Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wejścia do saloników w ramach PP są rozliczane wg. roku kalendarzowego

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1138 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 57  Następna
Autor Wiadomość
#861 PostWysłany: 14 Lis 2023 15:54 

srebrny
dejw napisał(a):
Jeśli w ostatnim czasie nic się nie pozmieniało to teoretycznie rozwiązaniem powinna być oferta bez weryfikacji dochodu, jeśli taka będzie dostępna w apce lub przez www.

Praktycznie potrzebne są dwa, trzy większe przelewy na konto indywidualne i w grudniu powinna pojawić się oferta w apce lub w bankowości. Więc czekam.

Dla b2b działa też, jeśli usługa jest na rzecz byłego pracodawcy + ryczałt. Co u mnie też nie ma miejsca. A na styczeń potrzebna karta do testowania salonikow ;)
 Profil Relacje PM off  

Wypad all inclusive na Fuerteventurę 🏝️🏌️‍♂️ 4* hotel przy polu golfowym za 2645 PLN Wypad all inclusive na Fuerteventurę 🏝️🏌️‍♂️ 4* hotel przy polu golfowym za 2645 PLN
Zobacz cuda Portugalii 💎😍 Azory i Lizbona w jednej podróży za 676 PLN💚💙 Zobacz cuda Portugalii 💎😍 Azory i Lizbona w jednej podróży za 676 PLN💚💙
#862 PostWysłany: 14 Lis 2023 23:16 

niebieski
epikie napisał(a):
Poza tym wyrabiając kartę w przytoczonej przeze mnie kilka wyzej postów promocji:
https://www.santander.pl/klient-indywid ... lackweek23
lub w tej promocji
https://www.santander.pl/klient-indywid ... visa-promo
- jesteś zwolniony z opłaty miesięcznej za kartę rzez pierwsze 12 miesięcy ;)
Ważna informacja: oferta dla osób posiadających konto. Na infolinii nie potrafili zagwarantować, że założenie nowego konta również zakwalifikuje nas do promocji.
 Profil Relacje PM off  

#863 PostWysłany: 11 Gru 2023 09:57 
Awatar użytkownika

srebrny
Kothson napisał(a):
Sposób na uzyskanie karty był już opisywany, ale podrzucam wraz z datami jak wyglądało to w moim przypadku:
- 22 marca otwieram konto za zero.
- od 22 marca do 30 kwietnia robię pięć przelewów (2k, 3k, 3k, 4k, 10k) oraz płacę w sklepie (drobne kwoty, zakupy w dyskontach).
- pod koniec kwietnia platyna pokazuje się w kartach, ale nie można aplikować przez aplikację.
- 1 maja można aplikować, cały proces trwa 2 minuty, karta przyznana.
- dzisiaj kurier DHL przyjeżdża z kartą.

Image
U mnie się temat ciągnął od września... Ale ostatecznie dzisiaj się karta "odblokowała" w appce i po kilku kliknięciach przyznana :)
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
jrusz uważa post za pomocny.

#864 PostWysłany: 08 Sty 2024 23:07 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 86 397
srebrny
Aktywacja Priority Pass następuje automatycznie w momencie aktywacji karty kredytowej czy trzeba coś robić?

#865 PostWysłany: 08 Sty 2024 23:10 

złoty
Automatycznie, jak tu wielokrotnie wyjaśniono z chwilą jej wydania do KK.
Nic nie trzeba robić, by mieć 4 wejścia w roku kalendarzowym. Tylko umowy o KK nie możesz anulować czy z niej zrezygnować.
 Profil Relacje PM off  

#866 PostWysłany: 10 Sty 2024 10:23 

niebieski
@dg72
Czy na pewno cztery na rok kalendarzowy czy jednak na rok od daty wydania?
 Profil Relacje PM off  

#867 PostWysłany: 10 Sty 2024 10:28 

złoty
Priority Pass do Platinum Santander 4 darmowe wejścia w Roku kalendarzowym :!:
:!:
 Profil Relacje PM off
Grzenio1970 uważa post za pomocny.

#868 PostWysłany: 10 Sty 2024 18:18 
Awatar użytkownika

Loty: 342
Kilometry: 430 363
srebrny
@Grzenio1970

Na 100% rok kalendarzowy. Kiedyś dzwoniłem na infolinię i potwierdzili, że chodzi o 4 wejścia w roku kalendarzowym.
 Profil Relacje PM off
flus lubi ten post.
Grzenio1970 uważa post za pomocny.

#869 PostWysłany: 10 Sty 2024 18:24 

Czy karta w ramach limitu 4 wejsc pozwala w czasie jednej wizyty własciciela zabrać 3 osoby towarzyszące? Czy osoby towarzyszące zawsze płaca, a tylko właściciel ma 4 wejścia bezpłatne?
 Profil Relacje PM off  

#870 PostWysłany: 10 Sty 2024 18:26 
Awatar użytkownika

platynowy
To pierwsze.
 Profil Relacje PM off  

#871 PostWysłany: 10 Sty 2024 18:36 

złoty
Darkow82 napisał(a):
Czy karta w ramach limitu 4 wejsc pozwala w czasie jednej wizyty własciciela zabrać 3 osoby towarzyszące? Czy osoby towarzyszące zawsze płaca, a tylko właściciel ma 4 wejścia bezpłatne?

Tak, o ile personel saloniku PP na to pozwała.
Np w Madrycie choćbyś prosił, błagał itp wejdziesz w opcji maksymalnie posiadacz + 1 gość.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#872 PostWysłany: 10 Sty 2024 18:46 

A jakies doswiadczenia z Warszawy i Katowic. Czy wejda 2 osoby dorosle plus 2 dzieci: 4 i 9 lat?
 Profil Relacje PM off  

#873 PostWysłany: 10 Sty 2024 18:50 

srebrny
W Katowicach dziecko do 6 lat wejdzie bezpłatnie, więc wykorzystasz tylko trzy wejścia.
W Warszawie są bardziej restrykcyjni.
 Profil Relacje PM off
flus lubi ten post.

#874 PostWysłany: 10 Sty 2024 19:42 

niebieski
dg72 napisał(a):
Darkow82 napisał(a):

Tak, o ile personel saloniku PP na to pozwała.
Np w Madrycie choćbyś prosił, błagał itp wejdziesz w opcji maksymalnie posiadacz + 1 gość.

To raczej kwestia regulaminu danego saloniku niż widzimisię personelu.
 Profil Relacje PM off  

#875 PostWysłany: 23 Sty 2024 10:44 

Loty: 341
Kilometry: 691 144
złoty
Mamy rodzinnie 2 karty Santander Platinum które dają nam po 4 osobo wejścia na rok. Wykorzystujemy je wyłącznie na wejścia z dziecmi jak nie ma już innych sposobów.
W 2023 coś poszło nie tak i 2x dzieci zalogowano z mojej karty zamiast raz z mojej i raz z żony. Niestety ilość wykorzystanych wejść jest niewidoczna w profilu karty, a nie zweryfikowałem tego przed wejściem w grudniu.
Byłem pewien że latem dyspozycja była by dzieci zostały doliczone do karty żony i nie ustalę, czy źle w okienku zrobili, czy ja namieszałem.
Głupio wyszło, bo ja dopłaciłem 250zł, a żona nie wykorzystała swoich wejść z tej karty ;(
Czy udało się komuś coś takiego odkręcić w Santanderze? Wstępnie rozmawiałem przez chat i wysłali mnie na drzewo.
 Profil Relacje PM off  

#876 PostWysłany: 23 Sty 2024 10:59 

platynowy
Po zawodach. Trzeba prosić o potwierdzenie przy odbijaniu PP i sprawdzać liczbę gości na terminalu, żeby uniknąć tego typu sytuacji.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#877 PostWysłany: 23 Sty 2024 11:24 

złoty
rob_sad napisał(a):
Mamy rodzinnie 2 karty Santander Platinum które dają nam po 4 osobo wejścia na rok. Wykorzystujemy je wyłącznie na wejścia z dziecmi jak nie ma już innych sposobów.
W 2023 coś poszło nie tak i 2x dzieci zalogowano z mojej karty zamiast raz z mojej i raz z żony. Niestety ilość wykorzystanych wejść jest niewidoczna w profilu karty, a nie zweryfikowałem tego przed wejściem w grudniu.
Byłem pewien że latem dyspozycja była by dzieci zostały doliczone do karty żony i nie ustalę, czy źle w okienku zrobili, czy ja namieszałem.
Głupio wyszło, bo ja dopłaciłem 250zł, a żona nie wykorzystała swoich wejść z tej karty ;(
Czy udało się komuś coś takiego odkręcić w Santanderze? Wstępnie rozmawiałem przez chat i wysłali mnie na drzewo.

Pisz wiadomość po wejściu w Santander kontakt. Treść podobna do tej z podaniem nr obu KK i nr kart PP.

Ilość wejść zaksięgowanych do danej PP połączonej z ich KK da się sprawdzić bezproblemowo dzwoniąc na infolinię Santander.
 Profil Relacje PM off
rob_sad lubi ten post.
rob_sad uważa post za pomocny.

#878 PostWysłany: 23 Sty 2024 11:35 

Loty: 341
Kilometry: 691 144
złoty
Będę próbował.
Pewnie to moja wina. Po przygodach z PKO unikam dzwonienia do banków.
A i tak to nie jest najwygodniejsza forma weryfikacji, szczególnie jak przypomina Ci się to jak jesteś już na lotnisku i to z dziećmi ;(
 Profil Relacje PM off  

#879 PostWysłany: 23 Sty 2024 11:39 

złoty
Wyluzuj, sprawdza się kilka tygodni od wejścia.
Muszą dostać wiadomość i te wejścia zaksiegować.

A potwierdzenie wejścia mimo że nie chcą dawać muszą Ci wydać. To co dla nich, takie potwierdzenie jak z terminala płatniczego.
 Profil Relacje PM off  

#880 PostWysłany: 23 Sty 2024 12:21 

Właściwie to czemu Santander uparcie trzyma się wersji plastikowej PP? Z tego co widziałem, jest możliwość uruchomienia cyfrowej karty (nawet mają chyba apkę).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1138 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 57  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości