Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Lis 2022 17:13 
Awatar użytkownika

HON fly4free
LFW = Lome, Togo. Godziny takie, że bez problemu można dopasować dolot do Brukseli. Powrót także: dodatkowo jest opcja z Wiedniem ;).

Załączniki:
capture-20221103-161246.png
capture-20221103-161246.png [ 86.99 KiB | Obejrzany 1196 razy ]
capture-20221103-160858.png
capture-20221103-160858.png [ 43.09 KiB | Obejrzany 1196 razy ]
capture-20221103-160508.png
capture-20221103-160508.png [ 32.17 KiB | Obejrzany 1196 razy ]
Do tej pory m.in.: Algieria, Etiopia, Gambia, Ghana, Rwanda, Senegal, Uganda, WKS | | Indie, Indonezja, Iran, Kazachstan, Kirgistan, Liban, Malezja, Nepal, Oman, Tajlandia, Uzbekistan || Boliwia, Brazylia, Kanada, Kolumbia, Meksyk, Panama + Europa.
Image
 Profil Relacje PM off
Zeus uważa post za pomocny.

Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł! Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł!
😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏 😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏
#2 PostWysłany: 03 Lis 2022 21:57 

Loty: 391
Kilometry: 612 796
niebieski
Ja się tylko odniosę do stwierdzenia odnośnie dodatkowej opcji z Wiedniem na teoretyczną wysiadke przy powrocie. Tak się składa, że leciałem tym lotem na tej trasie, zarówno w opcji ADD - BRU, jak i ADD - VIE. Przy postoju w VIE cały samolot nie wysiada do jakieś strefy tranzytowej. Wysiadaja tylko ci, dla których Wiedeń jest punktem docelowym. Stewki stoją przy wyjściu z samolotu i wszystkim wysiadającym sprawdzaja karty pokładowe i się pytają czy aby na pewno ich celem jest Wiedeń, a nie Bruksela. Po prostu chcą uniknąc sytuacji, że przez pomyłkę w Wiedniu wysiądzie ktoś kto powienien leciec do Brukseli. Tak więc jeśli ktoś planuje troche nagiąc system to musi "zgubić" kartę pokładową oraz powiedzieć nieprawdę stewkom przy drzwiach wyjściowych z samolotu ;) Oczywiście jakiekolwiek nadanie bagażu tylko do Wiednia, mając bilet do Brukseli raczej całkowicie odpada bo system ten lot widzi jako jeden lot, a nie jako przesiadke.
6 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 03 Lis 2022 22:01 

HON fly4free
Poza tym nie wiem, czy samo "zapewnienie" wystarczy, aby wyjść wcześniej. Leciałem ET w wersji ....ARN-OSL i tam też bardzo szczegółowo były sprawdzane karty przy wychodzeniu z samolotu. Załoga też ma oczywiście listę paxów i może zweryfikować, którzy gdzie lecą w razie czego.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 03 Lis 2022 23:07 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
Potwierdzam.
Ja dla odmiany leciałem do Brukseli, a samolot kontynuował trasę do Manchesteru i też była dokładna kontrola wysiadających w BRU. Przede mną cofnęli jedną zaspaną kobitkę, która myślała, że już doleciała do Anglii.
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: h3rlitz, slaweko oraz 5 gości