Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Dodatkowy bagaż w LOT
#1 PostWysłany: 25 Cze 2012 03:24 

Witam serdecznie,

czy ktoś może orientuje się, na jakich zasadach dokonuje się zakupu dodatkowego bagażu rejestrowanego w LOT? Miałam nadzieję, że jest taka opcja podczas zakupu biletu online, ale nie dopatrzyłam się. Trochę obawiam się, że na lotnisku może być już problem i policzą mi za dodatkowe kilogramy:(
Macie może doświadczenia?

Pozdrowienia
 Profil Relacje PM off  

Mega❗ Okołoweekendowy city brak w Albanii za 317 PLN 😎🤗 Loty i noclegi w centrum Mega❗ Okołoweekendowy city brak w Albanii za 317 PLN 😎🤗 Loty i noclegi w centrum
W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem
#2 PostWysłany: 25 Cze 2012 18:20 

niebieski
Na lotnisku, przy nadawaniu bagażu.
Niemniej jednak wdaj się w miłą pogawędkę, to może Ci bagaż przejdzie bez dopłaty.
Przy okazji: ile kg bierzesz? Powyżej 32kg i tak Ci nie przyjmą, będziesz musiała przepakować :(

Alternatywnie: znajdź sobie HONa, SENa, albo chociaż FTLa i problem z głowy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Cze 2012 14:09 

Dzięki wielkie za wskazówki. Z pogawędką może być problem, bo lecę z Chin ;p Poza tym przeważnie nic z tego nie ma i potem muszę w połowę zawartości bagażu ubrać na siebie ;p
Nie mam pojęcia, ile wyjdzie tych dodatkowych kg. Na pewno nie zmieszczę się z przepisowych 20 (czy 23). Dlatego chcę mieć spokojną głowę i dokupić kolejne 20.

Pozdrowienia
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: jaras724 oraz 3 gości