Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Paź 2020 15:49 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
niebieski
Nie, nie masz takiego prawa, ponieważ gdzie i kto może wejść jest akurat jest bardzo dokładnie wytłumaczone na stronie www aquaparku. Pomijam kwestię innych kompleksów basenów, gdzie takie rozwiązania funkcjonują od dawna.

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#22 PostWysłany: 19 Paź 2020 10:43 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
eskie napisał(a):
Kian napisał(a):
Strefa Saunarium jest i tak na golasa, także raczej bym tam dzieci nie wprowadzał :)

Sorki za lekki offtopic, ale tak z ciekawości: dlaczego nie?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 19 Paź 2020 10:52 
Awatar użytkownika

Loty: 505
Kilometry: 971 885
złoty
Bo tak jest w regulaminie:
"Do Strefy Saunaria mogą wejść tylko osoby w wieku powyżej 16 lat."

#24 PostWysłany: 19 Paź 2020 13:53 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Do sauny chodzi się gapić na innych?
Nie wiedziałem, że w Suntago sauny są od 16 roku życia. Zaintrygowało mnie tylko dlaczego @Kian nie zabrałby dziecka do sauny. Skończmy ten offtop prowadzący do nikąd.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 25 Cze 2021 02:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Byłem 3 razy, więc kilka przemyśleń dla chętnych czytelników.

Na pewno jeden z ciekawszych parków wodnych w Polsce, ale to z największym w Europie to dla mnie przesada z dziwną metodologią. Tropical Islands wywarło większe wrażenie przestrzenne.

Zaczynając od kolejek, bo te są prawie zawsze rano. Otwarte są 4-5 kasy. 2 kasy dla osób bez biletu, 2 dla osób z biletem online i 1 dla osób z zakwaterowania Suntago Village. Czas oczekiwania to zwykle koło godziny na samo wejście do parku...

Na pewno przede wszystkim trzeba wziąć żel pod prysznic/mydło, bo tego nie ma w obiekcie.

Zjeżdżalnie - większość jest na jedno kopyto, w przypadku dwóch moich wizyt oczekiwanie na zjazd to ok. 30 minut. Jeśli ktoś chciałby "the best of" to polecam w nieprzypadkowej kolejności: Tiger Race (chyba najbardziej urozmaicona), Mad Octopus, Shark bowl. Później ewentualnie wiodącą przez strefę kas Jungle Eclipse, Hunters Raft Race oraz Jaw Drop. Reszta w sumie jest na jedno kopyto. Do sprawdzenia na stronie godziny otwarcia strefy i wymagania wzrostu/wagi.

Fala - w porządku, ale po kilku minutach ma się dość. Zwykle przez masę ludzi, o których się człowiek obija. Dwie rwące rzeki (jedna wewnętrzna i jedna zewnętrzna), oraz basen zewnętrzny. Na piętrze niezła i niedroga jak na obiekt pizza. To tyle ze strefy Jamango.

Strefa Relax 16+ to w sumie to samo co w Jamango + 2 sauny parowe (jedna zwykle zepsuta) + baseny witalne + brak krzyków i wszechobecnych dzieci. Restauracja z burgerami - poprawna. Jeśli gdziekolwiek poleżeć, to tylko tutaj. W Jamango można zwariować od hałasu, a poza tym wszystkie leżaki są zajęte.

Strefa Saun chyba najbardziej na plus. Ok. 5 saun suchych, jedna parowa, grota śnieżna (niestety dość ciepła w porównaniu z innymi) i grota solna. Do tego duża deszczownica z letnią wodą, gdzie każdy może oglądać, jak bierzemy prysznic i "nagie" jaccuzi. Obsługa pilnuje, aby każdy był bez stroju, ludzie na ogół są kulturalni i przestrzegają zasad, czasami zdarzy się że ktoś wejdzie w klapkach do sauny, ale to wyjątek. Tutaj można się zrelaksować. Zapachowe seanse saunowe co godzinę, zależy kto prowadzi, ale na ogół bardzo przyjemne.

Ogólne wrażenie ok, ale zepsute przez ogrom ludzi. Ostatnio podobno wpuszczają 50%, a w basenie z falą można się pozabijać, kolejki do zjazdów zjeżdżalniami nawet 40-50 minutowe (także w tygodniu). Do tego kiepski wystrój/architektura zarówno z zewnątrz, jak i wewnątrz (mieszanie palm z różnych części świata, tanie kafelki).
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#26 PostWysłany: 25 Cze 2021 08:55 

niebieski
Czy możesz doradzić który dzień w tygodniu jest najmniej oblegany?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 26 Cze 2021 04:54 
Awatar użytkownika

niebieski
W wakacje to chyba będzie każdy dzień oblegany. Najlepiej poniedziałek-czwartek, ale ostatnio w poniedziałek był taki młyn, jakiego nie widziałem wcześniej w weekendy (ale było 33 stopnie, więc pogoda gra rolę).

Przy czym jeśli zależy Ci np. wyłącznie na saunach, to większość dni będzie dobra (nie ma tam aż takiego ścisku). W strefie relax też zwykle jest spokojniej. Natomiast strefa Jamango, to chyba luźna jest dopiero od września i tylko w tygodniu, ewentualnie w jakiś chłodniejszy/deszczowy dzień.
 Profil Relacje PM off
szmer uważa post za pomocny.

#28 PostWysłany: 26 Cze 2021 08:59 

Loty: 45
Kilometry: 81 086
Byłem niedawno i wiem, że przy następnej wizycie (tylko w dzień roboczy, nie chcę wyobrażać sobie jakie są kolejki w weekendy) od razu kierowałbym się na zjeżdżalnie i potem na 2-3 godziny na strefę saunarium. Resztę można sobie darować.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość