Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 28 Sty 2024 09:24 

Co do tego co pisalam wyzej jest wszystko zrozumiale, w linii lotniczej juz sie dowiedzialam ze mimo ze bede w strefie tranzytowej lotniska na tym samym terminalu przylot i odlot, to nie bede miec 2 biletow lotniczych na 1. Wiec w tym przypadku musze miec wize, nawet jesli spedze tylko 6h na lotnisku. Ale problem pojawia sie we wniosku o wize poniewaz jest tam wymagany reference name in India, address i tel no. A jaki mam podac skoro ja tam nie zostaje (wiec nie mam hotelu) i nikogo tam nie znam. Tego nie rozumiem jesli chodzi o przesiadke.
 Profil Relacje PM off  

Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍 Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍
Odpocznij blisko Malagi od piątku do wtorku za 799 PLN 🌤️🌊👣 Loty z Warszawy i dobry hotel Odpocznij blisko Malagi od piątku do wtorku za 799 PLN 🌤️🌊👣 Loty z Warszawy i dobry hotel
#42 PostWysłany: 28 Sty 2024 10:15 
Awatar użytkownika

złoty
Ja bym wpisał tranzyt i ew adres terminala, tak samo wpisałem w esta do US
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 29 Sty 2024 07:15 

kostek966 napisał(a):
Ja bym wpisał tranzyt i ew adres terminala, tak samo wpisałem w esta do US

Zrobilam tak jak doradziles i dzis juz w mej skrzynce czekala ETA. Zero problemow ;) dzieki Kolego ;)
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 06 Mar 2024 11:14 

Cześć, na jakiej dokładnie stronie udało Ci się w tak krótkim czasie uzyskać wize?

Na wielu znalezionych stronach z płatnymi usługami wyrabiania wiz starszą, że proces wydawani eVisy to kilkanaście dni.

Ja wypełniałem aplikacje na wize turystyczną na stronie : https://indianvisaonline.gov.in .
Wypełniłem i otrzymałem:
Your Application has been successfully received with the following details.
Zapłaciłem (można podejrzeć status płatności) i otrzymałem :
Payment Success
Co jakiś czas sprawdzam status i mam :
Application will take 72 hours for processing and a response would be sent to the email provided in the visa application.

Czy to oznacza, że faktycznie wydanie wizy zajmie im 3 dni ?

Przylatuję do BOM w niedzielę rano i boja się, że :
a) nie dostane w ogóle wizy (czy na lotnisku nie można jak kiedyś wyrobic juz wizy ? )
b) dostane ja na maila po przylocie (gdzie ja ja wydrukuję ?)

Z jakich stron korzystaliście, by otrzymać tak szybko wizę (oczywiście jeśli to sa jakieś płatne po 700pln za ekpresowe wydanie wizy na sam tranzyt to mija sie to z celem) ?

Będę tam przelotem z bagażem podręcznym: lot z Wawy do BOM, terminal 2, lot z BOM do SGN, równiez terminal 2. Ale mam zamówionego przewodnika i chciałbym przy okazji zwiedzić Bombaj :-)
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 06 Mar 2024 11:22 

złoty
viewtopic.php?f=1132&p=1680988

Tu masz odpowiedzi na pytanie po jakim czasie innym osobom przychodziła wiza. Osoba wyżej zapewne korzystała z tej samej strony co Ty, bez pośrednika.
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 06 Mar 2024 16:26 

niebieski
robiłem tę wizę w zeszłym tygodniu, zamówiłem w czwartek po południu, dostałem w piątek rano, nie martwiłbym się tym

was making this visa last week, ordered Thursday afternoon, got it Friday morning, I wouldn't be worried about this
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 07 Mar 2024 07:17 

Ja wyrabialam wize przez ta strone co podana powyzej. I fakt wieczorem zlozylam wniosek a z rana wiza juz byla w mej skrzynce.

A jeszcze dodam update po podrozy (moze ktos bedzie potrzebowal w przyszlosci):
Mialam przesiadke w BOM ale bilet nie łączony wiec musialam wyjsc z lotniska i wejsc jeszcze raz. Lecialam z Dubaju wiec juz tam na lotnisku pytano mnie o wize do Indii (wiec jest konieczna mimo ze to tranzyt) W BOM rowniez sprawdzano i wbito stempelek w paszport. Ogolnie szybko i bezproblemowo ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości