Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 31 Lip 2012 12:01 
Awatar użytkownika

Rzeczywiście trik z przerwaniem rezerwacji działa - otrzymujemy 2% zniżki na następną rezerwację. Ogólnie jak testowałem, to kod z poprzedniej strony (-2%) był jeszcze aktywny. Niby nie dużo, ale przy rezerwacji (jak u mnie) na poziomie 700€, 14 € można oszczędzić...
 Profil Relacje PM off  

Ewakuacja samolotu Ryanaira na lotnisku w Krakowie! Tuż przed startem w kabinie pojawił się dym Ewakuacja samolotu Ryanaira na lotnisku w Krakowie! Tuż przed startem w kabinie pojawił się dym
City break w cieniu Etny 🌋😍 Wycieczka na Sycylię za 639 PLN (loty + noclegi ze śniadaniami 🌞🍊 City break w cieniu Etny 🌋😍 Wycieczka na Sycylię za 639 PLN (loty + noclegi ze śniadaniami 🌞🍊
#42 PostWysłany: 31 Lip 2012 22:17 

Cześć
Małe pytanie. Orientuje się ktoś Czy na alpharooms jest pobierana opłata za rezerwację?? Czy cena podana w euro będzie pobrana z konta po przeliczeniu na zł czy najpierw przeliczą to na funty ?? :/

i gdzie podaje sie kod zniżkowy.. nigdzie nie widzę pola na wpisanie..

pozdr
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 31 Lip 2012 22:53 
Awatar użytkownika

Pole na kod zniżkowy podaje się po lewej stronie po wpisaniu wszystkich danych do szukania hotelu. Tylko kurcze ani kod z 4 strony, ani ten który dostałem dziś nie działa...
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 01 Sie 2012 08:09 

niebieski
Kody miały prawdopodobnie ważność do 31.07
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 06 Sie 2012 22:41 
Awatar użytkownika

Potrzebuję kodu, ktoś ma i mógłby odstąpić?
Z góry dzięki...
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 07 Sie 2012 10:37 
Awatar użytkownika

Zasymulowałem rezerwację na maila żony - kod przyszedł taki sam jak u mnie i co gorsza nie działa.Otrzymany kod (zniżka ponoć 2%):
RE_JLY2P
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 26 Sie 2012 14:06 
Awatar użytkownika

RE_AUG2P
2% zniżki
może komuś się przyda...
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 01 Wrz 2012 10:37 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 307 053
niebieski
Czy płacił ktoś za hotele kartą w EUR do konta walutowego w BZWBK, i transakcja była ok?
Przy potwierdzeniu płatności przekierowywało mnie do 3D Secure, żeby potwierdzić transakcję smsem, ale wyskakiwał mniej komunikat o tym że w danym momencie z powodów technicznych ta usługa jest niedostępna. Dzwoniłem do banku, i mówili że wszystko jest ok, i powinno przejść. Próbowałem jeszcze 2 razy, i za każdym razem to samo. Na dodatek za każdym razem alpharooms obciążał moje konto kwota 1 EUR. Mam teraz 3 takie kwoty, i zastanawiam się czy nie zadzwonić do banku i zażądać odrzucenia tych obciążeń.
W poniedziałek zasuwam do banku po kartę Visa Electron Prepaid w EUR, i nią dokonam zakupu. W prepaidach na szczęście nie trzeba potwierdzać smsem.
Przez tą zadymę nie mogłem skorzystać ze zniżki 2%, więc prośba. Czy ktoś mógłby taki wrześniowy kod zniżkowy wygenerować, albo wrzucić jeśli posiada na mailu?

#49 PostWysłany: 11 Wrz 2012 09:00 
Awatar użytkownika

Loty: 157
Kilometry: 186 837
niebieski
Witam jakby ktoś miał i wrzucił kod to byłbym wdzięczny :)
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 10 Kwi 2013 23:25 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Czy zna ktoś kod rabatowy do alpharooms?
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 11 Kwi 2013 09:36 

Zbieram sie do Marmaris.Na www.alpharooms.com odnalazl Hermes hotel. Z 01.05 po 16.05 za 1 osoba dorosla i 1 dziecko 11 lat - tylko 36EUR! Czy mozliwe? Sprawdzial na www.booking.com ten hotel na ten period powyzej 500 EUR!

Kto zna w czym roznica?
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 12 Kwi 2013 09:55 

Sprawdz czy nie jest to cena za 1 dobe.
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 12 Kwi 2013 13:31 

Sprawdzilem.Cena jest za caly pobyt.Lece Bergamo-Kos,prom 20 EUR osoba dorosla,10-dziecko do 12 lat.Z Bodrum do Marmaris kilka EUR. Z Rhodes do Marmaris prom KOOSZTUJE!!!A potem jeszcze wracac sie... :roll:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości