Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Maj 2024 19:10 

platynowy

Dokąd
* Lot do Barcelony, powrót z Teneryfy.

Data wylotu
* 16.11.2024

Data powrotu
* 24.12.2024

Długość pobytu
* N/D

Bagaż
* Mały bagaż podręczny

Liczba pasażerów
* 2

Sam znalazłem
* RT KTW - BCN 16.11.2024 - 24.11.2024 585,64 PLN PAX + OW TFN - BCN 23.11.2024 20:10 - 00:30 29,34 EUR PAX

Dodatkowe informacje
* Wybieram się pierwszy raz na krótki rejs Costa Smeralda z Barcelony na Teneryfę i rozglądam się za dolotami. Zależy mi na locie do Barcelony dzień wcześniej, czyli 16.11 lub 17.11 wczesnym porankiem, bo boarding podobno zaczyna się kilka godzin wcześniej. Powrót w sobotę lub niedzielę, żeby maksymalnie wykorzystać weekend, od biedy w poniedziałek.

Znalazłem taką konfigurację i pytanie czy można znaleźć coś lepszego? FR nocny - brać, czy strach i lepiej kupić poranny, kosztem straconego dnia na Teneryfie? No i szukałem też czegoś na jednym bilecie, ale wychodzi sporo drożej.

Za każdą sugestię będę bardzo wdzięczny.
ImageImageImage

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
#2 PostWysłany: 30 Maj 2024 07:15 

WDC w Wizz masz? 16 listopada miałbyś lot bez przesiadki (KTW-BCN), tylko kilka godzin później na miejscu, ewentualnie 15 listopada miałbyś z samego rana, ale z KRK - niewątpliwy zaś plus to cały dzień w BCN. Powrót zaś 24 listopada z BCN późnym wieczorem do KTW, także zyskujesz cały dzień w BCN a do tego spokojnie możesz sobie 23 listopada w nocy dolecieć do BCN bo w razie czego masz jeszcze 24 listopada przed południem kolejne połączenie (też FR). Całość wyjdzie kilkadziesiąt zł taniej, więcej czasu w BCN i brak przesiadek.
 PM off
Kothson lubi ten post.
Kothson uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 30 Maj 2024 07:56 

Loty: 278
Kilometry: 370 373
złoty
Wylot wziąłbym z tych podanych przez @3141592, a powrót możliwy jeszcze przez Malagę jak na screenach, albo w ogóle warty rozważenia bezpośredni TFS-KTW. Kosztuje 140€, ale zyskujesz wykorzystanie weekendu do maksimum (wylot 16:10 w niedzielę) i jest przylot na preferowane KTW. Sumarycznie wyjdzie niewiele więcej niż pierwotna opcja z LH, a odpadają zbędne przesiadki we FRA i ryzyko utraty przesiadki na własną rękę.

Załączniki:
Screenshot_20240530-074708~2.png
Screenshot_20240530-074708~2.png [ 61.44 KiB | Obejrzany 1230 razy ]
Screenshot_20240530-074630~2.png
Screenshot_20240530-074630~2.png [ 20.7 KiB | Obejrzany 1230 razy ]
Kothson lubi ten post.
Kothson uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość