Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Cze 2020 17:46 

srebrny
Dzięki promocji Marriott Member Rate Welcome Back, 2 os. pokój w Four Points by Sheraton Warszawa możemy zarezerwować za 154 PLN/noc ze śniadaniem.

Dodatkowo otrzymujemy upgrade pokoju + kredyt w wysokości równowartości 50 EUR/noc do wykorzystania w hotelu, np. restauracja/minibar. Bezkosztowe anulacje pobytu możliwe do 1 dnia przed przyjazdem.

Aby skorzystać z promocji należy być członkiem Marriott Bonvoy. Terminy do września. Za travel-dealz.

https://www.marriott.co.uk/travel-deals ... e-offer.mi
Załącznik:
Screen Shot 2020-06-14 at 17.33.30.png
Screen Shot 2020-06-14 at 17.33.30.png [ 274.51 KiB | Obejrzany 5003 razy ]

Cytuj:
Rate details
Member Rate Welcome Back, includes breakfast daily, 25 percent off Retail Rate, see Rate details

Additional information
Commissionable Rate
Your welcome awaits
Enjoy a member discount of 2/5 percent (amend as applicable),
complimentary upgrade to the next room category and
50 Euro (or equivalent in local currency) hotel credit per
night
7 days a week for stays from please specify your
participation dates.
Offer not applicable to groups of 10 rooms or more.
A limited number of rooms are available and blackout dates or
other restrictions may apply. Promotion cannot be combined with
any other offer, sale promotion, or prior purchase/reservation.
A stay is defined as consecutive nights spent at the same
hotel, regardless of check-in/check-out activity.

Ostatnio edytowany przez xkr 14 Cze 2020 19:57, edytowano w sumie 5 razy
 Profil Relacje PM off
8 ludzi lubi ten post.
wojtol uważa post za pomocny.

Weekend z termami w tle 👙♨️ City break w Bukareszcie za 369 PLN ✈️ + 🛌 Weekend z termami w tle 👙♨️ City break w Bukareszcie za 369 PLN ✈️ + 🛌
✨Tropikalny relaks 🏝️Tydzień na rajskich Seszelach za 4062 PLN 😍 Loty Etihad Airways i noclegi ✈️ ✨Tropikalny relaks 🏝️Tydzień na rajskich Seszelach za 4062 PLN 😍 Loty Etihad Airways i noclegi ✈️
#2 PostWysłany: 14 Cze 2020 18:07 
Awatar użytkownika

Loty: 448
Kilometry: 482 236
niebieski
Jak to... kredyt... TAK?! Nieświadomie zabookowałem kilka dni temu 3 pobyty w tym hotelu i poza śniadaniem i łatwym dojazdem z/na lotnisko nic nie zwróciło mojej uwagi... czyli np. na kolację, tak?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Cze 2020 19:54 

srebrny
@1955845624
Za stroną Marriotta: 50 Euro (or equivalent in local currency) hotel credit per night. Wg TD do wykorzystania w restauracji hotelowej/barze/spa...
 Profil Relacje PM off
1955845624 lubi ten post.
1955845624 uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 14 Cze 2020 19:58 

niebieski
W Courtyard przy lotnisku i w Katowicach też jest dostępna ta taryfa
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Cze 2020 21:52 
Awatar użytkownika

Loty: 65
Kilometry: 157 723
niebieski
Możecie rozwinąć temat tych 50E do wydania u nich?

#6 PostWysłany: 14 Cze 2020 22:38 

Jeżeli jest "hotel credit" to możesz to zazwyczaj wydać na każda płatną usługę w hotelu.
Restauracja, bar, spa, minibar, pralnia itp
 Profil Relacje PM off
1955845624 lubi ten post.
1955845624 uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 14 Cze 2020 23:53 

W Courtyard Warsaw Airport najniższa stawka według opisu nie zawiera śniadania w cenie, możliwe że to jakiś błąd w edycji tekstu, pozostałe elementy są. To promo działa w większości hoteli marriottowskich.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 15 Cze 2020 00:00 

złoty
Niby tak, ale 50EUR kredytu/noc to chyba tylko w kilku.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Cze 2020 11:10 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 45 127
złoty
To info jest tylko na www, na app nie ma już info o tych 50 EUR. To może być jakiś wielbłąd. Ktoś już testował ?

#10 PostWysłany: 16 Cze 2020 11:39 

Loty: 63
Kilometry: 63 694
w Four Seasons info zginęło również ze strony oraz "szczegółów stawki" w potwierdzeniach rezerwacji na www:

Cytuj:
25 percent off Marriott Bonvoy Members including breakfast,
7 days a week for stays until the 30th of September 2020.

nie ma też "complimentary upgrade"
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Cze 2020 12:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Mail sprzed minuty...

Cytuj:
Dear Mr xxx,

Our records indicate that you recently made one or more reservations (No. xxx) at Four Points by Sheraton Warsaw Mokotow. Unfortunately, we have discovered that a technical error may have resulted in your reservation(s) being confirmed with the incorrect rate details indicating the promotional offer included a complimentary upgrade to the next room type and a daily €50 (or equivalent) hotel credit.

To confirm, our Welcome Back offer provides a 25% discount from our standard retail rates and complimentary breakfast. However, the upgrade and daily hotel credit were included in the rate details in error and we are unable to honour these additional extras.

We apologise for the inconvenience this may cause. We hope that you will still find our Welcome Back offer a great value and we look forward to seeing you at our hotel in the near future. Should you wish to cancel your reservation you may do so up to 24 hours prior to arrival without penalty.

Again, please accept our sincere apology. We thank you for your loyalty and understanding.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 16 Cze 2020 12:33 

platynowy
Amatorzy zamiast brać to na klatę, to dostana teraz same anulacje:)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 16 Cze 2020 12:34 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Otóż to. Biorąc pod uwagę hotelowe ceny, pewnie kwestia dwóch makaronów i orzeszków :)

*Przedwczoraj: - Szefie, szefie, rewelacja, odmrażanie na całego, mamy pełno rezerwacji na lato
Dziś: - Szefie, bo taka w sumie śmieszna sprawa wyszła... :mrgreen:
2 ludzi lubi ten post.

#14 PostWysłany: 16 Cze 2020 12:43 
Awatar użytkownika

niebieski
@kacper451 spokojnie, napisałem właśnie do centrali "zawiedzionego" maila, ze wskazaniem kto tą informację do mnie wysłał. Mam 3 nadchodzące pobyty, a za podobną cenę były Hiltony w okolicy lotniska czy Mercure Warsaw Airport. W HH i All mam goldy i napisałem, że spodziewałem się upgrade'u i często jeszcze jakiś voucherek dają (pomijając welcome drink)... i oczywiście, że jeśli tak podchodzą do klienta, to bardzo się zastanawiam nad anulacją. Dam znać, jak coś odpiszą.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#15 PostWysłany: 16 Cze 2020 16:14 
Awatar użytkownika

platynowy
Ta oferta jest traktowana przez hotele bardzo wybiórczo i w niejasny sposób. Ja akurat przyglądam się obiektom w Portugalii. Stawka jest dostępna w chyba wszystkich (choć sprawdzałem tylko te z dającymi się do przełknięcia stawkami), ale stałym elementem jest tylko -25% i śniadanie. Upgrade, kredyt 50€ i bezpłatne anulowanie jest to tu, to tam. Trzeba przeglądać uważnie, bo potrafią być nawet takie sytuacje, że w tym samym hotelu pokój twin ma tylko ww. rabat i śniadanie, a pokój queen z tego samego poziomu ma i upgrade i 50€ kredytu. Napisałem nawet do jednego z 2 hoteli, w których to znalazłem, jak to możliwe, ale na razie cisza. Na szczęście, tam akurat jest wyraźnie zaznaczone bezpłatne anulowanie, więc chyba zarezerwuję oba pokoje, a gdy się już coś wyjaśni, odpuszczę jeden z nich, albo i oba, gdyby coś zupełnie namieszali.

Edit: śmieszna rzecz - ledwo zarezerwowałem na próbę 1 noc w Sheratonie Cascais ze stawką obejmującą również upgrade i 50 € kredytu, gdy chciałem wziąć kolejne noclegi, już jest opis stawki wyczyszczony i obejmuje tylko rabat i śniadanie :D

Edit nr 2: skubańcy zmienili treść warunków stawki również w aplikacji, w tej rezerwacji już zrobionej. Dobrze, że mam screena. Nieładnie, nieładnie. Trzeba będzie dzwonić...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: jacek96 oraz 2 gości