Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1992 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 100  Następna
Autor Wiadomość
#981 PostWysłany: 14 Sie 2012 23:55 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 39 898
niunias napisał(a):
Kupilem bilety na jedna rezerwacje dla mnie i dla mojej znajomej. Z racji tego,ze mieszkamy w dwoch roznych miastach,najprawdopodniej spotkamy sie dopiero na lotnisku. Czy w zwiazku z tym bede mogl odprawic sie osobno? Czy tez trzeba zrobic obydwie naraz ?

możesz zrobić obie na raz, nie będzie problemu, żadne dane nie są wymagane, poza dwoma kliknieciami.
 Profil Relacje PM off  

Zobacz najwyższe góry świata 🏔️ Tanie loty do Nepalu od 1715 PLN ✈️ Zobacz najwyższe góry świata 🏔️ Tanie loty do Nepalu od 1715 PLN ✈️
All inclusive w Egipcie 🌴🏨 ⭐⭐⭐⭐⭐ Gemma Resort z 10 basenami za 2446 PLN 🔥 All inclusive w Egipcie 🌴🏨 ⭐⭐⭐⭐⭐ Gemma Resort z 10 basenami za 2446 PLN 🔥
#982 PostWysłany: 15 Sie 2012 00:04 

ale wlasnie ja wolalbym zeby ona sobie zrobila u siebie osobno,a ja swoja u siebie na komputerze. Bo z tego co kojarze to ze 2 lata temu,w RyanAir jak na jedna rezerwacje byly 3 nazwiska to musialem zrobic wszystkie naraz, aczkolwiek pamiec moze mnie zawodzic.
 Profil Relacje PM off  

#983 PostWysłany: 15 Sie 2012 00:06 
Awatar użytkownika

niebieski
pegie84 napisał(a):
możesz zrobić obie na raz, nie będzie problemu, żadne dane nie są wymagane, poza dwoma kliknieciami.
O ile nie jest to lot poza strefę Schengen. Ale nawet jeśli - możesz wpisać tylko swoje dane i odprawić się, wydrukować kartę pokładową. Później druga osoba może ze swojego komputera wpisać swoje dane i również się odprawić. Z drugiej strony co to za problem podać wymagane dane (takie jak nr dokumentu i data ważności) sobie np. poprzez e-mail?

Ostatnio edytowany przez Chaykin, 15 Sie 2012 00:08, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#984 PostWysłany: 15 Sie 2012 00:07 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 39 898
niunias napisał(a):
ale wlasnie ja wolalbym zeby ona sobie zrobila u siebie osobno,a ja swoja u siebie na komputerze. Bo z tego co kojarze to ze 2 lata temu,w RyanAir jak na jedna rezerwacje byly 3 nazwiska to musialem zrobic wszystkie naraz,aczkolwiek pamiec moze mnie zawodzic.

Każdy może zrobić osobno, nie wcześniej niż tydzień niż przed przelotem, nie ma z tym problemu.
 Profil Relacje PM off  

#985 PostWysłany: 15 Sie 2012 00:20 

Dziekuje bardzo za odpowiedz.
 Profil Relacje PM off  

#986 PostWysłany: 15 Sie 2012 02:31 

Zrób odprawę dla was obu i prześlij jej PDF-a z kartą pokładową mailem, cóż za problem?

#987 PostWysłany: 15 Sie 2012 09:06 

Chaykin napisał(a):
Daszczyn napisał(a):
Ile mozna alkoholu i jedzenia wziac do bagazu odprawianego w Ryanair?

LOL! Może łaskawie napisz skąd dokąd lecisz? To nie Ryanair rządzi urzędami celnymi krajów europejskich.

jasne jasne, zapomnialem ;)
Szwecja - Sztokholm
 Profil Relacje PM off  

#988 PostWysłany: 15 Sie 2012 11:53 

dzięks,

chodzi mi że jak kogoś nie odprawię, to później na ostatnią chwilę (więcej niż 4 h przed lotem) będę mógł jeszcze go odprawić, jak zdecyduje się jechać ?

#989 PostWysłany: 15 Sie 2012 15:17 

Witam serdecznie,

Mam problem :( chcąc dziś zrobić odprawę online zauważyłem błąd. Kupiłem bilety do Walencji na 24 sierpnia opcja kraków bergamo - bergamo - walencja . Niestety jak się przed chwilą okazało zrobiłem błąd w godzinie wylotu z bergamo (bilety kupowałem 7 lipca) zamiast kupić bilet bergamo - walencja z wylotem o 19 :05 przylot 21 to się pomyliłem i kupiłem 1 opcje czyli wylot bergamo 11:40 przylot walencja 13:35 a z krakowa przylatuje do bergamo 14:40 także dałem ostro dupy bo omyłkowo zaznaczyłem 1 opcje zamiast 2 do wyboru :/ i teraz jak chce online zmienić godzinę wylotu na 19:05 to mi pokazuje , że trzeba dopłacić 110 euro za 2 osoby ja i dziewczyna To jest kurde chore !!!!! czy nie da się tego jakoś zrobić żeby zapłacić mniej bo to kupa kasy prawie 500 zł ?? Pomocy
 Profil Relacje PM off  

#990 PostWysłany: 15 Sie 2012 15:27 

Loty: 73
Kilometry: 89 404
niebieski
Niestety nie da sie, to jest opłata standardowa za zmianę daty lub nazwiska pasażera w Wizzair, więc albo zapłacisz i zmienisz godzinę na bilecie albo musisz lecieć w kupionym przez Ciebie przedziale godzinowym.

#991 PostWysłany: 15 Sie 2012 15:28 
Awatar użytkownika

niebieski
robins1986 napisał(a):
Witam serdecznie,

Mam problem :( chcąc dziś zrobić odprawę online zauważyłem błąd. Kupiłem bilety do Walencji na 24 sierpnia opcja kraków bergamo - bergamo - walencja . Niestety jak się przed chwilą okazało zrobiłem błąd w godzinie wylotu z bergamo (bilety kupowałem 7 lipca) zamiast kupić bilet bergamo - walencja z wylotem o 19 :05 przylot 21 to się pomyliłem i kupiłem 1 opcje czyli wylot bergamo 11:40 przylot walencja 13:35 a z krakowa przylatuje do bergamo 14:40 także dałem ostro dupy bo omyłkowo zaznaczyłem 1 opcje zamiast 2 do wyboru :/ i teraz jak chce online zmienić godzinę wylotu na 19:05 to mi pokazuje , że trzeba dopłacić 110 euro za 2 osoby ja i dziewczyna To jest kurde chore !!!!! czy nie da się tego jakoś zrobić żeby zapłacić mniej bo to kupa kasy prawie 500 zł ?? Pomocy

gdybys kupowal pare minut temu to możliwe, że na infolinii by pomogli (widać, że pomyłka)
w tym przypadku raczej nie ma takiej opcji - za późno zauważyłeś błąd.
Jesli koniecznie chcesz leciec - mozliwe, ze kupienie nowych biletów wyjdzie taniej niz zmiana godziny wylotu.
 Profil Relacje PM off  

#992 PostWysłany: 15 Sie 2012 16:08 

No to dupa :( tak to jest jak sie w nocy robi zakupy biletów i na szybko. Dzieki za odpowiedź kupie on nowa bilet na trasie bergamo - wal taniej wyjdzie
 Profil Relacje PM off  

#993 PostWysłany: 15 Sie 2012 17:29 

Mam jeszcze jedno pytanko będę zobowiązany za odpowiedź. Kupiłem ponownie bilet w jedna stronę na trasę bergamo-walencja bo we wcześniejszym tam i z powrotem pomyliłem godzinę i nie opłacało się zmieniać godziny tylko bardziej kupić nowy lot i moje pytanie brzmi czy jak nie pojawię się na odprawie w tym pierwszym bilecie do walencji to powrotny z walencji do bergamo tez mi przepada czy jest wszystko ok ?
 Profil Relacje PM off  

#994 PostWysłany: 15 Sie 2012 17:32 
Awatar użytkownika

niebieski
robins1986 napisał(a):
Mam jeszcze jedno pytanko będę zobowiązany za odpowiedź. Kupiłem ponownie bilet w jedna stronę na trasę bergamo-walencja bo we wcześniejszym tam i z powrotem pomyliłem godzinę i nie opłacało się zmieniać godziny tylko bardziej kupić nowy lot i moje pytanie brzmi czy jak nie pojawię się na odprawie w tym pierwszym bilecie do walencji to powrotny z walencji do bergamo tez mi przepada czy jest wszystko ok ?

w tanich liniach pomimo dokonania jednej rezerwacji mozemy bez problemu opuścić wybrany lot ;)
 Profil Relacje PM off  

#995 PostWysłany: 15 Sie 2012 19:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Daszczyn napisał(a):
Szwecja - Sztokholm

http://www.swedenabroad.com/pl-PL/Embas ... isy-celne/

Jedzenia to ile chcesz.

#996 PostWysłany: 15 Sie 2012 22:02 

Witam. Wizz odwołał mi lot do Forli i chciałbym otrzymac zwrot gotówki, jednak bilety zakupił mi jeden z forumowiczów ze swojego konta wizz i karty, a ja nie pamiętam kto dokładnie (w każdym razie bez xclubu). W jaki sposób teraz odzyskac gotówkę, mogę powiedziec wizz, że nie mam dostępu do tamtej karty i podac nr konta do wpłaty? Dane kontaktowe widnieją moje.

#997 PostWysłany: 15 Sie 2012 22:30 
Awatar użytkownika

niebieski
Wizzair na pewno nie zwróci Tobie na żadne konto. Jedynie mogą zwrócić na ten sam sposób płatności jak płacono za bilety. Postaraj się znaleźć (archiwum GG, maile?) dane osoby, która Ci pomagała. Na pewno tak łatwiej niż żeby osoba ta miałaby znaleźć jakiś zwrot na karcie, potem domyślać się w związku z którą to rezerwacją (z być może nawet i kilkudziesięciu, paruset?) i odezwać się do Ciebie.

#998 PostWysłany: 16 Sie 2012 04:23 

Chaykin napisał(a):
Wizzair na pewno nie zwróci Tobie na żadne konto. Jedynie mogą zwrócić na ten sam sposób płatności jak płacono za bilety. Postaraj się znaleźć (archiwum GG, maile?) dane osoby, która Ci pomagała. Na pewno tak łatwiej niż żeby osoba ta miałaby znaleźć jakiś zwrot na karcie, potem domyślać się w związku z którą to rezerwacją (z być może nawet i kilkudziesięciu, paruset?) i odezwać się do Ciebie.

Archiwa potraciłem, pasażera jako trzeciego na liście pasażerów nie ma, bo bilety były bez xluba, a jak próbuje wstukac nr rezerwacji i wyszukac, to już go system nie znajduję. Ma ktoś jakiś pomysł jak to można rozwiązać? Jak powiem im wprost, że nie pamiętam, kto kupował mi bilety, bo nie mam karty,a wielu znajomych ją ma, to będzie coś nie tak? Bo użyczanie karty innym osobom chyba nie jest nielegalne, to może po prostu od nich dowiem się do kogo należy karta, którą płaciłem i gdzie pójdzie zwrot?

#999 PostWysłany: 16 Sie 2012 05:07 

a nie masz na wyciagu z rachunku bankowego komu wplacales kase?

#1000 PostWysłany: 16 Sie 2012 10:41 

Pytanie zadawane pewnie już kilka razy, ale nie mogłam znaleźć odpowiedzi na nie tak wprost- czy ta karta Ryana Aira- Passport jest jedyną kartą, która zwalnia z opłat za loty na wszystkich trasach?
Karta BZWBK nie obejmuje lotów z Niemiec, Hiszpanii i Włoch, tak?
Proszę o pomoc, bo chcę kupić kartę zwalniającą od opłat i jakoś nie mogę się połapać o co chodzi :(
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1992 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 100  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 5 gości