Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Bagaż podręczny
#1 PostWysłany: 12 Sie 2012 23:49 

Witam,

1. Zapewne było kilkakrotnie to poruszane na forum, ale proszę napisać, czy bagaż podręczny należy gdzieś zgłosić, zaznaczyć podczas kupna biletu ?
2. Czy jeżeli bagażem podręcznym jest torba z laptopem, to czy mogę to niej zapakować także rzeczy zakupione w sklepie wolnocłowym ?
 Profil Relacje PM off  

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
 Temat postu: Re: Bagaż podręczny
#2 PostWysłany: 13 Sie 2012 00:27 

1. nie
2. tak
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Sie 2012 09:42 

beczer napisał(a):
Witam,

1. Zapewne było kilkakrotnie to poruszane na forum, ale proszę napisać, czy bagaż podręczny należy gdzieś zgłosić, zaznaczyć podczas kupna biletu ?
2. Czy jeżeli bagażem podręcznym jest torba z laptopem, to czy mogę to niej zapakować także rzeczy zakupione w sklepie wolnocłowym ?

2. Nawet musisz.

#4 PostWysłany: 13 Sie 2012 10:13 
Awatar użytkownika

jasek napisał(a):
beczer napisał(a):
Witam,

2. Nawet musisz.

a właśnie że nie musisz, zakupy z duty free możesz mieć dodatkowo i osobno jeśli są w oryginalnej wolnocłowej reklamówce
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Sie 2012 22:43 

adwak napisał(a):
jasek napisał(a):
beczer napisał(a):
Witam,

2. Nawet musisz.

a właśnie że nie musisz, zakupy z duty free możesz mieć dodatkowo i osobno jeśli są w oryginalnej wolnocłowej reklamówce

W zasadzie zależy od przewoźnika, a czasami nawet i od lotniska.

Temat postu: Odp: Bagaż podręczny
#6 PostWysłany: 16 Sie 2012 13:13 

Wizzair na swojej konferencji o b. podręcznym chwalił się że zakupy z duty free można wnieść w osobnej reklamówce, tyle w teorii bo różnie może być niestety w praktyce. Żeby nie kusić losu najlepiej przykryć pod kurtką ;D

Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość