Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 433 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 19 Wrz 2012 22:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Gratulacje :) Ja się jak widać kilka godzin opóźniłem z przelewem :( Ale emocje przez 2 dni były niesamowite :)

Cóż no, nie dziś to next time, raz jeszcze gratulacje :)

HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu
Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
#302 PostWysłany: 19 Wrz 2012 22:42 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Na tą chwilę wszystkie rezerwacje opłacone kartą na Tripsta.pl są potwierdzone, więc wychodzi na to, że w każdej cenie :)
 Profil Relacje PM off  

#303 PostWysłany: 19 Wrz 2012 22:44 

JIK napisał(a):
Hubert napisał(a):
Już chyba jest oficjalnie potwierdzone, że wszystkie bilety zakupione na Tripsta.pl lub Travelpapa zostaną uznane :)

ogromne GRATKI dla wszystkich, którym się udało

dziękuję jako posiadaczka rezerwacji z travelpapa

jednoczesnie bardzo przykro, ze nie wszystkim sie udalo :(
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 19 Wrz 2012 22:53 
Awatar użytkownika

Loty: 125
Kilometry: 137 396
niebieski
Cytuj:
Myślę, że to nie jest złośliwość. Ludzie po prostu rzucają się na okazje, nie tylko nie wiedząc jak działa karta kredytowa, nie rozróżniając pomiędzy linią lotniczą, a pośrednikiem, nie rozróżniając rezerwacji z biletem, ale nawet nie wiedząc gdzie lecą i po co, czasem nie są nawet świadomi istnienia stref czasowych Nie piszę o większość oczywiście (żeby się doświadczeni nie obruszyli .

Uśmiałem się do łez, ale jak najbardziej się pod tym podpisuję :D

Mała rada dla niektórych napaleńców: zanim kupicie super tani lot zastanówcie się, czy aby na miejscu nie jest horrendalnie drogo. Niestety odnoszę wrażenie, że sporą grupę osób ten aspekt już dziś przerasta i jest problem.
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 19 Wrz 2012 22:58 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Tripsta potwierdza także rezerwacje na mniejsze kwoty (618 zł) :D

Załączniki:
tripsta-potwierdza.png
tripsta-potwierdza.png [ 58.57 KiB | Obejrzany 264 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#306 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:01 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Gratulacje dla wszystkich, którym uda się polecieć:)

#307 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:03 

niebieski
Ja placilem za pomoca dotpay na tripsta i tez mam wszystko ok.Czyli nie tylko karty kredytowe

https://www.instagram.com/without_a_guide/
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:05 

Zbanowany
no to bomba.
Chciałbym podziękować szczególnie davidiacus - mam nadzieję że tobie nie anulowali.
Tak że następna odsłona - Polska - Paryż, a potem wybór noclegów.
 Profil Relacje PM off  

#309 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:11 

podziekowania dla davidiacusa i f4f :!:
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:14 

HON fly4free
Jeszcze jedna informacja dla wszystkich, ale zwłaszcza do sprawdzenia dla ludzi z biletami anulowanymi przez AT24: tripsta wystawiła bilety, a przynajmniej część biletów, na kodzie handlowym Heli Air Monaco (YO), numer biletu zaczynający sie od 747, a nie kodzie Air Caraibes. Nie wiem jak inni pośrednicy, w tym AT24, ale bardzo możliwe że jest podobnie. W związku z tym Air Caraibes nie mogły samodzielnie i niezależnie od agenta zvoidować tych biletów gdyż nie są ich wystawcami, co podważa tłumaczenie AT24 że stalo sie to z inicjatywy AC a nie ich samych.
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:16 

@Hubert, wprawdzie biletów nie kupiłem, ale przyglądając się tej dyskusji, zastanawiam się czy niektóre osoby nie powinny dostawać banów? Pewnie zablokować im zupełnie dostępu do serwisu się nie da, ale chociaż, żeby wiedziały, że nie są tu mile widziane.
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:22 
Awatar użytkownika

niebieski
filipk90 napisał(a):
Cytuj:
Myślę, że to nie jest złośliwość. Ludzie po prostu rzucają się na okazje, nie tylko nie wiedząc jak działa karta kredytowa, nie rozróżniając pomiędzy linią lotniczą, a pośrednikiem, nie rozróżniając rezerwacji z biletem, ale nawet nie wiedząc gdzie lecą i po co, czasem nie są nawet świadomi istnienia stref czasowych Nie piszę o większość oczywiście (żeby się doświadczeni nie obruszyli .

Mała rada dla niektórych napaleńców: zanim kupicie super tani lot zastanówcie się, czy aby na miejscu nie jest horrendalnie drogo. Niestety odnoszę wrażenie, że sporą grupę osób ten aspekt już dziś przerasta i jest problem.

Jointy są w przeliczeniu po 5 zł, a butelka wody po 7 (cyt. Za jednym z forów podrozniczych) 250 eur za chatke bambusowa na 2 oś., jak ktoś bogaty auto na tydzień za 230 eur (ale są autobusy) no i mozna wziąć 20 kg kabanosow w rejestrowym. Szybkie działanie powoduje błędy i nikt teraz nie odpowie czy lepiej przeplacac i rozkoszowac się sloneczkiem czy tez lecieć w gumowcach poza sezonem. Nie chodzić po nocy po pTp. I szybki kurs francuskiego :P Damy radę, bo pomagamy sobie na tym forum. Chytruski, Tripsta gora

#313 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:28 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Dziękuję wszystkim za podziękowania pod moim adresem :-) Wypijcie Moje zdrowie na Karaibach! :)
 Profil Relacje PM off  

#314 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:35 

Loty: 207
Kilometry: 431 453
niebieski
davidiacus napisał(a):
Dziękuję wszystkim za podziękowania pod moim adresem :-) Wypijcie Moje zdrowie na Karaibach! :)

Ale dlaczego dopiero na Karaibach? W samolocie będziemy już pić, bo na bilecie mam napisane, że alkohol wliczony w cenę biletu. W końcu jak "tyle" płacimy to się bawimy! ;)

P.S. A tak w ogóle to wielki dzięki za wynalezienie takiej mega okazji!

#315 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:36 
Awatar użytkownika

niebieski
Soulfly napisał(a):
Ja placilem za pomoca dotpay na tripsta i tez mam wszystko ok.Czyli nie tylko karty kredytowe

U mnie podobnie.
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:37 

niebieski
no na pewno wypije i moja żona i synek ale on tylko bezalkoholowe ;)
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:37 
Awatar użytkownika

niebieski
cyberpunk64 napisał(a):
filipk90 napisał(a):
Cytuj:

Jointy są w przeliczeniu po 5 zł, a butelka wody po 7 (cyt. Za jednym z forów podrozniczych) 250 eur za chatke bambusowa na 2 oś., jak ktoś bogaty auto na tydzień za 230 eur (ale są autobusy) no i mozna wziąć 20 kg kabanosow w rejestrowym. Szybkie działanie powoduje błędy i nikt teraz nie odpowie czy lepiej przeplacac i rozkoszowac się sloneczkiem czy tez lecieć w gumowcach poza sezonem. Nie chodzić po nocy po pTp. I szybki kurs francuskiego :P Damy radę, bo pomagamy sobie na tym forum. Chytruski, Tripsta gora

Dokładnie :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:38 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 142 806
niebieski
Adam16q napisał(a):
@Hubert, wprawdzie biletów nie kupiłem, ale przyglądając się tej dyskusji, zastanawiam się czy niektóre osoby nie powinny dostawać banów? Pewnie zablokować im zupełnie dostępu do serwisu się nie da, ale chociaż, żeby wiedziały, że nie są tu mile widziane.

A kto tu jest niemile widziany? Przez Ciebie, czy przez wszystkich forumowiczów? 8-)

#319 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:40 

marek2011 napisał(a):
Jeszcze jedna informacja dla wszystkich, ale zwłaszcza do sprawdzenia dla ludzi z biletami anulowanymi przez AT24: tripsta wystawiła bilety, a przynajmniej część biletów, na kodzie handlowym Heli Air Monaco (YO), numer biletu zaczynający sie od 747, a nie kodzie Air Caraibes. Nie wiem jak inni pośrednicy, w tym AT24, ale bardzo możliwe że jest podobnie. W związku z tym Air Caraibes nie mogły samodzielnie i niezależnie od agenta zvoidować tych biletów gdyż nie są ich wystawcami, co podważa tłumaczenie AT24 że stalo sie to z inicjatywy AC a nie ich samych.

Flysiesta też wystawia takie bilety zaczynające się od 747.
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:40 

niebieski
teraz już jak będe kupował bilety to tylko Tripsta, nawet jak będą ciut droższe niż u innych...,
kurczę , szkoda mi tych ludzi co kupili u AT24, tak nie powinno być....
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 433 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości