Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Zakaz handlu biletami na forum. Prośby/oferty lądują w ujemnym koszu

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 27 Mar 2024 14:30 

złoty
pascal napisał(a):
Witam szanowne grono kibiców.
Moje pytanie jest następujące - czy będzie można kupić bilety pod stadionem (od innych kibiców/koników) i po prostu wejść na mecz czy są jakieś identyfikatory bez których się nie wejdzie? A jeśli są te identyfikatory to czy przeszedł by taki myk, że teraz kupuję jakiś najtańszy bilet na Ukrainę, wyrabiam identyfikator i kupuje pod stadionem bilet na Polskę?

Oczywiście będę próbował kupić oficjalnie ale gdybym miał pewność że wejdę na stadion to mógłbym już dziś rezerwować transport i noclegi.

Od kilku lat nie ma praktycznie takiej możliwości tzn bilety są dostępne wyłącznie na apce i ich właściciel musi ci je udostępnić elektronicznie lub wchodzicie razem
Specjalne fan identyfikatory były potrzebne do krajów z wizami wjazdowymi tj Rosja.
 Profil Relacje PM off
pascal uważa post za pomocny.

Gorące all inclusive na Riwierze Tureckiej🏝️🍹 Tydzień w 5* hotelu przy plaży za 2679 PLN 😎 Gorące all inclusive na Riwierze Tureckiej🏝️🍹 Tydzień w 5* hotelu przy plaży za 2679 PLN 😎
🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹 🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹
#222 PostWysłany: 27 Mar 2024 14:48 

@dg72 Dzięki za odpowiedź.
A mógłbyś jeszcze rozwinąć ten wątek "bilety są dostępne wyłącznie na apce i ich właściciel musi ci je udostępnić elektronicznie"?
Tzn w jaki sposób można to udostepnić elektronicznie? Chodzi o jakiś printscreen? Wysłanie pdfa? Czy to się jakoś oficjalnie robi w aplikacji?
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 27 Mar 2024 14:52 

złoty
Z tego co pamiętam ściągasz apkę UEFA z przypisanym adresem e-mail itp i wł wskazuje wpisując go komu udostępnia

Jest czy była możliwość zmiany za opłatą nazwiska osób którym udostępnia się bilet
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 27 Mar 2024 15:35 

złoty
A nie jest tak, że kupujesz bilety i dopiero jak już je masz to uzupełniasz dane? Teraz przechodzę aż do płatności na ukraińskich biletach i przed tym nie było możliwości wyboru konkretnego miejsca i wpisania danych jakie mają znajdować się na biletach.
 Profil Relacje PM off  

#225 PostWysłany: 27 Mar 2024 15:37 

kucharjb napisał(a):
A nie jest tak, że kupujesz bilety i dopiero jak już je masz to uzupełniasz dane? Teraz przechodzę aż do płatności na ukraińskich biletach i przed tym nie było możliwości wyboru konkretnego miejsca i wpisania danych jakie mają znajdować się na biletach.
Teraz do płatności przechodzisz? Ja już nie widzę ukraińskich biletów na portalu.
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 27 Mar 2024 16:20 

złoty
@8iker Cały czas mam dostępne bilety po 150 i 200 euro na każde z 3 spotkań.
 Profil Relacje PM off
Antek12 lubi ten post.
Antek12 uważa post za pomocny.

#227 PostWysłany: 27 Mar 2024 16:25 

Zaznaczone masz fan of Ukraine ?
 Profil Relacje PM off  

#228 PostWysłany: 27 Mar 2024 17:53 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Z Ukrainą moze byc jak z ich meczem w Marsylii na euro 2016 chyba, nie pamiętam z kim grali ale nikt tych biletow nie chciał, pamiętam tu wpisy, że tymi biletami mozna by pokój wytapetować ;) . Poza tym wojna domowa to tez zawazy na zainteresowaniu. Moze ktos odpowie na moje pytania:
1. Pobiera od razu kase? Czy 2-3 dni jest czasu?
2. Jak to jest z tym miejscem na bilecie? Z tego co pamiętam, w apce bilet pojawi się przed meczem? Lub mamy bilet ale KOD wejsciowy przed stadionem będzie dopiero dostępny, A KIEDY będzie wiadomo jakie mamy miejsce w sektorze? Powiedzmy w okolicach maja jak to nie raz bilety trafialy DHLem do naszych rąk czy przed stadionem dopiero? Ktoś rozeznał temat?
3. Jak ktoś odsprzedaje bilet na portalu, to potrącają coś? czy wraca tyle samo na konto ewentualnie decyduje kurs wymiany walut w danym dniu?
 Profil Relacje PM off  

#229 PostWysłany: 27 Mar 2024 17:57 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Tak w marginesie, to żadna wojna domowa...
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

#230 PostWysłany: 27 Mar 2024 18:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Dla mnie to jest wojna domowa, między braćmi, inaczej by nie było ich biletów dziś do kupienia tylko by byli na froncie albo wspierali ludność cywilną. Tak to widze, Ty mozesz widziec inaczej, w zasadzie to nie jest watek o tym ale zaczales to chcialem Ci wyjasnic.
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 27 Mar 2024 19:13 

niebieski
DonCorrado napisał(a):
Z Ukrainą moze byc jak z ich meczem w Marsylii na euro 2016 chyba, nie pamiętam z kim grali ale nikt tych biletow nie chciał, pamiętam tu wpisy, że tymi biletami mozna by pokój wytapetować ;) . Poza tym wojna domowa to tez zawazy na zainteresowaniu. Moze ktos odpowie na moje pytania:
1. Pobiera od razu kase? Czy 2-3 dni jest czasu?
2. Jak to jest z tym miejscem na bilecie? Z tego co pamiętam, w apce bilet pojawi się przed meczem? Lub mamy bilet ale KOD wejsciowy przed stadionem będzie dopiero dostępny, A KIEDY będzie wiadomo jakie mamy miejsce w sektorze? Powiedzmy w okolicach maja jak to nie raz bilety trafialy DHLem do naszych rąk czy przed stadionem dopiero? Ktoś rozeznał temat?
3. Jak ktoś odsprzedaje bilet na portalu, to potrącają coś? czy wraca tyle samo na konto ewentualnie decyduje kurs wymiany walut w danym dniu?

..1. kasa pobierana od razu ( z kredytowej zeszlo bez problemu) , pewnie juz losowania nie będzie bo w tym etapie była możliwośc płatności do podanego terminu.
2. z info na apce uefa mobile ticket bilety będą przekazane " bliżej dnia meczu" pewnie z miejscami i nr sektoròw dla kupionej cat
3. nie bawilem się w zwrot tego co mam, ale pewnie 10% uczknie uefa, nic za darmo w tej zabawie.
W tv , radi trąbią ze jutro o 14:00 platforma open, więc zakupy prawdziwe zaczną się koniec maja i w trakcie turnieju :ugeek:
Ps. temat wymiany 2szt 2cat Berlin na Dortmund aktualny :?:
....jeszcze info w temacie by dojechać na mecz a nie po meczu....
Nancy Faeser pełniąca funkcję ministra spraw wewnętrznych, zapowiedziała zaostrzenie kontroli na wszystkich, dziewięciu przejściach granicznych Niemiec. Decyzja ta dotyczyć będzie okresu wakacyjnego, w którym na terenie kraju odbywać się będą Mistrzostwa Europy w piłce nożnej......do Berlina pewnie fulll zjedzie z PL

....
 Profil Relacje PM off
DonCorrado lubi ten post.
DonCorrado uważa post za pomocny.

#232 PostWysłany: 27 Mar 2024 20:19 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
niebieski
@DonCorrado

Wojny domowe to były dwie w Czeczenii. Ukraina nie jest częścią Federacji Rosyjskiej.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#233 PostWysłany: 27 Mar 2024 20:33 

niebieski
Panowie juz STOP , jest priv jak coś , dzięki :ugeek:
 Profil Relacje PM off
pascal lubi ten post.

#234 PostWysłany: 27 Mar 2024 21:03 
Awatar użytkownika

niebieski
brazilmik dziekuje za podzielenie sie swoja wiedza
A swoja droga? jak Ty chcesz wymienic te bilety? bedzie sie dalo a apce przelewac? no raczej nie, chyba jakas umowa "na gebe" nie?
 Profil Relacje PM off  

#235 PostWysłany: 27 Mar 2024 21:14 

niebieski
Wszystko do umowienia, spotkanie bezpośrednie i przekazanie ticketow z apki na apke, jest jeszcze sporo czasu gdy uefa zacznie przekazywać tickety na apki :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#236 PostWysłany: 27 Mar 2024 21:22 

niebieski
Pany, widziałem, że jak mija godzina zero to po jakimś czasie wskakuje captcha, którą trzeba przeskoczyć, by zobaczyć magiczny pasek. Pytanie jest następujące, czy jest sens w jakikolwiek sposób przyspieszać pokazanie się captchy czy po prostu wystarczy grzecznie czekać z włączonym komunikatem, że sklep otwiera się o 14:00? Znajomy coś mówił, że jak robił refreshe to go wywaliło (?), natomiast ja czekałem, ale tak równo o 11:00 czy nawet 11:01 to captcha mi się oczywiście nie pokazała.
 Profil Relacje PM off  

#237 PostWysłany: 27 Mar 2024 21:33 

niebieski
przy ostatnim oczekiwaniu z paskiem ( spokojne czekanie bez walenia w f5) a potem przy zakupie ticketow nie było ani przez moment captcha.....ale dziś przy zabawie z biletami UKR captchat wkurw...ał , ale wpadaly do koszyka :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#238 PostWysłany: 27 Mar 2024 21:43 

Loty: 424
Kilometry: 507 296
niebieski
A i tak jeszcze cały czas są dostępne; wyprzedane tylko te za 30 EUR.
PS. Po zmianie kraju na UKR najlepiej wejść jeszcze raz na portal biletowy przez stronę https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/
 Profil Relacje PM off  

#239 PostWysłany: 27 Mar 2024 21:53 

niebieski
brazilmik napisał(a):
przy ostatnim oczekiwaniu z paskiem ( spokojne czekanie bez walenia w f5) a potem przy zakupie ticketow nie było ani przez moment captcha.....ale dziś przy zabawie z biletami UKR captchat wkurw...ał , ale wpadaly do koszyka :ugeek:

Hmm, to może ja jakoś inaczej wchodziłem do kolejki, bo pierw miałem, że portal ruszy od 11 i o 11 nic się nie zadziało, gdzieś 11:02 dopiero mi się pokazał kod do przepisania, dopiero po jego przepisaniu zobaczyłem pasek postępu.
 Profil Relacje PM off  

#240 PostWysłany: 27 Mar 2024 21:55 

turecky napisał(a):
A i tak jeszcze cały czas są dostępne; wyprzedane tylko te za 30 EUR.
PS. Po zmianie kraju na UKR najlepiej wejść jeszcze raz na portal biletowy przez stronę https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/
Gdzie Ty to widzisz? Zmieniłem na UKR wchodzę w ticket portal i jest pusto … UKR dodajesz jako following team czy favourite team ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 97  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości