Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Cze 2023 11:28 

niebieski
Na innych forach jest od kilku dni info ze Georgian już nie współpracuje z Wizz w zakresie transportu wiec nalezy kupowac bilety bezpośrednio na stronie GB
 Profil Relacje PM off  

Tajlandia w sezonie w supercenie🔥 Loty (z bagażem) na Phuket i 4* hotel za 2980 PLN 😍🌴 Tajlandia w sezonie w supercenie🔥 Loty (z bagażem) na Phuket i 4* hotel za 2980 PLN 😍🌴
Czerwcowy tydzień na Krecie 🏝️ 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze za 2339 PLN Czerwcowy tydzień na Krecie 🏝️ 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze za 2339 PLN
#22 PostWysłany: 19 Cze 2023 19:18 

Na stronie GB też się nie da - płatności są odrzucane. Podobno wszyscy o tym wiedzą i nie należy się przejmować :)
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 26 Cze 2023 07:17 

Loty: 168
Kilometry: 275 611
Ja na stronie GeorgianBus nie mogę wybrać daty z kalendarza przy kursie Kutaisi - Kutaisi Airport. Przy innej relacji (np. z Tbilisi lub Batumi do Kutaisi Airport) już nie ma problemu. Czyżby pomiędzy Kutaisi a lotniskiem już nie kursował?
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 26 Cze 2023 12:29 

niebieski
Komuś się dziś udało kupić bilety? Po przejściu do płatności i uzupełnieniu danych karty jest echo.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 17 Lip 2023 09:59 

Loty: 67
Kilometry: 138 255
niebieski
Czy można liczyć na georgian busa, w transporcie na lotnisko ? zastanawia mnie czy przy 4 osobach Batumi - Kutasi Lotnisko jechac Georgianem wychodzi +- 120 zł, czy może uda się ogarnąc takse np za 150 zł ? , chociaz w autobusie chyba większy komfort , niż w taxie 4 osobowej :)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 17 Lip 2023 10:56 
Awatar użytkownika

Loty: 340
Kilometry: 429 519
srebrny
@radziu89

Taryfa za 150zl powiadasz? Bolt proponuje takie ceny ale za te niskie stawki nikt Ci nie pojedzie.
Image

GeorgianBus jest zsynchronizowany z lotami.
Masz też pociąg STADLER dwupiętrowy w kierunku Tbilisi. Bilety trzeba kupować wcześniej bo szybko miejsca się kończą (np. tkt.ge) tylko musisz sprawdzić czy Ci będzie pasować.

Edit. Poprawa zdjęcia

Ostatnio edytowany przez Martinuss, 17 Lip 2023 15:25, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
radziu89 lubi ten post.
radziu89 uważa post za pomocny.

#27 PostWysłany: 17 Lip 2023 11:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Przed chwilą kupiłem bilety na Georgian Bus. Płatność przeszła bez problemu. Bilety w obydwie strony już mam na mailu.
radziu89 lubi ten post.
radziu89 uważa post za pomocny.

#28 PostWysłany: 11 Sie 2023 19:56 

Hej, jak z punktualnością Georgian Bus? Rzeczywiście jedzie 4h z Kutaisi do Tibilisi? Chciałabym dostać się od razu do Kazbegi, ostatnia marszrutka odchodzi o 19, w stolicy zgodnie z rozkładem powinnam być 16.45. Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 12 Sie 2023 15:28 
Awatar użytkownika

Loty: 159
Kilometry: 213 043
niebieski
W środę jechałem lotniska do Batumi. Planowo miał odjechać o 23:00 i być na miejscu o 1:00, jednak wyjechał z 20 minutowym opóźnieniem i z takim dotarł do Batumi.
 Profil Relacje PM off
Aero uważa post za pomocny.

#30 PostWysłany: 12 Sie 2023 22:09 

niebieski
Aero napisał(a):
Hej, jak z punktualnością Georgian Bus? Rzeczywiście jedzie 4h z Kutaisi do Tibilisi? Chciałabym dostać się od razu do Kazbegi, ostatnia marszrutka odchodzi o 19, w stolicy zgodnie z rozkładem powinnam być 16.45. Dzięki!

Nie będzie nic szybciej, a raczej dluzej może się zdażyć- to bardziej prawdopodobne.
Trasa tylko częściowo biegnie autostradą, duży odcinek to autostrada w remoncie i objeżdżanie zwykłymi drogami pipidówami, zwężeniami itp. Bardzo wolno i mozolnie to idzie. W godzinach o większym natężeniu ruchu i nie daj Boże z jakimś wypadkiem/ stłuczką- to juz w ogóle dramat.
A jeszcze po drodze w dwóch miejscach postoje na dużych parkingach z infrastrukturą.
 Profil Relacje PM off
Aero uważa post za pomocny.

#31 PostWysłany: 13 Sie 2023 09:03 

niebieski
Witajcie! Pierwszy raz kupowałem bilety na Georgian Bus i nasunęło mi się takie pytanie: czy na bilecie powinny być dane wszystkich pasażerów czy widnieje tylko imię i nazwisko jednej osoby, głównego pasażera, który kupił bilety? Jedziemy we dwie osoby, taka liczba pasażerów widnieje na bilecie, ale w miejscu "dane pasażerów" jestem tylko ja. Czy tak powinno być czy odzywać się do obsługi pasażera?
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 13 Sie 2023 10:20 

Spójrz na liczbę pasażerów. Jak jest ich 2, to jest ok.
Dane na bilecie masz tylko głównego pasażera.
 Profil Relacje PM off
emto lubi ten post.
emto uważa post za pomocny.

#33 PostWysłany: 13 Sie 2023 14:28 

niebieski
Dokładnie jest tak jak mówisz. Dwóch pasażerów, imię i nazwisko tylko moje, czyli głównego pasażera. Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 17 Sie 2023 08:40 

Loty: 67
Kilometry: 138 255
niebieski
Georgian Bus wszystko fajnie elegancko , komfortoweo , jakies 15 min przed celem krótki pit stop można coś zjeśc napić się i wc ( hardkor) taksówkarz chciał nas zawieźc za 130 lari, ale stwierdziliśmy ze wygodniej nam będzie autobusem bo jednak w 4 osoby kazdy ma swoje siedzenie i usiedliśmy z tyłu. Kierowca przed odjazdem sprawdza bilet, ( nie trzeba miec wydrukowany)
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 29 Wrz 2023 20:32 

Loty: 143
Kilometry: 301 528
Mam problem próbuję kupić na bilety Georgianbus z lotniska Kutaisi do Batumi i pokazuje mi tylko, że mogę do 28 września a ja potrzebuję na 30 listopada. Tylko,że ta data 28 września wyświetla mi się już od kilku dni. A może mam kupić na stronie Wizz ? czy mógłby mi ktoś doradzić , próbowałem na różnych stronach GB.A może macie inne strony GB z których kupujecie bilety.
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 30 Wrz 2023 01:26 
Awatar użytkownika

platynowy
Wojtek62 napisał(a):
Mam problem próbuję kupić na bilety Georgianbus z lotniska Kutaisi do Batumi i pokazuje mi tylko, że mogę do 28 września a ja potrzebuję na 30 listopada. Tylko,że ta data 28 września wyświetla mi się już od kilku dni. A może mam kupić na stronie Wizz ? czy mógłby mi ktoś doradzić , próbowałem na różnych stronach GB.A może macie inne strony GB z których kupujecie bilety.

spróbuj sprawdzić w listopadzie - zerknąłem na stronę GB (btw jest tylko jedna - https://georgianbus.com/pl/ ) i wyświetlają się połączenia do końca października. Ale spokojnie - to można kupić nawet dzień przed, bo cena i tak jest stała. Ew. zostaje łapanie marszrutki przed lotniskiem za 20 lari ;)

https://www.facebook.com/zamiedzaidalej
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 05 Paź 2023 00:23 

Wojtek62 napisał(a):

Też czekam na zakup biletów na georgianbus tyle, że na 25 listopada. Faktycznie wydaje mi się, ż będą dostępne od początku listopada. Przy locie bynajmniej z Gdańska, przy wieczornym locie można zapomnieć o marszrutce bo przylot przed g.23 w moim przypadku. Tylko Georgianbus lub wynajem auta chyba, jak szukałem nic lepszego nie znalazłem.. Mi bynajmniej nie za bardzo widzi się najem, taka ostateczność.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 05 Lis 2023 11:10 

W tej chwili można kupić bilety na Georgian bus na cały listopad, ale jak ktos leci 30 a wraca 5 grudnia to na powrót nie ma. Mam pytanie. Na stronie WIZZ można kupić bilety na transfer na dowolny termin i one są tańsze od tych na stronie Georgian Bus. Przykładowo 2 bilety RT na stronie WIZZ to koszt 22,9 euro a na stronie Georgian Bus 100 Lari, czyli różnica około 50%. Czy zakup na stronie WIZZ jest honorowany przez Georgian Bus. Bo przystanek końcowy w Batumi jest też koło hotelu Radisson . A może transfer WIZZ obsługuje inna firma ? może mnie ktoś uświadomi, dlatego też poczekam z zakupem biletów. Z góry dzięki za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 05 Lis 2023 11:17 

3 tygodnie temu jechałem, wydruk z maila wystarczył - a kupowałem przejazd przez wizz dla 10 osób do Batumi i z powrotem. W Kutaisi był jakiś gostek co to sprawdzał, a z Batumi kierowca sprawdzał maila.
 Profil Relacje PM off
Wojtek62 lubi ten post.
Wojtek62 uważa post za pomocny.

#40 PostWysłany: 05 Lis 2023 11:28 

Dzięki , (pomm ) czy w Kutaisi sprawdzali to przy wejściu do autobusu ,czy trzeba zgłosić się w hali przylotów do punktu Georgian bus ? Z tego wynika co napisałeś ,że transfer WIZZ obsługuje Georgian bus. A ponieważ jesteś na bieżąco to pytanie, czy w Batumi odjeżdża na lotnisko w Kutaisi z tego samego miejsca co przyjeżdża ? Czy w Waszym przypadku były opóźnienia ? Dzięki za wyjaśnienia.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość