Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 25 Cze 2012 19:56 
Moderator forum

w swietle postu natki26 ,przyznaje ze pospieszylem sie - przeczytaj go najpierw
maxima napisał(a):
chciałam kupić sam bilet i mam:

Błąd w procesie płatności

Państwa płatność nie może być zrealizowana z następujących powodów. Prosimy sprawdzić poniższe przyczyny i wrócić do poprzedniej strony (Płatność):

Numer karty został wprowadzony niepoprawnie lub brakuje jednej z cyfr - prosimy wrócić do poprzedniej strony (Płatność) i wprowadzić dane ponownie.
Wprowadzony typ karty (np.: MasterCard, Visa, Visa Electron) jest niezgodny z wprowadzonym numerem karty - prosimy wrócić do poprzedniej strony (Płatność) i wprowadzić dane ponownie.
Numer karty został wprowadzony w pole właściciela karty lub odwrotnie - prosimy wrócić do poprzedniej strony (Płatność) i wprowadzić dane ponownie.
Podany adres fakturowania jest niepoprawny - prosimy wrócić do poprzedniej strony (Płatność) i wprowadzić adres ponownie oraz upewnić się, że jest on zgodny z adresem, na który wystawiona jest karta.

nie rozumiem tego!!!

Jeszcze raz i to samo:

Przepraszamy – Państwa płatonść została ODRZUCONA i transakcja NIE jest potwierdzona.

O co chodzi??????????????????????

to juz gorzej
Mozesz probowac zmienic komputer i IP, ale w-g relacji taka blokada moze potrwac 24 godz

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy od 3143 PLN
Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt
#22 PostWysłany: 25 Cze 2012 20:32 
Awatar użytkownika

maxima napisał(a):
powiem tak
chcę kupic loty wro-rzym-wro
z bagazem 20kg dla 2os

bagaz można chyba dokupic poźniej? a cyz można odrazu?czy dopeiro przy odprawie?

Twoja karta BZWBK to pewnie stary typ z ograniczeniem jednorazowej płatności do 500 PLN, więc teraz:
1) sprawdź stan środków na karcie, najlepiej na stronie BZWBK:
https://www.centrum24.pl/prepaid/index?index=1491
2) jeśli jest odp. kwota, to upewnij się, jakie dokładnie są podane dane właściciela karty (też na tej stronie), chodzi tutaj głównie o imię nazwisko, adres
3) zmień komputer i na świeżo zacznij rezerwować bilety bez bagażu (każdy bilet do wys. 500 zł); jeśli bilety tam i z powrotem mieszczą się w kwocie 500 zł to jest ok., jeśli nie, to kupuj bilet 'tam' osobno i 'z powrotem' osobno.
UWAGA: sprawdź po kilka razy poprawność danych: numer karty, daty itp.
4) upewnij się że na stronie wyświetla się komunikat o potwierdzonej rezerwacji (powinnaś też dostać e-mail) - dla bezpieczeństwa zapisz sobie numer rezerwacji, który ci się na tej stronie wyświetli
5) oddychaj ;)
6) jak już będziesz mieć numer rezerwacji, możesz się zalogować na stronie i 'zarządzać rezerwacją': dodać bagaż itp.
więc wykup dopiero wtedy bagaże
UWAGA: nie odprawiaj się przed dokupieniem bagażu, tak na wszelki wypadek

Daj znać czy Ci się udało.

#23 PostWysłany: 25 Cze 2012 21:41 

Loty: 510
Kilometry: 1 112 648
srebrny
poprosilam kogoś inengo z forum, zeby mi kupił
nerwów nie mam na ryana ;(

dzieki Wam za pomoc i odzew!!

#24 PostWysłany: 27 Cze 2012 11:57 
Awatar użytkownika

niebieski
LKay napisał(a):
Mam dokładnie ten sam problem. Od 2 dni Ryan odrzuca mi płatności. Dzwoniłem do banku i wszystko po ich stronie w porządku, zupełnie jakby nie było prób autoryzacji. Fakt, że dokonałem płatności powyżej 500 zł, ale w banku to przeszło. Po 3 rezerwacjach zablokowało mi kartę w Ryan i lipa. :( Miał ktoś podobny problem i jest jakieś rozwiązanie? NA infolinie za worek złota dzwonić bym nie chciał...

To powszechnie znany problem . Ryanair najprawdopodobniej po 3 rezerwacjach zrobionych w ciągu 24h blokuje możliwość dalszego kupowania na 24h. Pomaga kupowanie z innego komputera i IP. (najlepiej inny dostawca)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 8 gości