Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Lip 2012 02:12 
Awatar użytkownika

srebrny
Na otel.com - Marmara Hotel 4* Budapeszt - centrum, śniadanie (ok. 50e/noc) cena 50% niższa niż na innych serwisach
Idealne miejsce do pieszego zwiedzania centrum, położony w pobliżu dworca Nyugati: - połączenie kolejowe z lotniskiem (370 HUF)
 Profil Relacje PM off  

All inclusive na Zanzibarze 🍹👙🏝️ 10 dni w ⭐⭐⭐⭐ hotelu przy plaży za 4585 PLN ⛱️👣🌊 All inclusive na Zanzibarze 🍹👙🏝️ 10 dni w ⭐⭐⭐⭐ hotelu przy plaży za 4585 PLN ⛱️👣🌊
Sylwester na Maderze 🥰🤗🥂 Bezpośrednie czarterowe loty z Polski za 499 PLN❗✈️🧳 Sylwester na Maderze 🥰🤗🥂 Bezpośrednie czarterowe loty z Polski za 499 PLN❗✈️🧳
#2 PostWysłany: 12 Lip 2012 07:22 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Spałem w tym hotelu, nie można mu nic zarzucić.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Lip 2012 08:48 
Awatar użytkownika

srebrny
może coś jeszcze podpowiesz na temat tego hotelu, bo ja będę z niego korzystal 17-19.09
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Lip 2012 08:54 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Hotel ma fajny wystrój, wygodne kanapy w lounge, śniadanie obfite. Jak wspomniałeś blisko centrum - 15 minut piechotą do Parlamentu. Ulica ma wysoką zabudowę, więc w pokojach od strony ulicy, szczególnie tych na niższych piętrach jest ciemno przez całą dobę. W dobie upałów to może być błogosławieństwo, jednak w jak byłem w marcu, musiałem niezależnie od pory dnia mieć włączone światło. Koleżanka miała pokój od strony dziedzińca i miała jaśniej.

Jeden minus - mimo, iż opłacałem hotel gotówką (rezerwacja przez booking.com), na mojej karcie kredytowej została zablokowana kwota już po moim powrocie i odblokowana po 2 tygodniach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: marrak oraz 0 gości