Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 48 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 26 Kwi 2023 21:17 

niebieski
I tak dzieki @marcinsss za ekscytujacy watek :) Bylo czym sie zajac w pracy przez pare godzin :lol:
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#42 PostWysłany: 26 Kwi 2023 21:43 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
Warto mieć ubezpieczenie od opóźnienia / odwołania lotów, z którego też można by coś wyciągnąć
 Profil Relacje PM off
marcinsss lubi ten post.

#43 PostWysłany: 26 Kwi 2023 22:01 

Loty: 713
Kilometry: 899 175
niebieski
IM więcej domin / czytaj osobnych kresek / to niestety szansa że jedno się posypie i .........reszta leci :!: docenia się wtedy tzw. jeden bilet - bo jak coś walnie to .......niech się martwi ten co zwalił .........a nie ten co płacił :P
Mimo wszystko - powodzenia i żadnych problemów przy następnych podróżach - oczywiście jeżeli córka się nie zniechęciła...........wszak / jak widać w praktyce / podróże kształcą ...
 Profil Relacje PM off
marcinsss lubi ten post.

#44 PostWysłany: 26 Kwi 2023 22:04 

Loty: 278
Kilometry: 370 373
złoty
Przy takim opóźnieniu jak tu było, 75% składaków by się wysypało :)

#45 PostWysłany: 26 Kwi 2023 22:15 
Moderator forum

Loty: 124
Kilometry: 370 562
Na razie udało się wszystko poodwoływać bez problemów. Nawet hostel na Malcie zgodził się nie liczyć za dzisiaj, choć miał prawo. Zostały koszty niewykorzystanych lotów, które nie są jakieś strasznie wysokie, więc ostatecznie nie ma tragedii.
Może jeszcze któryś z przyszłych lotów się wysypie, to będzie można choć o zwrot kosztów za bilet wystąpić. :) A może i o odszkodowanie...?

Córa już w akademiku. Nie zniechęciła się, ale kolejny wyjazd raczej punkt-punkt, bez przesiadek. :)

@Darek M. Zasadniczo masz rację, ale w tym przypadku dobre, działające ubezpieczenie pewnie byłoby droższe, niż te bilety. :)
<Wuchta problemów - Hong Kong, Filipiny>
 Profil Relacje PM off
wersus79 lubi ten post.

#46 PostWysłany: 26 Kwi 2023 22:31 

srebrny
Dlaczego bez przesiadek? podobno gdy się spadnie z konia .... ;)
 Profil Relacje PM off
wersus79 lubi ten post.

#47 PostWysłany: 27 Kwi 2023 12:22 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

marcinsss napisał(a):

@Darek M. Zasadniczo masz rację, ale w tym przypadku dobre, działające ubezpieczenie pewnie byłoby droższe, niż te bilety. :)

nie tak dawno była rozmowa o tym, z ubezpieczeniami i skutki ich braków/złe dobranego
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 27 Kwi 2023 13:08 
Awatar użytkownika

Loty: 714
Kilometry: 984 307
platynowy
@marcinsss początkowo pomyślałem, że to jednak bardzo przykre, że Twoja córka nie poleciała, ale przypomniałem sobie, że ja w tym roku tak miałem. Wybierałem się do Tajlandii i Kambodży i nie poleciałem, z kilku powodów.

W zamian zwiedzałem Sosnowiec, Zabrze, Bydgoszcz i Grudziądz oraz Zieloną Górę. W tej ostatniej to nawet ciepło było.
Muszę stwierdzić, że choć nie wykąpałem się w morzu to zupełnie nie żałuję. Do Grudziądza to nawet zaraz wracam, jest niezwykle ciekawy, a dworzec PKP (jak się okazuje udało się go wpisać na listę zabytków) to w ogóle wspaniałość. No i jest tam jedyne znane mi miejsce, gdzie zagryzkę dostanie się jedynie za kupony z MOPSu.
Image
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 48 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 1 gość