Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Sie 2012 15:22 

Witam. Nie wiedziałam gdzie umieścić ten temat, więc zaryzykowałam tutaj ;)
Otóż wybieram się w pierwszą w życiu podróż samolotem i mam pytanie. Na stronie Ryanair zarezerwowałam lot z Krakowa do Mediolanu (lotnisko Bergamo), natomiast moim punktem docelowym jest Gran Canaria, ale żeby uniknąć kursu euro Ryanaira, postanowiłam zrobić to przez anglojęzyczną stronę (na polskiej nie można tego zmienić). Tak więc wybrałam znów lotnisko Bergamo i dolot do Gran Canarii. Wszystko przebiegło pomyślnie, z tym że w mailu z potwierdzeniem przyszło mi że wylot jest z lotniska Milan Bergamo. I teraz pytanie: czy to jest dokładnie to samo lotnisko? Bo godzina odlotu i cena biletu jest dokładnie taka sama jak na stronie polsko języcznej. Bardzo proszę o odpowiedź i nie śmiejcie się ze mnie że to oczywiste, ze to to samo lotnisko, bo wolę się upewnić na 100%, a nie cały czas denerwować ;)
Z góry dziękuję za odpowiedź
 Profil Relacje PM off  

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#2 PostWysłany: 01 Sie 2012 15:43 

Tak właśnie myślałam, ale i tak wolałam się upewnić. Dziękuję bardzo za odpowiedź, pierwszy lot, stąd chyba te nerwy, czy aby nie zginę gdzieś po drodze ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Sie 2012 15:44 
Awatar użytkownika

Loty: 47
Kilometry: 58 916
Zresztą na obydwu potwierdzeniach powinnaś mieć jego kod IATA: BGY

#4 PostWysłany: 01 Sie 2012 15:45 
Awatar użytkownika

Loty: 140
Kilometry: 285 616
niebieski
Dokładnie rzecz biorąc to Milan jest nazwą lombardzką i angielską ;) Po włosku Mediolan to Milano :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości