Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Temat gdzie będzie można wrzucać forumowe wpadki / przejęzyczenia / grypsy

Temat na inne śmieszki podróżnicze :arrow: :arrow: :arrow: jeszcze-luzniejsze-podroznicze-gatki,18,77277

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1625 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 82  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 24 Lip 2012 10:32 
Awatar użytkownika

Pacjonek napisał(a):
Awerik napisał(a):
Po raz kolejny ciśnie mi się na usta: "kobiety!". :mrgreen: Robią bardzo wiele żebym jednak stał się seksistą. :mrgreen:

Ostatnich czasy dużo kobiet zaczęło pisać na tym forum i cóż... oferta sprzedaży biletu do Torp za 700zl,
pytanie czy można do bagażu podręcznego wsadzić szczoteczkę i kanapki czy prośba czy ktoś by nie mógł znaleźć jej taniego lotu byle gdzie za 4zł staje się codziennością ;)

Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2

Dokładnie, pytania typu "czy mogę w bagażu podręcznym przewieźć dwa jabłka mirabelki oraz kanapkę z sałatą i szynką" już dawno przestały wywoływać konsternację na mojej twarzy i chyba nie tylko mojej skoro ludzie na nie odpowiadają - i to nie w prześmiewczym tonie. :) Choć trzeba przyznać że tu i mężczyźni i kobiety wykazują się podobną inwencją i kreatywnością w tworzeniu sobie problemów. 8-)

Natomiast wczoraj w samolocie byłem świadkiem niezwykle interesującej wymiany zdań pomiędzy dwiema białogłowami siedzącymi przede mną.
- Tyyy Elwira! A co to za czarne plamy na ziemi?
- Yyy, chyba cień chmur
- Eee, no co ty?!? Te plamy się prawie nie ruszają a chmury popatrz jak szybko zasuwają.

Przysięgam, to autentyk. :) Na deser inny fragment konwersacji:
- Hehe Elwira, nawet se książkę wzięłam
- Cooo, książkę? A po co?

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

Słoneczna Hiszpania czeka 🏝️ All inclusive w 4* hotelu w Benidorm za 1839 PLN Słoneczna Hiszpania czeka 🏝️ All inclusive w 4* hotelu w Benidorm za 1839 PLN
Promocja w PKP Intercity 🚈 Bilety do Białegostoku, Ełku i Suwałk od 14 PLN w jedną stronę 👏 Promocja w PKP Intercity 🚈 Bilety do Białegostoku, Ełku i Suwałk od 14 PLN w jedną stronę 👏
 Temat postu: Re: łapu capu
#102 PostWysłany: 24 Lip 2012 11:29 
Awatar użytkownika

srebrny
by awerik:

"czy mogę w bagażu podręcznym przewieźć dwa jabłka mirabelki oraz kanapkę z sałatą i szynką"

:mrgreen:
 Profil Relacje PM off
arturro lubi ten post.

#103 PostWysłany: 24 Lip 2012 13:03 

Awerik napisał(a):
Dokładnie, pytania typu "czy mogę w bagażu podręcznym przewieźć dwa jabłka mirabelki oraz kanapkę z sałatą i szynką" już dawno przestały wywoływać konsternację na mojej twarzy i chyba nie tylko mojej skoro ludzie na nie odpowiadają - i to nie w prześmiewczym tonie. Choć trzeba przyznać że tu i mężczyźni i kobiety wykazują się podobną inwencją i kreatywnością w tworzeniu sobie problemów. Natomiast wczoraj w samolocie byłem świadkiem niezwykle interesującej wymiany zdań pomiędzy dwiema białogłowami siedzącymi przede mną.- Tyyy Elwira! A co to za czarne plamy na ziemi?- Yyy, chyba cień chmur- Eee, no co ty?!? Te plamy się prawie nie ruszają a chmury popatrz jak szybko zasuwają.Przysięgam, to autentyk. Na deser inny fragment konwersacji:- Hehe Elwira, nawet se książkę wzięłam- Cooo, książkę? A po co?

Wiesz, ja też mogłabym wrzucić tu przezabawną rozmowę dwóch dresów, jaką słyszałam wczoraj na przystanku. Tylko że po pierwsze - w życiu nie przyszło by mi do głowy na podstawie tego co usłyszałam wysnuwać wnioski na temat inteligencji całej płci brzydkiej. A po drugie - ten wątek nie dotyczy tego co ja usłyszałam na przystanku albo Ty w samolocie, tylko zabawnych wypowiedzi na tym forum. Więc już daruj sobie seksistowskie teksty, bo robisz się nudny.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Odp: Re: łapu capu
#104 PostWysłany: 24 Lip 2012 14:25 

Oleńka napisał(a):
Awerik napisał(a):
Dokładnie, pytania typu "czy mogę w bagażu podręcznym przewieźć dwa jabłka mirabelki oraz kanapkę z sałatą i szynką" już dawno przestały wywoływać konsternację na mojej twarzy i chyba nie tylko mojej skoro ludzie na nie odpowiadają - i to nie w prześmiewczym tonie. Choć trzeba przyznać że tu i mężczyźni i kobiety wykazują się podobną inwencją i kreatywnością w tworzeniu sobie problemów. Natomiast wczoraj w samolocie byłem świadkiem niezwykle interesującej wymiany zdań pomiędzy dwiema białogłowami siedzącymi przede mną.- Tyyy Elwira! A co to za czarne plamy na ziemi?- Yyy, chyba cień chmur- Eee, no co ty?!? Te plamy się prawie nie ruszają a chmury popatrz jak szybko zasuwają.Przysięgam, to autentyk. Na deser inny fragment konwersacji:- Hehe Elwira, nawet se książkę wzięłam- Cooo, książkę? A po co?

Wiesz, ja też mogłabym wrzucić tu przezabawną rozmowę dwóch dresów, jaką słyszałam wczoraj na przystanku. Tylko że po pierwsze - w życiu nie przyszło by mi do głowy na podstawie tego co usłyszałam wysnuwać wnioski na temat inteligencji całej płci brzydkiej. A po drugie - ten wątek nie dotyczy tego co ja usłyszałam na przystanku albo Ty w samolocie, tylko zabawnych wypowiedzi na tym forum. Więc już daruj sobie seksistowskie teksty, bo robisz się nudny.

Zerowy brak inteligencji zdarza się u obu płci ale można odnieść bardzo intensywne wrażenie że częściej zdarza się to u kobiet, oczywiście nikt nie twierdzi że wszystkich.

Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 24 Lip 2012 19:30 
Awatar użytkownika

srebrny
basen-morza-srodziemnego-sierpien,8,16763

dosc miszczowska riposta
[....]
Nie podaję konkretnej daty bo w rachubę wchodzi cały sierpień. Ale OK. Zakres dat to: 01 - 31.08.2012
Lecę tylko z bagażem podręcznym - gacie, parę koszulek, laczki, maska i rurka.
Nie podaję ilości dni bo napisałem, że na tydzień. Ale OK. Chodzi o wylot na 7dni.
RT, dopuszczam nocki i przesiadki.
Kanapki będę miał ze sobą...

Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 26 Lip 2012 13:08 
Awatar użytkownika

srebrny
rw30 napisał(a):
by awerik:

"czy mogę w bagażu podręcznym przewieźć dwa jabłka mirabelki oraz kanapkę z sałatą i szynką"

mi zadano pytanie czy do podręcznego można wsadzić magnes na lodówkę PINOKIA ?
pytający miał obawy czy nos pinokia nie zostanie potraktowany przez służby kontrolne jako narzędzie niebezpieczne na równi ze szpikulcem czy maczetą :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 26 Lip 2012 14:51 
Awatar użytkownika

srebrny
cypel napisał(a):
rw30 napisał(a):
by awerik:

mi zadano pytanie czy do podręcznego można wsadzić magnes na lodówkę PINOKIA ?
pytający miał obawy czy nos pinokia nie zostanie potraktowany przez służby kontrolne jako narzędzie niebezpieczne na równi ze szpikulcem czy maczetą :ugeek:

nie chodzilo mi o to co kto chce przewozic, tylko o samo wyrazenie 'jablka mirabelki'

btw

Image

zbieg okolicznosci ? : )
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Odp: łapu capu
#108 PostWysłany: 26 Lip 2012 15:19 

Ktoś ma wyobraźnię, że sobie wymyślił taki nick :d

Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 26 Lip 2012 23:13 

No i wykrakaliście z tym KOMORNIKIEM :)
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 27 Lip 2012 17:24 

Co prawda nie związane z postami na forum ale...
możecie mówić że jestem płytki ale o mało nie polałem się oglądając ten filmik :mrgreen: :mrgreen:

Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 02 Sie 2012 12:37 
Awatar użytkownika

srebrny
z cyklu 'mistrzowie cietej riposty':

basen-w-marina-sands-bay-singapur,136,17058&start=10

good one
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 03 Sie 2012 08:15 
Awatar użytkownika

srebrny
z watku o kasowaniu polaczen wizzAir, by Pacjonek

Bardzo źle się dzieje ostatnio z W6, te cholery rozwijają siatkę wszędzie jak np. w Rumuni (to smutne że kraj chyba 5x biedniejszy od nas a ludzie latać tam lubią)

wtf ? co w tym zlego ze rumuni lubia latac ?
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 03 Sie 2012 11:27 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
aarongeru napisał(a):
Ja lecę 17.10-20.10 warszawa-berlin, pobyt w hotelu Winter's Hotel Berlin City Messe.
Czy ktoś się wybiera w tym terminie do tego hotelu??
Jak na razie mam potwierdzony przelot na stronie LOT, do hotelu zadzwonię dopiero z początkiem grudnia : ;)

:D
 Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 05 Sie 2012 14:49 
Awatar użytkownika

z wątku o workach próżniowych:

Belka napisał(a):
a czy odessanie powietrza zmniejsza jakoś cieżar? bo gdybym chciała zabrać kołdrę, nawet jeśli zmniejszę objętość to i tak w ten sposób mogłabym przekroczyć limit wagowy.
Ja sobie zamówiłam te rolowane, chodzi głownie o zmniejszenie objętośći recznikow, moze jeszcze spiwór się zmiesci.
Ubrania bede sie bala w nie pakowac, bo ktos wyzej pisal, ze się gniotą :(

#115 PostWysłany: 14 Sie 2012 20:38 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
z tematu szukam towarzysza podróży:
Timu wybacz

timu napisał(a):
14 sierpnia Katowice-Gdańsk 14;45-16:00
16 sierpnia Gdańsk- Katowice 10:30-11:45

testujemy OLT Express, za loty tam i z powrotem 39,98 z pamiętnego błędu przy zmianie waluty na funty:))

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 14 Sie 2012 22:32 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
JIK napisał(a):
z tematu szukam towarzysza podróży:
Timu wybacz

timu napisał(a):
14 sierpnia Katowice-Gdańsk 14;45-16:00
16 sierpnia Gdańsk- Katowice 10:30-11:45

testujemy OLT Express, za loty tam i z powrotem 39,98 z pamiętnego błędu przy zmianie waluty na funty:))

Hit :) Płacone przelewem więc chargebacku nie będzie :)

Ostatnio edytowany przez Gaszpar, 15 Sie 2012 00:05, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 14 Sie 2012 22:46 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
niebieski
no 40 zł w plecy :D no nic zdarza się, ale się nie zrażam :D
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 27 Sie 2012 15:20 
Awatar użytkownika

srebrny
z wątku 'pytania i odpowiedzi --- linie lotnicze'

Witam, mam nadzieje, że trafiłem w odpowiedni temat. Chciałbym zapytać czy jest możliwość sprawdzenia np. na stronie FR jaka ilość tanich biletów na dany dzień/kurs jest dostępna? Bo domyślam się, że promocja obowiązuje do "wyczerpania zapasów" a nie do porzygu w danym terminie
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 27 Sie 2012 15:31 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
ja się nie dziwie, szukając na stronie RAJANA zawsze mam porzyg :D

#120 PostWysłany: 28 Sie 2012 17:55 

Cytuj:
OKi
Będę pierwszy druga połowa października Katowice,Kraków Berlin i Pjuket na 15-16 dni
Płatności kartą kredytową

chyba powinno byc Kjakow :P
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1625 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 82  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości