Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1115 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 56  Następna
Autor Wiadomość
#561 PostWysłany: 10 Lis 2023 13:56 

niebieski
Disiaj ostatni dzień na spełnienie warunków do promocji Velo 8500 pkt. Na stronie promocji jest info, że od jutra 11.11 nie będą już zaliczać płatności do promocji.

Z kartą wirtualną można obrócić w jeden dzień wszystko, pamiętajcie też że w BChw transakcje są księgowane z datą wykonania.
 Profil Relacje PM off
michcioj lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

All inclusive w Emiratach 🌴☀️ 4* Radisson na plaży z własnym spa za 3999 PLN All inclusive w Emiratach 🌴☀️ 4* Radisson na plaży z własnym spa za 3999 PLN
Riwiera Majów w sezonie ☀️🌴 Tydzień w Meksyku za 2574 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ noclegi ) 😎🐢 Riwiera Majów w sezonie ☀️🌴 Tydzień w Meksyku za 2574 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ noclegi ) 😎🐢
#562 PostWysłany: 14 Lis 2023 13:18 

srebrny
Dziś wpadają zaległe pkt. promocyjne z BNP Paribas.
Jak ktoś się zastanawia czy za 2 wirtualne karty punkty dostanie, to bazując na moim przykładzie odpowiedź jest, że tak (otrzymałem po 16k pkt. za debetówkę i 2 wirtualne). Wybieram nagrody i wirtualne idą do kasacji. Co ciekawe chyba są podniesione limity nagród, bo mogłem wybrać 4 x Circle 50 zł + dodatkowo 2 x 100 zł, a przy Cinema City nie 4, a 8 biletów (choć tu jeszcze na telefon kody nie wpłynęły, więc pewności nie mam, że faktycznie dojdzie osiem kodów).
 Profil Relacje PM off
michcioj lubi ten post.
michcioj uważa post za pomocny.

#563 PostWysłany: 15 Lis 2023 00:26 

platynowy
48000 punktów za wyrobienie World MC w MBanku z i 15 transakcji bezgotówkowych.

https://www.mbank.pl/indywidualny/karty ... astercard/

Regulamin
https://www.mbank.pl/pdf/karty/regulami ... chwile.pdf

Wszelkie komentarze na peeperze

Załącznik:
Screenshot_2023-11-14-23-21-49-10_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2023-11-14-23-21-49-10_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg [ 79.45 KiB | Obejrzany 2624 razy ]
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
michcioj uważa post za pomocny.

#564 PostWysłany: 15 Lis 2023 00:42 

srebrny
fajnie. jakie jest kryterium dochodowe dla tej karty mbanku ?
 Profil Relacje PM off  

#565 PostWysłany: 15 Lis 2023 10:20 

złoty
kacper451 napisał(a):
48000 punktów za wyrobienie World MC w MBanku z i 15 transakcji bezgotówkowych.

https://www.mbank.pl/indywidualny/karty ... astercard/

Regulamin
https://www.mbank.pl/pdf/karty/regulami ... chwile.pdf

Wszelkie komentarze na peeperze

Tylko dla osób, które nie mają żadnej kredytówki w mBanku!
 Profil Relacje PM off  

#566 PostWysłany: 15 Lis 2023 10:29 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
Zgadza się.
Regulamin promocji definiuje Kartę jako wydaną przez Bank kredytową kartę płatnicza World Mastercard lub World Mastercard Intensive. Jednocześnie regulamin wskazuje, że uczestnikiem promocji może być osoba, która nie jesteś właścicielem lub współwłaścicielem karty kredytowej w Banku. Teoretycznie więc można by to naciągnąć i uznać, że jako posiadacz karty kredytowej Visa (która nie jest World Mastercard lub World Mastercard Intensive) mógłbym wziąć udział w promocji. Czat jednak nie potwierdził mi tego. Poza tym wnioskując o kartę Mastercard nie wyskakuje mi kafelek z regulaminem promocji.
 Profil Relacje PM off  

#567 PostWysłany: 15 Lis 2023 11:11 

niebieski
Uwaga, bank nas robi w balona

Nie mam u nich kk (zamknięta jakiś rok temu), ale i tak nie mogę wziąć udziału w promocji, nie mam do zaznaczenia okienka o przystąpieniu do promocji na pierwszym ekranie wniosku (tam, gdzie ustala się limit karty).

Już to przerabiałam przy ostatniej promocji i znowu to samo... :lol:

EDIT: trzeba najpierw zadzwnić na infolinię i poprosić o zaznacznie jakiś dodatkowych zgód marketingowych które można aktywować tylko na infolinii... :shock:

Ostatnio edytowany przez kate1974, 15 Lis 2023 16:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#568 PostWysłany: 15 Lis 2023 16:35 

@kate1974 ktoś na pepperze że pomógł konsulant na infolinii, musiał z jego poziomu zaznaczyć jakieś zgody, spróbuj.
 PM off  

#569 PostWysłany: 15 Lis 2023 16:48 

niebieski
Tak już ogarnięte te zgody i jest karta...
 Profil Relacje PM off  

#570 PostWysłany: 17 Lis 2023 22:45 

niebieski
epikie napisał(a):
Teoretycznie więc można by to naciągnąć i uznać, że jako posiadacz karty kredytowej Visa (która nie jest World Mastercard lub World Mastercard Intensive) mógłbym wziąć udział w promocji.

To tak nie działa

"Karta" pisana z dużej litery to karta zdefiniowana w słowniczku pojęć (czyli World Mastercard lub World Mastercard Intensive), a warunek dotyczy kart kredytowych w Banku (i znowu, zgodnie ze słowniczkiem Bank to mBank), czyli wszystkich kart kredytowych w mBanku.

Twoja interpretacja byłaby poprawna, gdyby warunkiem było "nie jesteś właścicielem lub współwłaścicielem Karty w Banku"
 Profil Relacje PM off  

#571 PostWysłany: 18 Lis 2023 16:58 

niebieski
Jesli karta jest na firmę, to nie liczy się w tej promocji jako wzięta kk.
Można wyrobić kk w promocji na siebie jako osobę fizyczną
 Profil Relacje PM off  

#572 PostWysłany: 21 Lis 2023 19:53 

platynowy
Tu powinno być prościej :)

https://www.telepolis.pl/fintech/cashle ... 600-nagrod

Załącznik:
MC_BPocztowy_tokenizacja_v2.jpg
MC_BPocztowy_tokenizacja_v2.jpg [ 272.06 KiB | Obejrzany 2038 razy ]
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#573 PostWysłany: 24 Lis 2023 10:31 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
mikerus napisał(a):
epikie napisał(a):
Teoretycznie więc można by to naciągnąć i uznać, że jako posiadacz karty kredytowej Visa (która nie jest World Mastercard lub World Mastercard Intensive) mógłbym wziąć udział w promocji.

To tak nie działa

"Karta" pisana z dużej litery to karta zdefiniowana w słowniczku pojęć (czyli World Mastercard lub World Mastercard Intensive), a warunek dotyczy kart kredytowych w Banku (i znowu, zgodnie ze słowniczkiem Bank to mBank), czyli wszystkich kart kredytowych w mBanku.

Twoja interpretacja byłaby poprawna, gdyby warunkiem było "nie jesteś właścicielem lub współwłaścicielem Karty w Banku"

A jednak dostałem promocyjne punkty, chociaż posiadałem już u nim kredytówkę Visy :)
 Profil Relacje PM off  

#574 PostWysłany: 24 Lis 2023 10:36 

niebieski
Bo to właśnie mbank...W regulaminie jest napisane że promocja trwa do 7 marca 24...tyle że w tekście nie ma żadnego wpisu związanego z tą datą... :lol:
 Profil Relacje PM off  

#575 PostWysłany: 24 Lis 2023 16:47 

srebrny
co do kart i ich usuwania z systemu.
wlasnie rozmawialem z infolinia i wygladalo to u mnie tak:

- karta z velo,ktorej skonczyla sie data waznosci, dalej byla w systemie, Pan twierdzil, ze bank powinien dac znac,
no ale nie dal, w zwiazku z tym karta dalej jest widoczna, ale dzisiaj przetrasferuje punkty na inna karte z tego banku,
i potym karta automatycznie bedzie usunieta z systemu (sprawdze jutro rano :)
- karta z allior banku, szanowny allior mi karte zablokowal na amen, bo tak, algorytm madrzejszy odemnie i stwierdzil ze przez zakupy na allegro
mi karte zastrzeze bez mozliwosci tej zmiany. no i karty nie widze w systemie, konsultat twierdzi, ze widzi, ze tutaj bank dal znac 14.11, wiec po 30stu
dniach karta zostanie usunieta wogole, teraz jeszcze u niego widnieje jako nieaktywna.

i teraz info:

1. wedlug konsultanta do limitu kart licza sie tylko karty aktywne
2. przy pierwszej karcie pamietalem tylko 4 pierwsze cyfry, wystarczalo w zupelnosci zeby konsultant to znalazl, przy drugiej mam ja jeszcze fizycznie w reku,
konsultant twierdzil, ze calego numeru nie potrzebuje wystarcza 4 cyfry i zaraz ja znalazl.
 Profil Relacje PM off
to_ja uważa post za pomocny.

#576 PostWysłany: 24 Lis 2023 18:53 

niebieski
Ja robię tak...

Do każdej karty zaznaczam marketing emailowy, dostaję spam, ale trudno...dzięki temu wiem, ile nadal mam kart w programie

Karty wywalam regularnie na infolinii i proszę o email z potwierdzeniem wywalenia, jest taka możliwość, karty do wywalenia znikły od razu ale emaile z potwierdzeniem przyszły dopiero po tygodniu, więc zakładam że to jednak trwa... 8-)

Raz niby karta była wywalona, ale nadal przychodziły emaile marketingowe - potrzebna była interwencja i w końcu po 5 miesiącach (!!!!) wywalili ostatcznie starą kartę z Getina (zamknięta z rok temu!!!) :lol:
 Profil Relacje PM off  

#577 PostWysłany: 04 Gru 2023 15:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Miał ktoś tak, że źle naliczali punkty za zakupy u partnerów (Bank Pocztowy)?
Ostatnie kilka transakcji na Allegro liczy mi 0.1 pkt za każde wydane 5 PLN, a kilka dni wcześniej liczyło normalnie.
Zastanawiam się czy problemem może nie być to, że kilka transakcji zrobiłem za pośrednictwem linku z Millenium/Goodie...

#578 PostWysłany: 06 Gru 2023 11:02 

niebieski
U mnie się tak zdarzało w Citi, chyba za Carrefour nie naliczali jak należy. Reklamacja do BChw po 30 dniach ROBOCZYCH i nalicza poprawnie, o ile nie zapomnisz o tym
 Profil Relacje PM off
littleboy1989 uważa post za pomocny.

#579 PostWysłany: 13 Gru 2023 17:11 
Awatar użytkownika

niebieski
littleboy1989 napisał(a):
Miał ktoś tak, że źle naliczali punkty za zakupy u partnerów (Bank Pocztowy)?
Ostatnie kilka transakcji na Allegro liczy mi 0.1 pkt za każde wydane 5 PLN, a kilka dni wcześniej liczyło normalnie.
Zastanawiam się czy problemem może nie być to, że kilka transakcji zrobiłem za pośrednictwem linku z Millenium/Goodie...

U mnie dokładnie to samo za zakupy z Allegro, za listopad wyglądało OK. Zakupy bez linków ref.
 Profil Relacje PM off  

#580 PostWysłany: 13 Gru 2023 17:29 

Loty: 112
Kilometry: 248 558
Mam to samo. Mam wrażenie że zmienili sposób prezentowania punktów na bardziej nieczytelny. Mam teraz dużo ( niespotykanie) punktów w kategorii Pozostałe. Tam muszą się teraz te pkt odkładać.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1115 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 56  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości