Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 82 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 18 Kwi 2024 20:08 
Awatar użytkownika

Loty: 115
Kilometry: 222 460
niebieski
ostatecznie bilety kupione u Skandynawów , bez żadnych problemów ; rezerwacje dodane w apce SKY
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy wypoczynek w Bahrajnie 🌴🏨 All inclusive w 4* resorcie za 2899 PLN Luksusowy wypoczynek w Bahrajnie 🌴🏨 All inclusive w 4* resorcie za 2899 PLN
City break na Sycylii za 829 PLN 🌊🏛️ Loty i 4* hotel z widokiem na morze w centrum Taorminy 😍 City break na Sycylii za 829 PLN 🌊🏛️ Loty i 4* hotel z widokiem na morze w centrum Taorminy 😍
#82 PostWysłany: 20 Maj 2024 09:48 

Loty: 164
Kilometry: 353 053
HON fly4free
krzysztof_Peru napisał(a):
Spróbuj użyć VPN z jakiegoś innego kraju, nie musi być Peru (np. Wielka Brytania albo Holandia) i zobacz czy strona zadziała. Odnośnie odrzucania płatności kartą z polskich banków, można spróbować założyć profil na stonie Latam (nie jestem pewien, czy to wiąże się z dołączeniem do programu LatamPass, ale jeśli tak, to żaden problem), wchodzimy na https://www.latamairlines.com/pe/es/mi-cuenta, po lewej stronie wybieramy "Medios de pago" i dodajemy tam dane swojej karty kredytowej. Podczas rezerwacji używamy zachowaną kartę. Wczoraj kupiłem bilety płacąc Visą ING i płatność przeszła bez problemu.

Próbuję założyć konto i wywala niezelżenie od VPNu :/
Jakieś inne sugestie ?

Edyta: dostałem odp na czacie FB od LA:
Cytuj:
We have detected that your ticket was purchased through a travel agency. To make the change you are requesting in your reservation, we suggest you contact your agency so they can assist you with your request.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 82 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości