Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Cze 2012 15:56 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
Wróciła nowa strona WIZZAIR - dla mnie bomba :)

i mapki nareszcie bardzo czytelne

Załączniki:
Bez tytułu.png
Bez tytułu.png [ 225.2 KiB | Obejrzany 1706 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Teneryfa z wyżywieniem za 1979 PLN 🌤️⛰️🏖️ Leć na zasłużony odpoczynek Teneryfa z wyżywieniem za 1979 PLN 🌤️⛰️🏖️ Leć na zasłużony odpoczynek
Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸 Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸
#2 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:03 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie jest źle, choć poprzednia też nie denerwowała w przeciwieństwie do RYANa. Jak dla mnie na nowej mogły by być mniejsze czcionki, żeby więcej informacji mieściło się na stronie bez potrzeby przewijania. Choć duże czcionki to zaleta dla ludzi ze słabym wzrokiem :)

#3 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:08 

niebieski
Pierwsze wrażenie pozytywne, zobaczymy jak się będzie sprawowała :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:08 
Awatar użytkownika

srebrny
w sumie ta czcionka az tak bardzo duża nie jest, ma pewno wyraźna hehe, swoja droga strona zdecydowanie czytelniejsza (merytorycznie) niż konkurencji.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:13 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Na pierwszy rzut oka to troche gorzej wyglada sprawa kalendarza, nie ma juz podgladu cen. I na dzien dobry zniknely listopadowe loty KTW-SVG o 4 zl.

Ostatnio edytowany przez Pawel_T, 24 Cze 2012 16:17, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:16 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja chwilę 'posiedziałem' na stronie i poza czcionką, której wielkość mi osobiście nie pasuje widzę dużo większe pozytywy. Po pierwsze chodzi szybciej, a po drugie co najważniejsze, na starej wersji po 5 minutach spędzonych na wyszukiwaniu lotów miałem w Macbooku 85-95 stopni temperatury procesora i wiatraki na 6500obr/min. W nowej wersji komputer się nie gotuje, 2000obr i 50-55stopni czyli norma :) I to mi się podoba ;-)

#7 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:19 

niebieski
Nie podoba mi się, że przy wyszukiwaniu lotów jest widocznych bardzo mało dat i trzeba ciągle klikać "pokaż kolejne dni".
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:23 

platynowy
Strona jest koszmarna. Ale ja ogólnie nie lubię zmian :) Za bardzo przeładowana niepotrzebnymi elementami, chodzi moim zdaniem wolniej niż poprzednia wersja. No i trzeba zaznaczać że nie chcemy Wizz Flex, ubezpieczenia, transferu lotniskowego, itp - to strasznie uciążliwe.

#9 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:25 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
mucha napisał(a):
Strona jest koszmarna. Ale ja ogólnie nie lubię zmian :) Za bardzo przeładowana niepotrzebnymi elementami, chodzi moim zdaniem wolniej niż poprzednia wersja. No i trzeba zaznaczać że nie chcemy Wizz Flex, ubezpieczenia, transferu lotniskowego, itp - to strasznie uciążliwe.

Czyli zepsuli to w czym mieli przewage nad ryanem :/
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:27 
Awatar użytkownika

srebrny
moze częsc problemów jest przejsciowa ;) teraz gdy przeglądnąlem juz wiekszosc widze, że są plusy i minusy zmian,
minusy już zostały przez was zauwazone, z plusów jeszcze - wyboru platnosci (karta, przelew, konto wizz) dokonujemy na samym koncu :) dla mnie plus.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:37 

Loty: 61
Kilometry: 102 896
niebieski
Mi się bardzo podoba, ale coś się teraz nie chce załadować... ;(
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:44 

Brakuje najważniejszych elementów, czyli kalendarza cen oraz opcji 'nasze najlepsze oferty z...' !

Na starej wersji jak miałem połączenie przykładowo do Budapesztu to od razu mogłem zobaczyć gdzie mogę tanio polecieć dalej. Teraz trzeba będzie szukać w ciemno :/

W starej wersji w kilka kliknięć można było sprawdzić ze jest tanio powiedzmy do bergamo 29 października (na widoku miesięcznym), teraz nie

Zmiana jest zdecydowanie na gorzej.

Niestety wizz poszedł w ślady ryana i stara się utrudnić wyszukanie tych najtańszych biletów. Nie ma się z czego cieszyć...

Ostatnio edytowany przez ole-dziii, 24 Cze 2012 16:45, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:45 
Awatar użytkownika

srebrny
i chyba strona nie daje rady już ...
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:48 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Przywykne do nowej strony, ja jestem podobnie jak mucha niechetny wszelkim zmianom
zazwyczaj jak wchodze do sklepu, a jakis blyskotliwy spec od marketingu pozamienia polki, uklad sklepu etc normalnie kurwaly pod nosem lataja :)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 24 Cze 2012 16:48 
Awatar użytkownika

niebieski
szkoda ze kalendarz nie dziala... http://www.wizzair.com/pl-PL/TimeTable/ ... v-Zhulyany

miejscami jest mniej przejrzyście, ale ogolnie zdecydowanie na plus (jesli chodzi o wyglad!). Web 2.0 w czystej postaci :-)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 24 Cze 2012 17:34 
Awatar użytkownika

HON fly4free
bookuje teraz dla 6 osob katowice-mediolan wprowadzanie danych jeszcze jakos ujdzie
odfajkowanie dodatkowych uslug ok, co z tego jak przechodze z danych kontaktowych na platnosc i strona pada.....
jak sie to robi sobie okazjonalnie to mozna przelknac, ale jak sie tego bedzie robilo wiecej kazdego dnia to sie mozna wkur.....
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 24 Cze 2012 17:39 

Loty: 69
Kilometry: 100 430
1. Brak terminu do kiedy mamy czlonkostwo XC -jest tylko status Aktywne

2. Brak przedzialy wiekowego osob w rezerwacji chodzi mi o dzieci i niemowle - kiedys taki przedział byłm widoczny od razu przy zaznaczaniu ilosci osob podrozojacych / np: dzieci od 2-14 lat, niemowle 0-24 miesiace /

3.Logujac sie do konta na chwile obecna jeszcze brak szyfrowania SSL

4. Teraz przy wyborze lotu, terminu i ilosci osob, musimy najpierw podac dane osob ktore beda leciały a dopiero pozniej wpisac login i haslo jesli te osoby maja konto wizz lub zalozyc im nowe konto. Wczesniej dane osob podrozojacych podawalo sie na koncu juz przed finalizacja transakcji.

5.Strona w tej chwili strasznie zamula

To znalazłem tylko przez chwile.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 24 Cze 2012 17:52 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Bookowalem teraz 6 osob dla forumowicza f4free katowice - mediolan
kwota 24 wiec praktycznei zadna. Kazdorazowo odmowa autoryzacji transakcji
Poczym teraz forumowicz pisze ze otrzymal potwierdzenie a mi faktycznei zdelo srodki z karty

... niezle jaja jak to ma tak wygladac
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 24 Cze 2012 18:07 

dużo błędów jest, ja teraz robiłem rezerwację na lipiec do londynu i też miałem spore problemy
mam wrażenie że więcej czasu straciłem na rezerwację
trzeba się przyzwyczaić...
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 24 Cze 2012 18:25 
Awatar użytkownika

HON fly4free
kolejne ida juz sprawnie
podoba mi sie ze teraz wpisuje sie ciegiem nr kierunkowy kraju bez tego uciazliwego szukania gdzie norwegia, holandia na liscie etc. Zastanawiam sie czy mozna sie pozbyc punktow na dotychczasowych warunkach czy od dowolnej rezerwacji jak ktos cos przerobi w tej materii prosze o info.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości