Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Cze 2012 18:12 

Czesc
jestem wasnienie Majorce mam bilet na piatek z powodow rodzinnych musze wrocic w poniedziaek.
Nie mogam sie dodzwonic do biura obslugi aby zmienic date lotu.. no nic niech strace kupiam bilet podczas rezerwacji pokazalo sie :Error tray again. sprbowaam jeszcze raz dostaam 2 meile z jednej i z drugiej rezerwacji oba sa jakby pustye nie ma danych pasazera ani kwoty pomocy...musze kupic bilet i wrocic do domu... to moj pierwszy lot z ryanair i nie wiem co mam robic pomcie .Kasy z konta narazie nie widze zeby mi zabrao nie wiem wszystko wpisaam dobrzez sprawdzm 3 razy :((((( nie wiem co jest nie tak. Jak chce sprawdzic rezerwacje lub zrobic odprawe czay czas mam komunikat ze bledne dane
POMOCY
M.
 Profil Relacje PM off  

Sztos❗🔥 Wakacyjne loty do Mediolanu (główne lotnisko Malpensa) ✈ od 126 PLN 💚🤍♥️ Sztos❗🔥 Wakacyjne loty do Mediolanu (główne lotnisko Malpensa) ✈ od 126 PLN 💚🤍♥️
Azjatyckie 2w1 za 2696 PLN ✈🌏 Odkryj wielkomiejski Hongkong 🐉 i wypocznij na plażach Filipin 🏝 Azjatyckie 2w1 za 2696 PLN ✈🌏 Odkryj wielkomiejski Hongkong 🐉 i wypocznij na plażach Filipin 🏝
#2 PostWysłany: 02 Cze 2012 18:20 
Moderator forum

Wyglada ze to str ryana szwankuje .
Ja bym spokojnie probowal dopoki nie dostaniesz maila potwierdzajacego zakup (do sprawdzenia w zarzadzaniu rez, jak to robisz)

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Cze 2012 18:22 

wlasnie on nic nie znajduje w zarzadzaniu rezerwacja... zadneego numeru rezerwacji tam nie znajduje :(
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Cze 2012 18:23 

meila niby dostalam zaraz po rezerwacji ale tam wlasnie nie ma zadnych danych :( kurcze nie wiem co robic
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Cze 2012 18:24 
Moderator forum

Bo nie masz rezerwacji.
Zmien moze przegladarke lub komp. jesli mozesz

A.

Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Cze 2012 18:25 

ale mylisz ze wcale mi sie nie zarezerwowao mam sprbowac jeszcze raz kupic.. sprawdzaam na chrom i IE :/
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Cze 2012 18:32 
Moderator forum

patiomkin4 napisał(a):
ale mylisz ze wcale mi sie nie zarezerwowao mam sprbowac jeszcze raz kupic..

Tak, wlasnie.
jesli karta jest ok, to nie mam pomyslu,
Moze odczekaj
Ostatecznie sprobuj czy ktos z listy pomagajacych moze Ci kupic.

A.

Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 21 Cze 2012 15:03 

Mam dokładnie ten sam problem, nie moge zarezerwowac lotu gdy dochodzi do platnosci, co ciekawe 2 dni temu nie bylo zadnych problemów.

Komunikat:

"Error - Your session has been locked

We are experiencing some difficulties with the website. Please wait 10 seconds and if you are not redirected back click here.

If you have already submitted payment your new reservation or flight change MAY have been confirmed.

Before starting again please firstly check your email account to see if you have received an email travel itinerary or alternatively you can check to see if your transaction processed by going to Manage Booking section of our website and completing the information required in Option 2."

#9 PostWysłany: 21 Cze 2012 15:29 
Awatar użytkownika

Tarantino napisał(a):
Mam dokładnie ten sam problem, nie moge zarezerwowac lotu gdy dochodzi do platnosci, co ciekawe 2 dni temu nie bylo zadnych problemów.

Komunikat:

"Error - Your session has been locked"

No niestety czasem tak się zdarza na stronie Ryana. Poczekaj dla przykładu 2h i sprawdź e-mail, czy coś Ci nie przyszło. Też tak miałam taki przypadek. Jeśli do tego czasu nic Ci nie przyjdzie i dostępnych środków na karcie Ci nie zablokuje, to możesz próbować kupić jeszcze raz.

#10 PostWysłany: 21 Cze 2012 15:36 

Własnie tez próbuje zabookowac i kicha - nie chce przyjąć płatności. Wyświetla tylko okienko - Państwa płatność została odrzucona - proszę spróbować ponownie. Karta F4F, aktywna, kasa na koncie, jakieś rady??
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 21 Cze 2012 16:30 

Niestety u mnie to samo. Płatność jest odrzucona. Płacę Mastercard Prepaid. Powinno być wszystko ok, zwłaszcza, że ok godzinę temu kupiłem jeden bilet i przeszło. Potem problemy ze stroną, teraz płatności. Co jest grane. Mam nadzieję, że nie ma jakiegoś ograniczenia i, że powinienem kupić wszystkie bilety naraz a nie dzielić na pojedyncze zakupy.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 21 Cze 2012 18:18 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 123 256
niebieski
Podobno można kupić tylko 3 bilety, potem jest 24 godzinna przerwa.

#13 PostWysłany: 21 Cze 2012 23:43 

OK ale ja kupiłem tylko jeden bilet. Wydaje mi się, że to problem po stronie Ryanair. Mam nadzieję, bo inaczej bilety mi podrożeją :/
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 22 Cze 2012 07:44 

Mnie się wczoraj późno w nocy udało, ale troszkę dziwne, bo trzeba było kupować pojedynczo tam i powrót - co niestety za kosztowało parę pln więcej ze względu na przewalutowanie. Ważne, że bilety już mam :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 22 Cze 2012 12:59 

U mnie sprawa się rozwiązała, płacąc kartą Auchan zawsze wpisywałem imię i nazwisko, i zawsze przyjmowało płatność, tym razem odrzucało z podanym komunikatem, po wpisaniu w pole IMIE: "karta", a w pole NAZWISKO: "płatnicza Auchan" płatność została przyjęta.

#16 PostWysłany: 22 Cze 2012 15:04 

U mnie także sprawa się rozwiązała. Trochę z własnej winy. Nie wiedziałem, że na karcie Mastercard Prepaid z BZW BK, jest limit na jedną transakcję - 500 zł. Tak więc kupowałem tak aby nie przekroczyć limitu.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości