Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Kwi 2011 20:11 
Site Admin

Już kiedyś miałem taki problem ale za zaskoczyło po iluś razach - a teraz od 2 godzin na różne sposoby próbuje i nic.. Dodam że środki na karcie są (asekuracyjnie 150zł więcej), kartą kupowałem bilety na 3 inne trasy przed chwilą i było wszystko ok, tylko na tej jednej nie chce ni cholery.. Help?

Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸 Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸
Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕ Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕
#2 PostWysłany: 01 Kwi 2011 20:13 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
viewtopic.php?f=15&t=1950&p=11755&hilit=session+locked#p11755

#3 PostWysłany: 01 Kwi 2011 20:31 
Site Admin

widziałem ten wątek, ale nie znajduje odpowiedzi tam..

edit
teraz wyświetliło się
"Wykryto podwójną rezerwację.

Sprawdź pocztę e–mail: jeśli mamy już Twoją rezerwację, niedługo otrzymasz od nas Potwierdzenie e–mail.

Jeśli chcesz dokonać dodatkowej rezerwacji na ten sam lot i to samo nazwisko pasażera, używając tej samej karty kredytowej, musisz poczekać 60 minut lub skorzystać z innej formy płatności.

NIE rezerwuj ponownie, opłaty za podwójne rezerwacje nie podlegają zwrotowi.
Kliknij ten przycisk, aby powrócić do strony płatności."

to ciekawe bo środki nie zeszły, bo nie ma maila i nie ma w systemie rezerwacji

#4 PostWysłany: 01 Kwi 2011 20:48 

mi kiedyś wyskoczył ten sam błąd po godzinie zrobiłam rezerwacje już normalnie
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Kwi 2011 21:48 
Awatar użytkownika

niebieski
mialem session locked kilkadziesiat razy, zawsze bilety byly kupione, wystarczylo sprawdzic maila (dosc logiczne), ew wejsc w zarządzanie rezerwacja bodajze opcją numer trzy, gdzie nie trzeba podawac nr rezerwacji - jesli wejdzie, znaczy ze kupione.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Kwi 2011 23:09 

niebieski
Ja też tak często mam, po wejsciu na maila jest potwierdzenie rezerwacji z numerem. Nie bukuj drugi raz, bo będą dwie rezerwacje na ten sam lot:) Mnie dodatkowo blokuje stronę na jakąś chwilę, także nawet w swoich rezerwacjach nie mogę sprawdzić.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Kwi 2011 23:28 
Site Admin

tak jak pisałem sprawdzałem wszystkie 3 opcje czy rezerwacja jest (mail/konto karty/zarządzanie rezerwacjami)- i nie było rezerwacji..
Nie jestem pewien czy po prostu nie zmieniali czegoś w systemie bo ilość biletów po danej cenie wielokrotnie się zmieniała (co innego że nie dawało się kupić nawet jednego gdy było 7 dostępnych) - no ale z drugiej strony kto by zmieniał(=pracował) w pt od 17 do 22;)?
Tak czy inaczej udało się po kilku h walk.... z odrzucaniem karty, komunikatami że jest już zarezerwowane, zamykaniem sesji, odrzucaniem połączenia:)
niby można by napisać więc - wystarczy poczekać ale co innego gdy to jest jedyny interesujący kogoś termin i wiadomo że inne będą dużo droższe gdy tych się nie kupi

#8 PostWysłany: 06 Kwi 2011 11:26 

Właśnie mam ten sam problem. :(
Na sam koniec wyskoczył ten błąd, ale problem w tym, że nie mam maila, jak chce sprawidzić zarządzanie rezerwacją znowu pojawia się ten błąd a kasę z konta pobrało!! :( Co mam zrobić? Nie chce stracić tych pieniedzy...
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 06 Kwi 2011 11:47 

Uff... Mail dotarł po baaardzo długich 20 minutach i status rezerwacji jest "potwierdzony"... :) Ale starchu się najadłam, myślalam, że mail jest wysyłany automatycznie, zaraz po rezerwacji, ale widać coś się im strona przycięła.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości