Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Lis 2023 19:55 

Cześć,
wiem, że nie jest możliwa rezerwacja lotu na termin wykraczający poza rok od dnia kupna. Ale czy można wykorzystać lot tam, a lot z powrotem zmienić na późniejszy termin, czyli np. teraz kupię powrotny na najpóźniejszy możliwy termin, czyli listopad 2024, a np. wiosną 2024 zmienię go np. na wiosnę 2025? Jeśli nie, to czy są może jakieś inne sposoby? Oczywiście oprócz kupienia dwóch oddzielnych lotów tam i z powrotem (jak już będę wiedzieć, kiedy wracam). Jeśli to ma znaczenie, to dodam, że chodzi mi o lot do Ameryki Południowej (na pewno Brazylia i Argentyna).
Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️ Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️
Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎 Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎
#2 PostWysłany: 14 Lis 2023 20:55 

HON fly4free
Z tym zwykle też będzie problem, pomijając ewentualne koszty zmiany, bo bilety są standardowo ważne przez rok od wystawienia.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Lis 2023 19:40 

niebieski
Ja tak robiłem często z Emirates. Kupowałem wylot np w sierpniu, powrót ustalałem na grudzień. A w grudniu jeśli plany uległy zmianie, to dzwoniłem do nich zmienić rezerwację na czerwiec przyszłego roku. Zwykle wiedząc, że może dojść do zmiany, powrotny bilet kupowałem elastyczny, wówczas nie ponosiłem opłat za zmianę biletu.
 Profil Relacje PM off
KL_user lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości