Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Lip 2012 22:57 

Witajcie.
Na przełomie grudzień- styczeń planuje z mężem wyjechac w podróz poslubna. Jaki kierunek proponujecie? Mam na myslie dalsze destynacje :)
Lepiej zakupic wycieczke np. z UK biurem podrózy (możecie ewentualnmie coś polecić ?) czy tez moze na własną rękę? Moze jakies wskazówki?
Z góry dziękuje :)
Nat
 Profil Relacje PM off  

Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 1047 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 1047 PLN 😍
Odwiedź stan Waszyngton 🌲🏔 Bilety do Seattle od 1800 PLN ✈️🧳 Odwiedź stan Waszyngton 🌲🏔 Bilety do Seattle od 1800 PLN ✈️🧳
#2 PostWysłany: 16 Lip 2012 23:05 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja bym chciał Dominikane albo Tajlandie z takiej okazji. Ale to chyba jednak powinno zależeć od tego o czym Wy zawsze marzyliście a nie ktoś z forum, hm?

#3 PostWysłany: 16 Lip 2012 23:33 

Jesli z UK to polecam Australie.

#4 PostWysłany: 16 Lip 2012 23:46 
Awatar użytkownika

srebrny
Chyba najważniejsze pytanie jakim budżetem dysponujesz, ile chcesz na to przeznaczyć.
Ja jestem właśnie w końcowym etapie organizacji podróży poślubnej.
My startujemy z Krakowa (PKP) (sypialny - noc w pociągu) do Pragi (dwa dni w Pradze w tym jeden nocleg) znów nocka (sypialny) w pociągu do Budapesztu (2 noclegi w Budapeszczie), następnie Wizzair do Barcelony (1 nocleg w Barcelonie), Z Barcelony Ryanair na Fuerteventurę (tutaj 7 dni z opcją all inc.) powrót Ryanairem do Barcelony (3 noclegi w Barcelonie) i z Girony powrót do Rzeszowa.
Jako, że jest to podróż poślubna nie staraliśmy się na siłę o jak najniższe koszty, w sumie za 16 dni (w tym 7 nocy all inclusiv + 7 nocy w hotelach (wszystkie hotele w standardzie 4 gwiazdkowym poza 3 noclegami w Barcelonie tutaj Aparthotel 3 gwiazdkowy) + 2 noce w pociągu sypialnym + 3 x Ryanair + 1 x Wizzair + transfery lotnisko hotel) Razem za całość za dwie osoby 6,5 tys.PLN.
Proponuję zaplanować sobie kwotę jaką chcecie wydać i co chcielibyście zobaczyć i spróbować samemu poszukać przelotów, przejazdów, noclegów.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Lip 2012 00:06 

niebieski
do Rumunii. zaszyć się gdiześ w karpatach, w jakiejś leśnej chacie i zapomnieć o świecie.
tak więc: co kto lubi!
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Lip 2012 00:09 

Zgadzam sie z przedmowca, musisz podac budzet. Ja zaplanowalem cos na dluzej i dalej. Cena biletow 1050 gbp, hoteli jeszcze nie rezerwowalem

Załączniki:
anz.JPG
anz.JPG [ 49.29 KiB | Obejrzany 985 razy ]

#7 PostWysłany: 17 Lip 2012 01:21 

Macie rację, za mało podałam szczegółów. Jako że "wieczór panienski" spędziłam w Barcelonie,a z wakacji wróciłam 2 dni temu (byłam w Chorwacji - upał niemiłosierny :) podroz poslubna planuje gdzies dalej dalej. Piczątkowo myslałam o Kubie, bo w koncu podróz poslubna tylko raz w roku,ale po przejrzeniu "z grubsza" cen postanowiłam dac sobie spokój. Dominikana odpana, bo nie lubie spedzac czas tylko na lezeniu. Padło jeszcze hasło : Kenia, Tajlandia. Nie chce tylko wydawac nie wiadomo jak duzo kasy, ale zdaje sobie sprawe,ze to nie jest koszt rzędu 2 tysiące. Chce miło spędziec czas, rozkoszowac sie pięknymi krajobrazami. Moize podacie mi jakies linki na hotele? Jestem raczej słaba w tych sprawach.

P.S tylko nie zrozumcie mnie za durną babe , która chce chwali pobytami Bóg wie gdzie. Po prostu podróż poslubną traktuje powaznie, moze wrócimy we 3ke :)

Pozdrawiam i dziekuje za odzew :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 17 Lip 2012 01:23 

cekace napisał(a):
Chyba najważniejsze pytanie jakim budżetem dysponujesz, ile chcesz na to przeznaczyć.
Ja jestem właśnie w końcowym etapie organizacji podróży poślubnej.
My startujemy z Krakowa (PKP) (sypialny - noc w pociągu) do Pragi (dwa dni w Pradze w tym jeden nocleg) znów nocka (sypialny) w pociągu do Budapesztu (2 noclegi w Budapeszczie), następnie Wizzair do Barcelony (1 nocleg w Barcelonie), Z Barcelony Ryanair na Fuerteventurę (tutaj 7 dni z opcją all inc.) powrót Ryanairem do Barcelony (3 noclegi w Barcelonie) i z Girony powrót do Rzeszowa.
Jako, że jest to podróż poślubna nie staraliśmy się na siłę o jak najniższe koszty, w sumie za 16 dni (w tym 7 nocy all inclusiv + 7 nocy w hotelach (wszystkie hotele w standardzie 4 gwiazdkowym poza 3 noclegami w Barcelonie tutaj Aparthotel 3 gwiazdkowy) + 2 noce w pociągu sypialnym + 3 x Ryanair + 1 x Wizzair + transfery lotnisko hotel) Razem za całość za dwie osoby 6,5 tys.PLN.
Proponuję zaplanować sobie kwotę jaką chcecie wydać i co chcielibyście zobaczyć i spróbować samemu poszukać przelotów, przejazdów, noclegów.

Dziekuje za tak szczegółowe rozpisanie :) Zazdroszczę wizyty w Pradze i Barcelonie, chociaz najwazniejsze jest towarzystwo :) Zycze udanego pobytu i powrotu we troje :P Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 17 Lip 2012 01:25 

Pele napisał(a):
Jesli z UK to polecam Australie.

Mam koleżanke w Australii - moze warto sie odezwac :P
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 17 Lip 2012 08:16 

@Natali podroz poslubna raz w roku?:-) zazdroszcze

#11 PostWysłany: 17 Lip 2012 08:33 

Loty: 424
Kilometry: 507 296
niebieski
Bali i tylko Bali.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 17 Lip 2012 10:40 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
Pele napisał(a):
@Natali podroz poslubna raz w roku?:-) zazdroszcze

jak dla mnie to poślubie każda podróż jest już poślubna ;)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 17 Lip 2012 10:43 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
natalia98 napisał(a):
w koncu podróz poslubna tylko raz w roku

Za rok rozwód i nowy mąż? ;)

#14 PostWysłany: 17 Lip 2012 10:57 

niebieski
Wietnam?
Tanio, smacznie i ładnie 8-)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 17 Lip 2012 11:07 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
natalia98 napisał(a):
Witajcie.
Na przełomie grudzień- styczeń planuje z mężem wyjechac w podróz poslubna. Jaki kierunek proponujecie? Mam na myslie dalsze destynacje :)
Lepiej zakupic wycieczke np. z UK biurem podrózy (możecie ewentualnmie coś polecić ?) czy tez moze na własną rękę? Moze jakies wskazówki?
Nat

Polecam Meksyk - zwiedzanie Jukatanu + leżenie na riwierze Majów, im bardziej na południe tym spokojniej (np. Tulum)
Sam tam nie byłem na poślubnej ale wyjeżdżaliśmy we dwójkę a wróciliśmy w trójkę. :)

#16 PostWysłany: 18 Lip 2012 11:02 

nrm napisał(a):
natalia98 napisał(a):
w koncu podróz poslubna tylko raz w roku

Za rok rozwód i nowy mąż? ;)

Raz w zyciu :) chociaz jak się ma takiego męża to mogę za niego wychodzic co roku za mąz i mamy podróż poslubna co roku :) ale mnie "złapaliscie" :D
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 18 Lip 2012 11:04 

tom971 napisał(a):
natalia98 napisał(a):
Witajcie.
Nat

Polecam Meksyk - zwiedzanie Jukatanu + leżenie na riwierze Majów, im bardziej na południe tym spokojniej (np. Tulum)
Sam tam nie byłem na poślubnej ale wyjeżdżaliśmy we dwójkę a wróciliśmy w trójkę. :)

Mój mąż ma podobny plan :D
A kiedy byliście? Z biurem podroży czy na własna rękę? Duzy koszt?Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości