Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Eindhoven
#21 PostWysłany: 30 Cze 2012 00:36 

Witam, we wrześniu lece do Eindhoven i myślimy nad noclegiem. Hotele na booking.com są raczej drogie (przynajmniej jak na niskobudżetowy wyjazd) i ma pytanie: czy da sie na miejscu, w Eindhoven, łatwo znaleźć jakiś pensjonat bądź tani hotel na nocleg? Czy raczej jest to takie "oblężone" miasto, że wszystko moze byc zarezerwowane?
 Profil Relacje PM off  

Mega❗ Okołoweekendowy city brak w Albanii za 317 PLN 😎🤗 Loty i noclegi w centrum Mega❗ Okołoweekendowy city brak w Albanii za 317 PLN 😎🤗 Loty i noclegi w centrum
W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem
#22 PostWysłany: 30 Cze 2012 15:30 

Boq napisał(a):
Witam, we wrześniu lece do Eindhoven i myślimy nad noclegiem. Hotele na booking.com są raczej drogie (przynajmniej jak na niskobudżetowy wyjazd) i ma pytanie: czy da sie na miejscu, w Eindhoven, łatwo znaleźć jakiś pensjonat bądź tani hotel na nocleg? Czy raczej jest to takie "oblężone" miasto, że wszystko moze byc zarezerwowane?

W zeszłym roku odkryłam mały pensjonat w Eindhoven - B&B Raku. Mają 4 pokoje 2-osobowe i chyba 1-osobowy. Cena za nocleg 30 euro/ os. Nie wiem jak z dostępnością pokoi, bo zawsze rezerwowałam telefonicznie, ale chyba można zarezerwować przez ich stronę internetową. W cenę wliczony jest podatek turystyczny i śniadanie. Wi-Fi, kawa i herbata za darmo. A w kuchni jest do dyspozycji lodówka i mikrofalówka. Mają fajny ogródek, w którym można posiedzieć po całodziennym zwiedzaniu miasta.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 03 Sie 2012 15:41 

Lece do Eindhoven pod koneic września piątek poniedziałek. Gdzie najlepiej sie zatrzymać? a może przedłużyć sobie gdzieś tripa dalej??
Z góry dziekuje za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 03 Sie 2012 16:09 

Eindhoven samo w sobie nie ma wiele do zaoferowania. Na którtki wypad poleciłbym miasteczko Breda niedaleko albo wybrać się na jednodniówkę do amsterdamu - sprawdź bilety całodniowe na PKP - jeżdżą szybko i często - koszta w miare rozsądne. Kupowałem bilety w jakiejś sieci marketów jednodniowe na PKP za 16 euro w promocji w czerwcu.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 05 Sie 2012 23:46 
Awatar użytkownika

Loty: 174
Kilometry: 323 307
niebieski
W środę bd w Eindhoven, zależy mi nakupić 6 kart dniowych 24h na koleje w holandii.

Czy oferta w hema jest aktualna?

http://nsdagkaart.hema-actie.nl/

Może inne sklepy mają tą ofertę, proszę o informacje, będę wdzięczny.

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 06 Sie 2012 02:02 

http://www.booking.com/hotel/nl/budgeth ... 2f9;dcid=1

Przystępne ceny i znośne warunki.

#27 PostWysłany: 30 Sie 2012 23:01 

CO to jest ta HEMA? Lece z Londynu do Eindhoven. Dalej na weekend do Nijmegen, Jakieś porady jak się tam dostać?
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 30 Sie 2012 23:51 

niebieski
Hema to jest chyba najpopularniejsza sieć sklepów w Holandii. znajdziesz tam ubrania, jedzenie, artykuły szkolne, alkohol, ręczniki czy bilety, a większość tych produktów jest ich własnej marki.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 21 Wrz 2012 10:12 

Loty: 86
Kilometry: 133 664
niebieski
W listopadzie wybieram sie do eindhoven i chcialbym na jeden dzien wyskoczyc do amsterdamu, ma ktos jakis sprawdzony sposob zeby sie tam dostac? Przylatuje w poniedzialek przed poludniem chcialbym jechacdo amsterdamu i we wtorek wrocic do eindhoven. Moze ktos ostatnio pokonywal ta trase i wie jak sprawa wyglada to prosilbym o kilka wskazowek ;) slyszalem o jakims busie ktory wozi w jedna strone za 10e ale nie pamietam gdzie to wyczytalem i ciekawe czy to w ogole prawda :)

#30 PostWysłany: 21 Wrz 2012 10:48 

Konrad91, jakbyś przejrzał forum to byś znalazł dział "Jak dojechać z/na lotnisko" a w nim gotowe odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:03 

Loty: 86
Kilometry: 133 664
niebieski
No wlasnie nie widzialem nic co odpowiedzialoby mi na moje pytanie dlatego spytalem tutaj, myslalem ze ktos ma jakies swiezutkie informacje ;)

#32 PostWysłany: 14 Paź 2012 23:34 

Loty: 49
Kilometry: 84 728
ciule z ryanaira skracaja pobyt. z 15.40 przesuneli mi powrot na 13.25 30 listopada. biorac pod uwage wypad 28-30 i przejazdy z amsterdamu to juz kompletnie ucinaja ostatni dzien ;/ jak ktos sie wybiera radze sprawdzic maile

konrad91 napisał(a):
No wlasnie nie widzialem nic co odpowiedzialoby mi na moje pytanie dlatego spytalem tutaj, myslalem ze ktos ma jakies swiezutkie informacje ;)

jest na forum i w temacie kupe informacji o tym ze jedzi pociag albo autobus. wystarczy poszukac . 30pare euro w 2 strony najtaniej.

#33 PostWysłany: 15 Paź 2012 22:16 

niebieski
Witam. jedna ale chyba bardzo istotna informacja. Właśnie wróciłem z Eindhoven, w zasadzie cudem zdążyliśmy na samolot. Czekaliśmy sobie w centrum przy Media Markt na autobus 401. Była 18.00 i nic nie jechało. Podszedł do nas pewien Holender i pomimo naszego "no spik" uparł się i dopiął swego. Okazało się, że w dniach od 14.10 do 20.10. autobus ten jedzie inną trasą. Startuje z tyłu dworca PKP i omija pierwsze trzy przystanki w tym Centrum i Stadion PSV. Ale tylko w drodze na lotnisko. My zdążyliśmy, opatrzność Boża nad nami czuwała. Na pokład samolotu weszliśmy 15 minut przed odlotem, na lotnisku byliśmy 28 minut przed odlotem. Pozdrawiam

#34 PostWysłany: 15 Paź 2012 23:00 
Awatar użytkownika

Też się dzisiaj zdziwiłem nową trasą 401. Coś mnie podkusiło, żeby nie iść już z rynku pod stadion tylko prosto na dworzec autobusowy i pojechać wcześniej na lotnisko. Cały dzień miałem problem z dojazdem do Ein. Najpierw seria nieudanych podjazdów na stopa, potem jakaś wielka awaria kolejowa koło Dordrechtu i odwołane pociągi do Eindhoven... Nie chciałem już kusić losu i pojechałem wcześniej z dworca i widać na szczęście bo 401 miało zmienioną trasę.
Chociaż o tym dowiedziałem się dopiero teraz. Jak jechałem, myślałem po prostu, że tylko mój autobus jedzie skróconą trasą bo był trochę spóźniony..

P.S.
Dobrze, że zdążyliście. :)
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 16 Paź 2012 00:28 

niebieski
Witam. Też się cieszyliśmy jak dzieci aczkolwiek nie takie były plany. Zero pamiątek na lotnisku, biegiem przez odprawy a i tak na ostatni dzwonek. Naprawdę bardzo pomógł nam ten Holender a myślimy , że to los od niebios. Mimo wszystko było super. Widzę , że i kolega miał wielkie problemy z dotarciem na lotnisko. Ale co tam jest dobrze. Tylko pamiętajcie o tej zmianie. W autobusie była informacja, że będzie tak do 20.10.2012. Pozdrawiam

#36 PostWysłany: 23 Paź 2012 14:07 

Mam zamiar kupić bilety na styczeń.2 dni na miejscu.Ale zero tutaj informacji co zwiedzić co zobaczyć.Jedynie o stadionie jest wzmianka,ale mnie pusty stadion nie interesuje.
Może coś podpowiecie bo na razie to się wstrzymuję z zakupem biletów.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:09 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Piszesz tak, jakbyś miał jakieś pretensje do Forumowiczów. Myślę, że wystarczy wspomóc się magicznym Google i wszystko będziesz wiedział. Trochę więcej pokory, dziambel.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:44 

niebieski
Witam. Bo generalnie tam nie ma zabytków, Eindhoven bardzo ucierpiało w czasie II wojny i dominuje tam raczej nowe budownictwo. Ale zgodnie z tym co napisał mój poprzednik wystarczy zajrzeć na Google i przeczytasz to samo. Pozdrawiam

#39 PostWysłany: 24 Paź 2012 09:08 

codriver-W którym miejscu piszę że mam pretensje?Bo ja akurat nie mam do nikogo pretensji a jedynie mam prośbę o podpowiedz.
Myślałem że forum jest do wymiany informacji.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 25 Paź 2012 10:59 

Mam pytanko czy bilet całodniowy Pociągowy w Sieci sklepów hema jest jeszcze do kupienia ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości