Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Mar 2024 21:59 

srebrny
Tym razem w Seeek można otrzymać darmową kartę eSIM z 3GB transferu na miesiąc w 5G do wykorzystania w ponad 70 krajach na całym świecie.

Aby otrzymać kartę całkowicie za darmo zapiszcie się do kolejki na stronie. Alternatywnie po zakupie 1GB add-on na tydzień za 2.50 USD możemy używać karty od razu. Obecnie w związku z olbrzymim zainteresowaniem są duże opóźnienia aby otrzymać pełny dostęp — także polecam uzbroić się w cierpliwość.
Cytuj:
Nada is free to you and paid for by our advertiser partners. By registering for a Nada eSIM, you agree to receive targeted advertisements from Seeek and our promotional partners in accordance with the plan’s terms and conditions.

Ostatnio edytowany przez xkr 17 Mar 2024 21:40, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍 City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍
Ateny na przedłużony weekend za 689 PLN 🏛️🇬🇷 Loty w świetnych godzinach + ⭐⭐⭐⭐ hotel 👏💙 Ateny na przedłużony weekend za 689 PLN 🏛️🇬🇷 Loty w świetnych godzinach + ⭐⭐⭐⭐ hotel 👏💙
#2 PostWysłany: 17 Mar 2024 00:26 
Awatar użytkownika

złoty
Po jakim czasie zostaje przyznana ta karta?
 Profil Relacje PM off
Marco Manno lubi ten post.

#3 PostWysłany: 17 Mar 2024 11:07 

srebrny
@ncn
Jeżeli chodzi o całkowicie darmowy dostęp, rejestrujesz się na stronie i czekasz w kolejce. Po rejestracji możesz sprawdzić swoje miejsce w kolejce po zalogowaniu.

Natomiast jeżeli potrzebujesz dostępu jak najszybciej, to płacisz za najtańszy add-on. Normalnie powinienesz mieć pełny dostęp od razu, ale wg informacji w internecie system aktualnie nie nadąża z zainteresowaniem.
Cytuj:
It's a slight bug unfortunately, usually its instant so you would never see the queue again, it's just I believe an offer was posted on a forum and we have had many thousands of orders all at once so the system cannot cope as fast
Ewentualnie po zakupie możesz napisać do supportu, wtedy dodadzą dostęp ręcznie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Mar 2024 19:57 
Awatar użytkownika

Loty: 714
Kilometry: 984 307
platynowy
Wydaje mi się, że moje miejsce w kolejce się oddala
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Mar 2024 22:10 

Co masz na myśli? Bo jak ja patrze to w teori u mnie spadła kolejka już 1/4 w dół w niecały tydzień?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Mar 2024 15:47 
Awatar użytkownika

Loty: 258
Kilometry: 487 529
srebrny
Strona nie działa ?

#7 PostWysłany: 31 Mar 2024 11:53 

Strona działa ale baaaardzo wolno.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 01 Kwi 2024 09:44 

srebrny
Wygląda na to, że stronę postawiono na nowo. Po zalogowaniu tutaj mogłem dalej sprawdzić swoje miejsce w kolejce. Musiałem zresetować swoje hasło.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 01 Kwi 2024 11:10 

złoty
Szkoda ze apki nie ma
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 01 Kwi 2024 13:22 

srebrny
Jak w takim tempie będzie zmniejszać się kolejka to oczekuje swojej karty za jakieś 3 lata. ;)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 04 Kwi 2024 20:46 

Loty: 267
Kilometry: 571 371
złoty
Nie wszystko złoto co się świeci.

Zapłaciłem 6 usd za "skip the queue" i dostałem eSIM - faktycznie w .pl działa, ale okazuje się że to nie jest 3gb do użycia na całym świecie za zero - ponoć karta jest za 0 w naszej strefie - tj. Europa ale jak chcemy z niej korzystać poza to jednak trzeba dodatkowe plany dokopywać... tak czy owak w kraju mi się przyda ale nie jest to tak jak na stronie wygląda.
 Profil Relacje PM off
benedetti lubi ten post.

#12 PostWysłany: 04 Kwi 2024 21:10 

srebrny
Moim zdaniem to rodzaj scamu, a przynajmniej nieucziwej reklamy. Niby za darmo ale dostaniesz kartę za 3 lata, jak chcesz ją otrzymać w sensownym czasie to musisz zapłacić. Do tego dochodzą kwiatki jak @seal opisuje, pewnie będzie tego więcej finalnie. W końcu z czegoś muszą żyć, to oczywiste, a reklama i opis usługi po prostu są nie do końca rzetelne.

P.S.
Po tych kilku dniach sądzę, że jednak otrzymam swoją darmową kartę za jakieś 5 lat, pierwotnie zakładane 3 lata były zbyt optymistyczne. Dobrze, że mi się specjalnie nie śpieszy.
 Profil Relacje PM off
seal lubi ten post.

#13 PostWysłany: 05 Kwi 2024 11:04 

To za darmo to miało być 1 travel pass co 30 dni. Generalnie mają jakieś większe problemy bo nawet wycofali możliwość płacenia wiec poki co nie ma co się napalać a obserwować ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość