienie mam w jęz. rosyjskim i niestety nie mogę załadować jako załącznik w tym formacie.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Paź 2012 18:53 

Gdybyście jeszcze napisali jakie to linie albo gdzie kupić to byłoby super :)..
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Paź 2012 19:05 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
tripsta.pl ; aeroflot

#7 PostWysłany: 27 Paź 2012 22:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, przepraszam, to było zdjęcie z tripsty, przeloty aeroflotem - zresztą na ich stronie też można kupić.

Ale jest metoda żeby jeszcze trochę obniżyć tą cenę - tzn.
1) Wchodzimy na stronę flugladen.de
2) Wyszukujemy odpowiedni termin na trasie BUD - FRU - BUD
3) Po wybraniu odpowiedniej opcji przelotu wykorzystujemy kod zniżkowy na 10 EUR - kod to HAYWIRE
4) Cena, którą uzyskujemy to 226,31 €
Załącznik:
flugladen.de zniżka.jpg
flugladen.de zniżka.jpg [ 42.1 KiB | Obejrzany 977 razy ]

#8 PostWysłany: 28 Paź 2012 18:36 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Chodziło Tobie chyba o miasto Ałma - Ata (Ałmaty), wcześniejszą stolicę Kazachstanu, bo do Astany to ponad 1200 km, a więc to już nie strefa przygraniczna :)
Do tej pory m.in.: Algieria, Etiopia, Gambia, Ghana, Rwanda, Senegal, Uganda, WKS | | Indie, Indonezja, Iran, Kazachstan, Kirgistan, Liban, Malezja, Nepal, Oman, Tajlandia, Uzbekistan || Boliwia, Brazylia, Kanada, Kolumbia, Meksyk, Panama + Europa.
Image
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Paź 2012 19:14 

krasnal napisał(a):
Z ciekawostek - jest porozumienie pomiędzy Rządem Republiki Kirgiskiej a Rządem Republiki Kazachstanu według którego, obywatele państw trzecich posiadający wizę turystyczną jednego z tych krajów mogą bez kolejnej wizy odwiedzić przygraniczne terytorium drugiej strony. W przypadku Kazachstanu byłaby to m.in. Astana. Ciekawe jak podchodzą do faktu, gdy turyści nie potrzebują kirgiskiej wizy.

Porozumienie mam w jęz. rosyjskim i niestety nie mogę załadować jako załącznik w tym formacie.

A czy mógłbyś przesłać je na maila, bo nigdzie nie mogę znaleźć tego?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Paź 2012 19:23 
Awatar użytkownika

niebieski
nelson 1974 napisał(a):
Chodziło Tobie chyba o miasto Ałma - Ata (Ałmaty), wcześniejszą stolicę Kazachstanu, bo do Astany to ponad 1200 km, a więc to już nie strefa przygraniczna :)

Oczywiście, że Ałma-Ata. Pisałem szybciej niż pomyślałem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości