Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lip 2012 18:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Witam, 2 dni temu linia lotnicza Estonian Air poinformowała mnie o anulacji 1 z 2 lotów.
Tzn. miałem lecieć z Wilna przez Tallin do Tblisi. Bilety kupiłem wpisując Wilno-Tbilisi, są więc 'na jednym bilecie'.

Miałem lecieć 29 lipca
21:40 -> 23:10 VNO-TLL ANULOWANO
23:40 -> 04:05+1 TLL-TBS
No i 2 dni temu odwołano mi ten pierwszy lot VNO-TLL.

Proponują godzinę 15:30, problem jest taki, że ja będę w Wilnie dopiero o 15:50 SimpleExpressem.
Co w takiej sytuacji mogę zrobić?

Wielkie dzięki!
Mikołaj.

Zobacz Krzywą Wieżę, zjedz pizzę, wypij espresso i wróć do domu❗ Cały dzień w Pizie za 233 PLN Zobacz Krzywą Wieżę, zjedz pizzę, wypij espresso i wróć do domu❗ Cały dzień w Pizie za 233 PLN
Leć na najlepszą pizzę świata🍕🏛️ City break (z weekendem) w Neapolu za 779 PLN 🇮🇹🤌 Leć na najlepszą pizzę świata🍕🏛️ City break (z weekendem) w Neapolu za 779 PLN 🇮🇹🤌
#2 PostWysłany: 13 Lip 2012 18:56 

HON fly4free
Możesz poprosić o zmianę na późniejszy lot ale to oznacza w praktyce też opóźnienie przylotu do Gruzji więc nie wiem, czy jest dla Ciebie akurat dobrym rozwiązaniem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Gru 2012 02:07 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

a ja mam tu inna bajke. Anulowali mi bilet, z Tallinna do Tbilisi, na 29/4 - 4/5 2013 roku.
Nie dostalem zadnego email od nich ani informacji przez telefon o anulacje biletu. Zauwazylem to, tak na beke, jak wszedlem na moja strone z biletami. Cy wiadomo cos wiecej o tym?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Gru 2012 10:38 
Awatar użytkownika

Loty: 650
Kilometry: 837 895
niebieski
Miałem podobną sytuację z rezerwacją na trasie Wilno-Tallin-Tbilisi-Tallin-Wilno. W związku z tym, że Estonian Air zawiesił loty na trasie Tallin-Tbilisi, w sierpniu zostały odwołane moje listopadowe loty. Estonian wysłał maila i zaproponował przelot liniami Air Baltic. Po kilkudniowych negocjacjach prowadzonych drogą elektroniczną udało się zmienić datę powrotu na bardziej dogodną i dodatkowo zamiast do Wilna zyskałem lot do Warszawy. Trasa po zmianach: Wilno-Tallin-Ryga-Tbilisi-Ryga-Warszawa...

#5 PostWysłany: 12 Gru 2012 22:56 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

po 2 tygodniach tez sie dogadalem. Zmiana klasy z najtanszego economy na normalna (z walizka ;D ) do tego hotel w Tallinie za free od Estonian ;)

nie jest tak zle ;D
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Lut 2013 11:13 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

i znow estonian zmienyl odlot, i mam odlot z Wilna do Tbilisi, o dzien wczesniej (i potem hotel) w Tallinnie. Dobrze ze jeste biletow nie kupilem do Wilna :/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości