Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Sie 2019 21:42 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 562
Kilometry: 858 234
Widzę, że przecieram szlak w tym temacie :)

Kilka słów o niedawnym wynajmie samochodu na lotnisku w Bilbao.

Pośrednik: Economy car rentals

Wypożyczalnia: OK rent a car

Samochód: mieliśmy rezerwację na Fiata Pandę lub podobny. Dostaliśmy VW Polo w benzynie. Opcja full-full, limit 300 km dziennie, podstawowe ubezpieczenie.

Cena: 85,84 euro za 4 dni w sierpniu (rezerwowane z kilkunastodniowym wyprzedzeniem, bo tego wyjazdu miało nie być, a jednak się wydarzył…); z tego zaliczka 9,08 euro płatna przy rezerwacji, pozostała kwota w biurze.

Odbiór samochodu: OK rent a car nie ma biura na lotnisku – trzeba czekać na busika na poziomie odlotów. Mimo zapewnień, że busiki jeżdżą co 20 minut, my czekaliśmy ponad 25 minut. Po przyjeździe do wypożyczalni (czas dojazdu – 5 minut) zlokalizowanej w takiej przemysłowej zonie w okolicach lotniska, udaliśmy się do biura na piętrze. 3 osoby przed nami i na początku czynne jedno stanowisko. Zanim mogliśmy udać się do samochodu, minęła równo godzina (sic! Włączyłem stoper w smartfonie) i tylko dlatego, że zaczęła obsługiwać druga osoba.
Płatność: na minus – pani powiedziała, że na depozyt i płatność muszą mieć tą samą kartę kredytową. Kolejna wypożyczalnia, która u mnie jest skreślona w przyszłości (przynajmniej do czasu kiedy wyrobię sobię kk z lepszymi kursami 8-) ). Blokada na karcie 1050 euro (korzystam z ubezpieczenia w zewnętrznej firmie).
Samochód z przebiegiem nieco ponad 35 tysięcy km, przejechaliśmy 525 km. W prowadzeniu w porządku, ale silnik (60 albo 65 KM) to straszna nędza. W środku czysto. Brak czujników parkowania.
Dość oryginalne podejście do uszkodzeń – zwykle w wypożyczalniach dostaje się schematyczny rysunek samochodu z zaznaczonymi uszkodzeniami i jeśli znajdziemy coś więcej, to zaznaczamy i pracownik wypożyczalni potwierdza zmiany przed odjazdem. W OK rent a car dali nam czysty schemat, powiedzieli, że uszkodzenia poniżej 3 cm się nie liczą i dali nam samochód do obejrzenia i własnoręcznego naniesienia uszkodzeń. Potem udajemy się po podpis pod protokołem i otrzymujemy kopię.

Zwrot samochodu: oddanie samochodu i sprawdzenie przez obsługę odbywa się przed wypożyczalnią. Podpisanie protokołu zdania i podwózka busem na lotnisko w miarę sprawnie.
Zdjęcie blokady z karty nastąpiło po 4 dniach od zwrotu.

Podsumowanie: słabo. Generalnie starałem się do tej pory unikać OK rent a car (fatalne recenzje i oszukańcze praktyki na Majorce), ale przy tak krótkim czasie do rozpoczęcia wynajmu nie mogłem wybrzydzać, bo alternatywą w podobnej cenie był Goldcar, a reszta znacząco droższa. Czas obsługi – dramatycznie długi. Konieczność użycia karty kredytowej do depozytu i zapłaty za wynajem. Czekanie na busa na lotnisku.
Dodam jeszcze, że gdy siedzieliśmy w biurze, przyszedł jakiś Angol, żeby dać kartę do odblokowania depozytu i pani, która nas obsługiwała, zamiast zdjąć blokadę, obciążyła mu kartę… :roll: Wpadka całkowicie niezrozumiała, bo nam przy zwrocie samochodu powiedziano, że nie musimy iść do biura i depozyt będzie zwolniony automatycznie.

Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
All inclusive w Maroku 🏝️ 4* resort z basenami i spa 🌴 6 dni w Agadirze za 1989 PLN All inclusive w Maroku 🏝️ 4* resort z basenami i spa 🌴 6 dni w Agadirze za 1989 PLN
#2 PostWysłany: 09 Wrz 2019 09:24 

@Kashpir
Czeka mnie wynajem auta w Bilbao za miesiąc, więc informacje od Ciebie bardzo przydatne. Cenowo OK rent a car jest zasadniczo bezkonkurencyjny -- ok. 5 razy tańszy od wypożyczalni takich jak Hertz czy Sixt. Wg FAQ kwestię karty kredytowej można rozwiązać, wykupując OK Premium Cover, które nie jest specjalnie drogie. Długi czas obsługi jestem w stanie przeboleć :) bardziej mnie interesuje, czy robią problemy przy zwrocie, doszukując się uszkodzeń, których nie wyrządziłeś? Z Twojego opisu wynika, że nie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Wrz 2019 12:26 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Zbytnio się nie przyglądali - warto jednak przed wynajmem dokładnie wpisać uszkodzenia do protokołu, czasem może nawet jeśli na oko są poniżej 3cm. Oni bez sprawdzania podpisali, to co własnoręcznie zaznaczyłem na schemacie. Jeśli jednak chcesz brać ubezpieczenie bezpośrednio od wypożyczalni, to problemu w zasadzie nie ma.

#4 PostWysłany: 26 Lip 2020 20:06 

Ma ktoś do polecenia coś dobrego w Bilbao? Myślałem nad Drivalią, mieliśmy auto u nich na Majorce i było okej, ale zastanawiam się czy coś jeszcze innego jest warte uwagi :) Najchętniej z pełnym ubezpieczeniem bezpośrednio u wypożyczalni i bez cen z kosmosu :D
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Lip 2020 12:07 

Zordon95 napisał(a):
Ma ktoś do polecenia coś dobrego w Bilbao? Myślałem nad Drivalią, mieliśmy auto u nich na Majorce i było okej, ale zastanawiam się czy coś jeszcze innego jest warte uwagi :) Najchętniej z pełnym ubezpieczeniem bezpośrednio u wypożyczalni i bez cen z kosmosu :D

Edit: Zarezerwowane jednak w Drivalii. Warto pytać przez maila jaką mają cenę. Chcieliśmy samochód z grupy A na 1-10.08 i na stronie wyświetlała się cena 297 €. Ostatecznie zarezerwowaliśmy przez kontakt mailowy, gdzie za tę samą cenę mieli 290 €. Ostatecznie mamy dostać grupę D z powodu braku dostępności niższych klas samochodów. Cena z pełnym ubezpieczeniem bezpośrednio z wypożyczalni, dwóch kierowców w cenie, bak pełny do pełnego.

Jakby ktoś rezerwował kiedyś to pamiętajcie, że Drivalia nie ma biura na lotnisku, wożą do biura swoimi busikami :).
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Sie 2020 22:28 

Ostatecznie dostaliśmy w Drivalii Kia XCeed za 290 € za 9 dni. Rezerwowaliśmy najniższą grupę, ale nic wolnego nie mieli więc dostaliśmy Kię. Nowy samochód, niecałe 6 tys. km na liczniku, dostaliśmy w formacie pełny do pełnego. Braliśmy z pełnym ubezpieczeniem, w którym i tak mieliśmy limit kilometrów (standardowo jest 2000, pełne ubezpieczenie podwyższa limit do 2300 km, każdy kolejny kilometr 0,25€).

Pamiętajcie, że tak jak w innych miejscach Drivalia nie znajduje się w terminalu lotniska. Trzeba wyjść z terminala i podjechać na trzecie piętro skąd auto Drivalii zabierze Was do ich biura, które znajduje się ok. 5 minut od lotniska. Przyjemny wynajem, drugi raz u nich, polecam.

Ceny paliwa w sierpniu 2020 mniej więcej na poziomie 1,18-1,22 za Pb95 (tanie stacje w Bilbao i Santander to easyGas, gdzie benzyna była nawet po 1,049).
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Maj 2022 21:53 

Witam. To i ja niejako odświeżam temat. Pod koniec czerwca potrzebuje wypożyczyć samochód w Bilbao na tydzień. W grę wchodzi opcja zniesienia udziału własnego a najlepiej i brak blokady na karcie. Za cenne podpowiedzi byłbym bardzo wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 06 Maj 2022 10:57 

Witam,

wynajmowałem i polecam w:
https://www.recordrentacar.com/en/offer ... o-airport/
1-4.04 (3 doby).

Cena z pełnym ubezpieczeniem, wkład własny 0, na ich stronie 111 eur (bez limitu km), Seat Ibiza or similar, Comfort Cover.
Taka cena pojawiła się jednak dopiero na ok tydzień przed wyjazdem.

Samochód prawie nowy, czysty, lepsza wersja z mocniejszym silnikiem.
Wypożyczalnia jest z km od lotniska. obsługa ok, blokada na karcie tylko za paliwo (nie musi być kredytowa).
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 06 Maj 2022 21:52 

dzięki bardzo,
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 15 Cze 2023 21:02 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Pośrednik: rentalcars

Wypożyczalnia: dollar

Samochód: mieliśmy rezerwację na Forda Focusa lub podobny. Dostaliśmy Citroena C3 Aircross. Opcja paliwowa like-for-like, bez limitu km, podstawowe ubezpieczenie.

Cena: 264,70 zł za 3 dni w kwietniu, całość płatna w momencie rezerwacji. Tutaj słowo komentarza: rentalcars cenowo nie było najlepsze, ale skorzystałem z linka od quidco, bo do zwykłego cashbacka dawali bonus 20 GBP - jeśli wszystko wypłacą, to od podanej kwoty odejmę łącznie równowartość 24,44 GBP, czyli obecnie ponad 125 zł.

Odbiór samochodu: samochody Dollar odbiera się w okienku Hertza na lotnisku, a raczej przy parkingu lotniskowym kawałeczek od terminala. Kolejki nie było, wszystko sprawnie, bez nachalnego wciskania dodatkowego ubezpieczenia, depozyt na karcie kredytowej na 500 EUR (choć na rezerwacji info, że 700) plus dodatkowe 86 EUR depozyt paliwowy. Samochód stał bardzo blisko na parkingu - kilka otarć, jedno dodatkowo zgłoszone obsłudze i po wspólnych oględzinach bez problemu dopisane do protokołu odbioru. Dostaliśmy samochód zatankowany do pełna. Przebieg niecałe 19 tys. km. Przejechaliśmy nim blisko 650 km i muszę powiedzieć, że jestem zachwycony tym Citroenem. Do tej pory z samochodami tej marki doświadczenia były raczej negatywne, ale C3 Aircross to była po prostu bajka: wygodne siedzenia, znakomicie się go prowadziło, mocny silnik (chyba 130 KM), na autostradzie Bilbao-Oviedo z łatwością można było rozpędzić do 160 km/h a w środku tak cichutko, że żona podsypiała 8-) Dobrze sobie radził również na drogach u podnóży Picos de Europa (bo w wyższe góry nie wjeżdżaliśmy - najdalej do Covadongi, a stamtąd na jeziorka autobusem, bo był weekend i droga zamknięta). To jeden z najlepszych samochodów, jaki trafił mi się w wypożyczalni.

Zwrot samochodu: oddanie samochodu - dość szybko. Sprawdzenie stanu paliwa, szybki rzut oka na uszkodzenia. Zdjęcie blokady z karty nastąpiło po ok. 2 tygodniach od zwrotu.

Podsumowanie: Wszystko sprawnie, lokalizacja biura na lotnisku, super samochód. Jedyny minusik to jednak dość długi czas oczekiwania na odblokowanie środków na karcie kredytowej.

#11 PostWysłany: 05 Wrz 2023 13:41 

złoty
Bezproblemowe wypożyczenie samochodu w Bilbao, sierpień 2023.

Pośrednik: Economy Car Rentals

Wypożyczalnia: RecordGo

Cena 338 euro za 14 dni + 23.36 euro dla ECR, czyli w szczycie sezonu chyba całkiem nieźle.

Auto najtańszej kategorii, dostaliśmy Fiata 500 hybrydę z szyberdachem, co prawda nieotwieranym, ale i tak super sprawa dla pasażera przy przejazdach górskimi dolinami. Całkowita nówka, przebieg 3300 km, do czego my dodaliśmy ponad 2000.

Przy odbiorze blokada na karcie 1100 euro, krótkie wyjaśnienie, że mamy zewnętrzne ubezpieczenie i zero wciskania ich własnego.
Skasowali nas dodatkowo 76 euro za pełny bak paliwa (kwota pobrana z karty, a nie blokada) z informacją, że będzie zwrócona po oddaniu auta z pełnym bakiem.
Umowa przysłana na maila. Przy oględzinach auta znalazłem niewielką ryskę koło reflektora. Powiedzieli, żeby zrobić zdjęcia, ale zaraz z własnej inicjatywy wydrukowali umowę i odnotowali na niej tę ryskę.

Przed oddaniem auto z grubsza opłukaliśmy na myjni i odkurzyliśmy (było solidnie usyfione, bo dużo chodziliśmy w terenie i trochę się tego naniosło do środka).
Oddanie: szybkie oględziny, ustna informacja, że wszystko jest OK i "contract is closed". Tu jest jedyne zastrzeżenie - powiedzieli, że nie praktykują odnotowywania tego na umowie ani wysyłania potwierdzeń mailem.
Zdjęcie blokady z karty i zwrot kasy za paliwo po 5 dniach.

To już nasze drugie bezproblemowe wypożyczenie z RecordGo (poprzednie było w Walencji), więc zaczynam wstępnie zakladać, że nie są oszustami i ich model biznesowy opiera się rzeczywiście na stawce za wypożyczenie, a nie naciąganiu na lewe szkody i dodatkowe opłaty :-)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
sko1czek uważa post za pomocny.

#12 PostWysłany: 25 Wrz 2023 08:12 

niebieski
Potwierdzam wcześniejsze dobre opinie o RecordGo. Wypożyczenie na 12dni via rentalcars. Żadnych problemów, auto świetne (Ford Puma, spalanie z dystrybutora na 1500km - 5,2l/100). Śmiało mogę polecić.
 Profil Relacje PM off
sko1czek lubi ten post.
sko1czek uważa post za pomocny.

#13 PostWysłany: 20 Paź 2023 17:25 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 597 248
srebrny
Pośrednik: brak

Wypożyczalnia: Rentbycar - https://www.rentbycar.com/en

Samochód: mieliśmy rezerwację na Renault Clio. Dostaliśmy Nissana Qashqaia w świetnej wersji wyposażenia ale ze skrzynią manualną (gratis za to, że dodaliśmy drugiego kierowcę za 7 euro dziennie), z przebiegiem 16 000 km. Opcja full-full, bez limitu km, ubezpieczenie Premium czyli niczym się nie przejmujemy.

Cena: 58 euro za 3 dni w październiku + 21 euro za drugiego kierowcę. Cena z pełnym ubezpieczeniem Premium i z kodem rabatowym 10% na ich stronie (tam bezpośrednio rezerwowane).

Odbiór samochodu: z lotniska. Podjeżdża bus i w 5 min. zawozi do biura wynajmu (tam gdzie m.in. RecordGo i Drivalia). Formalności zajęły 10 min. Bardzo miła, rzeczowa, kompetentna obsługa, która wszystko dokładnie tłumaczy. Blokada 200 euro na paliwo, zwrócona 6 dni po oddaniu samochodu. Płatność za wynajem przy rezerwacji (z opcją bezpłatnego anulowania) a za drugiego kierowcę bezpośrednio Revo (do depozytu użyłem kredytówki ING). Na nic nie naciągają, zaznaczają tylko, że jeśli samochód oddamy bardzo brudny w środku to mogą naliczyć dodatkową opłatę za sprzątanie.

Zwrot samochodu: bezproblemowy, całość trwała 2 min. i po krótkim oczekiwaniu odwieźli nas na lotnisko.

Podsumowanie: wzorowo, nie ma się do czego przyczepić! W pełni profesjonalni. Świetnie wyposażone auto (mają gównie samochody Renault/Nissan, ewentualnie Seaty), oczywiście z Android Auto/Apple Car. Zresztą ich opinie w internecie potwierdzają, że warto, zwłaszcza, że mają konkurencyjną cenę (chciałem wziąć po raz kolejny Centauro ale byli jednak drożsi w moim terminie). Bardzo polecam!!
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
BB108 uważa post za pomocny.

#14 PostWysłany: 23 Paź 2023 12:33 

Loty: 158
Kilometry: 265 754
Nazwa wypożyczalni: Centauro Rent a Car
Miejsce wypożyczenia: Bilbao BIO
Klasa samochodu zarezerwowana: Group C - Kia Ceed or similar
Otrzymane auto: Ford Puma
Jakie ubezpieczenie wkładu własnego miałem (wypożyczalni/zewnętrzne/żadne): pełne ubezpieczenie uwzględnione w cenie
Cena: 213 EUR za 7 dni wynajmu we wrześniu 2023 + 70 EUR za wynajem fotelika dziecięcego (wypożyczenie bezpośrednio na stronie wypożyczalni)
Kwota depozytu zablokowana na karcie kredytowej: 134 EUR na paliwo
Uwagi o wynajmie: Wynajem szybki i bezproblemowy, samochód w miarę nowy, przebieg 38.700 km, my dołożyliśmy 660. Minus za lokalizację poza lotniskiem, ale w cenie był odbiór i dowóz na lotnisko - przy wynajmie nie korzystaliśmy, ponieważ przyjechaliśmy pociągiem z Bilbao (stacja kolejowa 5 minut od siedziby wypożyczalni). Zwrot bardzo sprawny, tym razem skorzystaliśmy z podwózki na lotnisko, czekaliśmy kilkanaście minut, ponieważ poprzedni kurs był już pełny. Całość opłacona Revolutem, również depozyt za paliwo. Zwrot depozytu następnego dnia po zakończeniu wynajmu. Dużym plusem jest tania stacja benzynowa Petroprix tuż obok siedziby wypożyczalni (ceny o jakieś 0,20 EUR za litr niższe niż na większości stacji).
Podsumowanie: Jak najbardziej polecam! :)
 Profil Relacje PM off
Kashpir lubi ten post.

#15 PostWysłany: 16 Lip 2024 20:40 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja też wypożyczałem w Rentbycar po forumowej rekomendacji @monroe.

Bookowałem 1 lipca, na termin 5-7 lipca, czyli 3 dni z bardzo małym wyprzedzeniem czasowym. Auto z automatyczną skrzynią biegów, w cenie 119 EUR i pełnym ubezpieczeniem z wypożyczalni. Bookowałem "RENAULT MEGANE AUT or similar" dostaliśmy Renault Captur w hybrydzie, z przebiegiem niecałe 43 tys. kilometrów. Autem się jeździło super, zrobiliśmy łącznie 720 kilometrów.
Polityka full-full, ale z bardzo rzetelną ilością paliwa - jak wyjechaliśmy z wypożyczalni, to faktycznie zrobiliśmy tym blisko 100 km zanim spadła jakakolwiek kreska, więc to nie jest tak, że ktoś przyciął na paliwie i kolejny klient zaczyna de facto z poziomem 7/8.
Depozyt 200 EUR, płacony Revolutem, oddany po 7 dniach, ale po prawdzie to zakładam, że sam Revolut trzymał ten zwrot 2-3 dni (co jest normą, zauważyłem przy innych rodzajach zwrotu), więc pewnie szybciej wypożyczalnia zwróciła pieniądze (deklarują 2 dni). Na odwózkę na lotnisko czekaliśmy z jakieś 5 minut i zawieźli nas od razu, mimo, że w tym czasie byliśmy jedynymi pasażerami (w Maladze, w Marbesol, raz czekałem 40 minut zanim przyjechał bus by odwieźć na lotnisko...).
Nie mam się do czego przyczepić, a północ Hiszpanii jest super i warto wypożyczyć samochód by mieć większą swobodę w dotarciu do pożądanych przez nas miejsc.
2 ludzi lubi ten post.

#16 PostWysłany: 20 Sie 2024 10:12 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Pośrednik: brak

Wypożyczalnia: Europcar

Samochód: mieliśmy rezerwację na Compact w stylu Kii Ceed. Dostaliśmy nowiutkie BMW 118i. Opcja paliwowa full-full, bez limitu km, podstawowe ubezpieczenie.

Cena: 160 EUR za 4 dni w sierpniu (z kodami z tematu dedykowanego Europcar), całość płatna w momencie rezerwacji. Tutaj słowo komentarza: Europcar nie był najtańszy, ale z uwagi na status liczyłem na up do większego auta. Z uwagi na świąteczny weekend, dostępność była właściwie zerowa. Dostaliśmy propozycję up o 3 kategorie do 7osobówki, ale cena 120 eur nie zachęcała.

Odbiór samochodu: samochody odbiera się w okienku na lotnisku, a raczej przy parkingu lotniskowym kawałeczek od terminala. Kolejki nie było, wszystko sprawnie, bez nachalnego wciskania dodatkowego ubezpieczenia, depozyt na karcie kredytowej na 500 EUR (choć na rezerwacji info, że 1200). Samochód stał bardzo blisko na parkingu - zero otarć. Dostaliśmy samochód zatankowany do pełna. Przebieg niecałe 3 tys. km. Przejechaliśmy nim blisko 500 km w 5 osób z bagażami i muszę powiedzieć, że dawało radę. Mimo, że to tylko jedynka, to miała wygodne siedzenia, znakomicie się prowadziła, na autostradach z łatwością można było rozpędzić do 150 km/h a w środku tak cichutko, że pasażerowie podsypiali 8-) Dobrze sobie radziła również na krętych drogach. To jeden z najlepszych samochodów, jaki trafił mi się w wypożyczalni.

Zwrot samochodu: oddanie samochodu - dość sprawnie. Oddawaliśmy przed otwarciem wypożyczalni z uwagi na wczesny wylot. Godzinę po otwarciu mail z potwierdzeniem stanu auta, kolejnego zwolnienie blokady.

Podsumowanie: Wszystko sprawnie, lokalizacja biura na lotnisku, super samochód.

Załączniki:
IMG_9585.JPG
IMG_9585.JPG [ 507.14 KiB | Obejrzany 1567 razy ]
4 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#17 PostWysłany: 26 Sie 2025 22:00 
Moderator forum
Awatar użytkownika

@monroe @BB108 dostajecie może po wynajmie jakieś kody zniżkowe od Rentbycar?

#18 PostWysłany: 27 Sie 2025 10:43 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 597 248
srebrny
@Kashpir
Aktualnie nie dostaję, być może zrezygnowałem z korespondencji promocyjnej po wynajmie (nie pamiętam) ;)
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 15 Wrz 2025 18:07 

niebieski
Bezproblemowe wypożyczenie samochodu na lotnisku w Bilbao, wrzesień 2025

Wypożyczalnia:Rentbycar

Bookowałem "RENAULT MEGANE AUT or similar" dostaliśmy Renault Captur z przebiegiem 33621km.
Przejechaliśmy 1256km.
Koszt 6 dni płatność on line =157,98 EUR z pełnym ubezpieczeniem Premium.
Mam w KK ale koszt dodatkowy 10e/dzień mnie skusił dla wygody.

Na miejscu wziąłem opcję Full=Empty i zapłaciłem za paliwo 59,29 EUR. Oddałem z rezerwą jescze na 25km.

Oczywiście depozytu BRAK.

Odbiór i zwrot szybki i bezproblemowy.Busik lotnisko-wypożyczalnia kursuje na okrągło.Czas przejazdu >10 min

Dbaliśmy o auto i przy 4 osobach nawet nie sprzątaliśmy i nie umyliśmy auta,bo nie był brudny.Od razu email z fakturą końcową za wypożycznie.
POLECAM
 Profil Relacje PM off
Kashpir lubi ten post.
Kashpir uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości